PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6713
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Ostatnio zauważyłam, że na fw pustki, trzeba coś z tym zrobić. Zapraszam na niedzielny obiadek (co
z tego, że dzisiaj środa) naszej filmwebowej rodzinki. Trzeba parę plotek obgadać. Schabowe na
patelni, ziemniaki w garnczku, a mleko w lodówce ;>. Wpadać wszyscy, bez wyjątku. Kto jeszcze nie
należy do rodzinki, pisać, może miejsce się znajdzie <3.

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Powiem Ci, warto czekać, historia jest dobra :D Na pewno Monika nie omieszka Ci o Nataszy wspomnieć ;>

użytkownik usunięty
KeThA

Wspomniała coś o Nataszy, która okazała się być Mateuszem i o siedzeniu z nim w autobusie i w jadalni. Może mówiła coś więcej i nie zauważyłem.

Cooo? XD Ciekawie się zapowiada XDD

użytkownik usunięty
esteckiewicz1

Mógłbym ją nawet tu wstawić, ale wolę, żeby Moniczka przy najbliższej okazji (no chyba, że przyjdzie na obiad) sama ją opowiedziała.

Rozumiem, czyli ta historia jest... dziwna XD Poczekam na Monikę.

użytkownik usunięty
esteckiewicz1

Dziwna to mało powiedziane *śmieje się* uwierz, warto czekać :D *spogląda na stół i w stronę drzwi szukając Moniki spośród rodziny* nie ma jej...

No, ciekawe gdzie ona jest? Może odsypia obóz? Albo wita się z mężami, w końcu ma ich czterech, a to może... trochę zająć :D
O matko. Teraz do kolekcji z Nataszą i Mateuszem jeszcze jakiegoś Karola widzę. Hahaha XD

esteckiewicz1

To był Mateusz, który przedstawił się jako Karol, a jego styl bycia sprawił, że z koleżankami nazywałyśmy go Nataszą (że taki niby damski odpowiednik imienia Mateusz)

ocenił(a) serial na 3

Nie, to był Karol, co okazał się Mateuszem, a później był Nataszą! :D

użytkownik usunięty
KeThA

Ale ja napisałem to co Ona mi, więc o Nataszy która okazała się być Mateuszem. Nie wiem czy wspomniała o Karolu, zaraz sprawdzę *wyciąga z kieszeni telefon potrącając lekko łokciem siedzącą obok Sarrę*

ocenił(a) serial na 3

Okay, sprawdzaj ^^

użytkownik usunięty
KeThA

*odkłada telefon* niet, o Karolu nie wspomniała.

Wspominałam

Nawet dwa razy

użytkownik usunięty
i_love_it17

No to nie zauważyłem. Ale ważne, że już znam całą historię.

użytkownik usunięty
KeThA

Patrz Sarro http://www.marvelcomics.pl/news/index/id/22539/Sinister-Six-w-2016-roku ! Mam się cieszyć czy płakać?

ocenił(a) serial na 3

Czemu mamy tak długo czekać? ;c jestem znieszmaczona. CHCĘ TASM3 L::(

użytkownik usunięty
KeThA

Me too :(

ocenił(a) serial na 3
LuLuComello

Ja poproszę tylko mleko.^^ Nie lubię ziemniaków i schabowych. :x

ocenił(a) serial na 8
wesolutkabardzo

Mleko?! Boję się, że się upijesz. Mam mało procentowe. Mogę ci nalać do spróbowania. Opowiadaj Haniu, jak płyną wakacje :D

ocenił(a) serial na 3
LuLuComello

Kurde, mamy lepiej o mleko jednak nie prosić... xD Dobrze. :D jutro jadę do kuzynów na tydzień. Po tem do spa gdzieś w okolice Torunia, potem na trochę do Warszawy.:D Jak na razie najlepiej wspominam Włochy. *.* No i niedawno chorowałam.;c A jak Tobie? ^^

ocenił(a) serial na 8
wesolutkabardzo

Ja chcę dla ciebie jak najlepiej :). Ty masz ciekawe wakacje. Ja jedynie byłam tydzień temu nad morzem. Opaliłam się ma raczka. A mówili "Lilka opal się, jesteś taka biała" i się opaliłam... Wiesz to była wspaniała przygoda, ja nigdy nie byłam za granicą. A Włochy... awww *_*

