Ma ktoś może zdjęcie Seby?
Potrzebne mi do rozdziału.
Z góry dziękuje! :)
Poczytaj cały temat, bo mu się chyba 2 razy odmieniało:
http://www.filmweb.pl/serial/Violetta-2012-668104/discussion/Leonetta+%E2%99%A5, 2345974
Kiedy mężczyzna i kobieta są razem, wytwarza się pewnego rodzaju napięcie, z którym nie można walczyć... czy coś tam...
Serio? Sebek mi napisał ostatnio, że za dużo literek i jakim cudem mi się chce tyle pisać :DDDD
To by się inni czytelnicy zbuntowali pewnie :D O kim mam zrobić miniaturkę, bo nie mam pomysłu, a ty masz dobre? :D
Naxi już było :D Braceva ma jedną historię i innej nie będzie. Marcesca? Zastanowię się...
No wiesz, jest kobieta i ona ma jajeczko, i jest pan i ma nasionka, a jak się kochają to nasionka łączą się z jajeczkiem i powstaje dziecko...
Już się boję. :D U mnie w mieście mieszka jeden obywatel niemiecki. LOL. :D I Nelsonek z kolorową rodzinką. I mamy takie jakby chińskie centrum handlowe. Duży LOL. Kilkunastu Chińczyków u nas mieszka. A takie małe miasteczko. Podobno też są jacy Żydzi. :D I Dżony Kapahala. :D W sumie to tylko taki bezdomny menel, którego pasją jest atakowanie kamieniami przechodniów, ale się liczy do "okazów". :D
Nie słuchaj mnie, mam dzisiaj jakąś chorą fazę. ;D
Och, och, pogadam. :D
Nie wiem, jakim cudem jeszcze się trzymam na nogach. W sumie to siedzę, ale mniejsza o to. Poszłam wczoraj po drugiej spać, bo koniecznie chciałam dokończyć Igrzyska czytać. :D O piątej się obudziłam przerażona. Śniło mi się, że kąpałam się w jeziorku pełnym jesiennych liści. Przyszła jakaś kobitka i zaczęła mnie topić. Nie mogłam potem zamknąć oczu, bo ją wszędzie widziałam. Jestem nienormalna. :D
To mi się nie podoba. To mi. Tomi. Tomi. Tomi.
Objawy Tomaszozy. :)