Ustawcie siebie na avek :D Dużo ludzi już ma, czemu by nie? :P
Wow, to się nazywa szybko i zwięźle xD
Lol, głupia jestem xD
Przed chwilą znowu, kurde pokłóciłam się z rodzicami, zaraz chcę zacząć robić zadanie (nie jak wczoraj o 24) i jutro nie mam pierwszej lekcji :D
A u Ciebie? :P
Ja z kolei pokłóciłam się z przyjaciółka, cieszę się ostatnimi dniami ferii :-D
Same kłótnie! Dziwne, przed takim dniem... Swoją drogą nienawidzę walentynek xD Są... stanowczo za różowe...
A ja już nie mam ferii :c
Nie lubię walentynek, zawsze mam tylko do dyspozycji kota...
Chociaż ciekawe, czy sobie coś napiszą. U nic to się w ogóle obchodzi? o.O
Obchodzi się u nich chyba... A w mojej szkole w tym roku wyjątkowo hucznie. xD Muszą sobie coś napisać :D
Pani na matmie, podała nam równanie różniczkowe, z którego wychodzi "i <3u". Problem w tym, że nikt tego nie umie xD
Hahahah, lol. :D
Czuj:
Siedzę sobie na rynku z koleżanką (małe miasto, więc prawie nikogo nie było) i idą sobie jacyś ludzie ok. pięćdziesiątki, może sześćdziesiątki. Facet i kobitka. A ja do nich krzyczę: "Za ręce! Są Walentynki!". I facet do kobitki: "No chodź". Złapali się za ręce i idą dalej uśmiechnięci. Facio się odwraca do mnie i kciuk w górę, a ja klaszczę. :D
Najpiękniejsza rzecz, jaka mi się dziś przydarzyła. <3
Ona kocha Lazanie, a najbardziej tą sweet udekorowaną (chłopak się musi poświecać)
Mnie już pewnie każdy widział, także tego. Zresztą nie mam żadnego ładnego zdjęcia. :)
Hahahah, taak. http://iv.pl/images/82513763192415221212.jpg "Asia, wejdź tam na górę i zrób Titanica". XD
Hahaha, byliśmy na wycieczce przedwczoraj. Stanęłam sobie tam i Titanic, a wszyscy aparaty na mnie. xDD
Pacz, jeszcze w koturnach jestem. Będzie ze mnie Tinka, jak nic. Brakuje mi tylko tony tapety. Mam jej tylko troszkę. :D
Będę Tincią. *.* Muszę jeszcze tylko poznać Messiego. Dotykanie koszulki Lewandowskiego z oryginalnym potem już za mną. xD Zobacz, jakie zdjęcie zrobiili. xDD http://iv.pl/images/11120447190190842348.jpg
A co to za różnica jakiś se tam Messi, a twoje zdjęcie ! Bijesz Tinke we wszystkim !