Ustawcie siebie na avek :D Dużo ludzi już ma, czemu by nie? :P
Wow, to się nazywa szybko i zwięźle xD
Lol, głupia jestem xD
Ona ma jeszcze pięcioro rodzeństwa, a najmłodsze dziecko jest do niej podobne .-. Dwa rudzielce, ja bym nie wytrzymała. A tak wgl jej mama jest siostrą mojej ;/
Hahaha, jest dostępna na fb (nadal nie rozumiem po co jej to) mogę do niej napisać, ale ona chyba nie umie czytać, to wolę jej wytłumaczyć jak do mnie przyjdzie. A najlepsze jest to, że mieszka kilka metrów ode mnie, a ja jej prawie nie widuję o.O
Ja słaba? Ja z chłopakami się na rękę siłowałam przez ostatni tydzień szkoły i wygrałam z trzema na pięciu chłopaków XD
Wiem, że mnie kochasz. Prędzej ttjjj, ale my obie jjj :P
OBIE JESTEŚCIE PIĘKNE! Dlatego nie lubię ustawiania swoich zdjęć xD
Nieee, ty jesteś ładna, ja brzydka.
Nieprawda, to ty jesteś ładna!
Och, zaraz zaczynam robić zadanie, robię scenariusz na przedstawienie, dzisiaj byłam w planetarium z klasą, wczoraj próbny... Nic ciekawego xD A u Ciebie? :D
U mnie ostatni tyle się wydarzyło, że szkoda gadać. Ostatni tydzień był zdecydowanie jednym z najgorszych. Ale już jest dobrze :) No prawie.
Już dużo razy siebie ustawiałam na avka. Teraz już nie ustawię,bo Ci co jeszcze nie widzieli zobaczą i się wystraszą XD
I kto tu mówi o wystraszaniu. XD http://iv.pl/images/11120447190190842348.jpg
Co to za gościu? XD
No ja mówię o wystraszeniu, bo mnie się wystraszą na pewno...A Ciebie na pewno się nie wystraszą,bo jesteś taka śliczna <3 A zdjęcie no zaczepiste XD
Zdjęcie z mojej sesji na stadionie narodowym. XD Stał taki manekin i kumpela mówi "chodź, zrobię Ci z nim zdjęcie". A ja: "Jak mam stanąć". A pan od histy: "Zrób taką pozę jak on". No i oto jest. Wyobraź sobie, facet ogląda zdjęcia z wycieczki w domu, a tam takie coś. xD
O, byłaś na stadionie narodowym? Zazdroszczę. Ogólnie z klasą namawiamy wychowawcę na wycieczkę tam albo jakąkolwiek,ale gdzie tam "my nie pojedziemy nigdzie,bo nie możemy się dogadać" ;-;
Oj tam.Zdjęcie wcale nie jest takie złe, na pewno ktoś zrobił sobie gorsze :D
Taa, w poniedziałek byliśmy. xD Jakoś nie jarałam się tym, że jedziemy na stadion, ale było fajniej niż myślałam. Najfajniejszy punkt wycieczki. Szkoda tylko, że padało.
Taa. LOL, Titanic. xD http://iv.pl/images/82513763192415221212.jpg
No dobra,to zaraz może wstawię jakieś na avka,ale stare,bo nie mam żadnych aktualnych...
Ja nie kłamie! I nie sądzę,żebym była śliczna,ale dzięki :) Ty też jesteś ładna :D
A ja sądzę, że jesteś ładna :x
I to jest urok fw, jak Sara napisała.
"Jestem brzydka!"
"Nie, to ja jestem brzydka, ty jesteś ładna!"
xDD
Czy ty masz, znowu, jakiś problem? Każda dziewczyna jest piękna. Na swój sposób...