Violetta

2012 - 2015
6,3 6,8 tys. ocen
6,3 10 1 6804
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

ocenił(a) serial na 10

Może ktoś mi przetłumaczyć co powiedziała Jade kiedy przerwała ślub Gesmeraldy?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) serial na 10
clara_alonso_

ZAPEWNE MÓWIŁA COŚ, ŻE JEST OSZUSTKĄ ITP.

ocenił(a) serial na 10
clara_alonso_

Możesz podać do tego link, bo oglądałam to w nocy i pamiętam tylko, co mówiła ta ukochana Matiasa?

ocenił(a) serial na 10
clara_alonso_

Dobra mam. Mówi, że German nie może wyjść za nią, oni się dziwią, co ona robi, a ta mówi coś, że Esme chce mu zniszczyć wszystko itd, German jej nie wierzy i pojawia się ukochana Matiasa, która mówi, że Jade ma rację i on nie wie kim na prawdę jest ta kobieta - aktorką. A Esme mówi, że ona (o Jade) i Matias ją wynajeli, Jade zaprzecza, Esme krzyczy, że to jej plan, tłumaczy coś Germanowi, ale musiałabym sobie to odtworzyć kolejny raz, żeby być pewna co i reszte to chyba widać z filmiku.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

wielkie dzięki!

ocenił(a) serial na 10
clara_alonso_

Ale jak ośmieszyli Jade i Matias Esmeraldę...

ocenił(a) serial na 7
MagdaJulka

Przynajmniej przerwali ślub.

ocenił(a) serial na 10
justi021

Odkąd Jade wbiegła na ten ślub już wiedziałam, że oni pewnie mają jakiś głębszy plan, o którym Esme nie wiedziała.

ocenił(a) serial na 4
MagdaJulka

Nie informowali jej o wszystkim... Zawsze była tylko marionetką, bardzo mi jej szkoda po tym odcinku :(
W ogóle zastanawiam się, jaki Jade i Matias mieli w tym cel... W sensie z przerywaniem ślubu.

ocenił(a) serial na 10
Avanlee

Żeby German załamany po przygodzie z Esme wrócił do Jade. Wtedy i Mati, i ona byliby szczęśliwy. Mati ma kasę, JAde ma Germana.

ocenił(a) serial na 4
MagdaJulka

Masakra.... On jej i tak nie kocha :P
Btw. A mina Esmy, kiedy Jade zaczęła się drzeć, że oni nie powinni wziąć ślubu... Szkoda gadać, tak przykro mi się zrobiło :/

ocenił(a) serial na 10
justi021

Tak, ale te przeżycia Germana jakie mu dali... I Violetcie. No cóż, aż przykro się robi.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Biedna Esme:(

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Jeju, ale jakie to było słodkie, gdy później German rozmawiał z Angie o Esme i Marii. Jak ja uwielbiam od niedawna tą parę - German/Esme.

ocenił(a) serial na 4
MagdaJulka

Nom, oni mają do siebie wrócić!!! ;c
Ale ok, pocieszam się myślą, że być może German jej to wybaczy <trzeba myśleć pozytywnie....>

ocenił(a) serial na 10
Avanlee

Już sobie wymyślam scenariusz na następne odcinki taki, aby byli razem.

ocenił(a) serial na 4
MagdaJulka

Ooo *-* Jakby co, ja jestem chętna do pomocy ;D

ocenił(a) serial na 10
Avanlee

A masz pomysł jak ich zejść?
Ja wcześniej miałam zupełnie inny, ale ślub musiałby się inaczej potoczyć.

ocenił(a) serial na 4
MagdaJulka

Zależy od tego, o czym ona rozmawiała z Jade i Matiasem po ślubie... Że nie powinni przerywać tego ślubu, bo go kocha? xD <domyślam się, nie znam języka, więc nie śmiej się ;D> Swoją drogą, jak Jade wręczyła jej ten czek, to go zniszczyła ;)
<odpowiedziałabym wcześniej, ale skończył mi się limit xD>

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Ja też uwielbiam Esme:) I nawet toleruje Germana, gdy są razem. Oni muszą do siebie wrócić:)