Może ktoś mi przetłumaczyć co powiedziała Jade kiedy przerwała ślub Gesmeraldy?
Możesz podać do tego link, bo oglądałam to w nocy i pamiętam tylko, co mówiła ta ukochana Matiasa?
Dobra mam. Mówi, że German nie może wyjść za nią, oni się dziwią, co ona robi, a ta mówi coś, że Esme chce mu zniszczyć wszystko itd, German jej nie wierzy i pojawia się ukochana Matiasa, która mówi, że Jade ma rację i on nie wie kim na prawdę jest ta kobieta - aktorką. A Esme mówi, że ona (o Jade) i Matias ją wynajeli, Jade zaprzecza, Esme krzyczy, że to jej plan, tłumaczy coś Germanowi, ale musiałabym sobie to odtworzyć kolejny raz, żeby być pewna co i reszte to chyba widać z filmiku.
Odkąd Jade wbiegła na ten ślub już wiedziałam, że oni pewnie mają jakiś głębszy plan, o którym Esme nie wiedziała.
Nie informowali jej o wszystkim... Zawsze była tylko marionetką, bardzo mi jej szkoda po tym odcinku :(
W ogóle zastanawiam się, jaki Jade i Matias mieli w tym cel... W sensie z przerywaniem ślubu.
Żeby German załamany po przygodzie z Esme wrócił do Jade. Wtedy i Mati, i ona byliby szczęśliwy. Mati ma kasę, JAde ma Germana.
Masakra.... On jej i tak nie kocha :P
Btw. A mina Esmy, kiedy Jade zaczęła się drzeć, że oni nie powinni wziąć ślubu... Szkoda gadać, tak przykro mi się zrobiło :/
Tak, ale te przeżycia Germana jakie mu dali... I Violetcie. No cóż, aż przykro się robi.
Jeju, ale jakie to było słodkie, gdy później German rozmawiał z Angie o Esme i Marii. Jak ja uwielbiam od niedawna tą parę - German/Esme.
Nom, oni mają do siebie wrócić!!! ;c
Ale ok, pocieszam się myślą, że być może German jej to wybaczy <trzeba myśleć pozytywnie....>
A masz pomysł jak ich zejść?
Ja wcześniej miałam zupełnie inny, ale ślub musiałby się inaczej potoczyć.
Zależy od tego, o czym ona rozmawiała z Jade i Matiasem po ślubie... Że nie powinni przerywać tego ślubu, bo go kocha? xD <domyślam się, nie znam języka, więc nie śmiej się ;D> Swoją drogą, jak Jade wręczyła jej ten czek, to go zniszczyła ;)
<odpowiedziałabym wcześniej, ale skończył mi się limit xD>