ocenił(a) serial na 3
LuLuComello

Wiem, Lilka kochana. <3 ja się tak mało opaliłam... :c
Bardzo piekło? :c

ocenił(a) serial na 8
wesolutkabardzo

Niestety strasznie... Ja też nienawidzę się opalać. Zaś moja mama i ciocia kochają. Na szczęście po paru dniach przeszło, ale na pełnym słońcu zostawała, w domku. Była ładna pogoda, fajne wakacje, oprócz tych oparzeń :*

wesolutkabardzo

Toruń powiadasz? 40 minut pociągiem i jestem! Zależy, z której strony te okolice :P

ocenił(a) serial na 7
LuLuComello

Ja tylko dla towarzystwa :C od dziś nie pije i się odchudzam. Tadaam :D

ocenił(a) serial na 8
mardasek

Kobiety w ciąży jedzą co popadnie, a Marcia jak zwykle inna się odchudza :D. Co u mojego zięcia?.xD

ocenił(a) serial na 8
LuLuComello

A co mi tam, też dołączę. Jak dają darmowe żarcie, to czemu nie wpaść? :D

ocenił(a) serial na 8
mechi3030

Ziemniaki, surówka, schabowe? Wszyscy są mile widziani. Trzeba poplotkować, najeść się :D

ocenił(a) serial na 8
LuLuComello

Może być, lubię takie domowe obiadki. :3 Widziałaś już nowy filmik na blogu? Zajrzyj w posta gify buuuuuuu, czy coś. Polecam! :D

ocenił(a) serial na 8
mechi3030

Muszę sprawdzić, bo jestem ciekawa. Ale zaczynam się bać :D

ocenił(a) serial na 8
LuLuComello

Bój się, jest czego. :D <nalewa sobie wody> Lepiej odstaw wszelkie picie, polecam! XD

ocenił(a) serial na 8
mechi3030

Hahahah, jebłam. Boże... Boję się was. Ja już nie piję, no może jeszcze parę kieliszków :D

ocenił(a) serial na 8
LuLuComello

Ale to jeszcze nic... Gdybyś ty zobaczyła pewne przeróbki... Ach, załamka totalna naszą głupotą. :D Ja też już nie mogę, wystarczy mi, że fiksuję bez procentów. XD

ocenił(a) serial na 8
mechi3030

Ja właściwie już się przyzwyczaiłam do naszej głupoty :D. Ja już tam z Ewą zaraz zaczniemy szaleć na stole :D

LuLuComello

O, dobrze trafiłam, wyżeeerka :D
I mleko do tego!
<wyciąga z lodówki, bierze szklankę i pije>

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Ewcia, pijemy toasty? :D Dawno nie tańczyłam na stole ;>

KeThA

Ja też dawno nie piłam! A potańczyłabym, pokąpałabym się w basenie i pojeździła na Pimpusiu!
To za co pijemy?

PS. Kecia, czytasz 6 część DA? XD

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Wypijmy na początek za... wakacje! A co tam, tak oklepanie od czegoś trzeba zacząć * podaje kieliszek Ewie *

Nie, jeszcze nie. A znalazłaś już gdzieś 6? :D Muszę ją dorwać!

KeThA

<bierze kieliszek>
Za wakacje!

Na pewnej stronie z plikami do pobrania (ach, ten regulamin...) znalazłam dziewczyny, które tłumaczą właśnie 6 tom. Drużyna Dobra, tak się chyba nazywają. Opublikowały już 20 rozdziałów przetłumaczonych, jeszcze im ze cztery albo pięć zostało. Niestety linka wstawić nie mogę, bo coś mi z regulaminem wyskakuje.

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Teraz ty wymyślasz toast! A później zatańczymy ;>

Tak, bo regulamin ma problem z tą zwierzęcą stroną z plikami do pobrania xD Zaraz znajdę :3 Dziękuję! ^^

KeThA

Za miiiiłoooość! Tak się zastanawiam czy by jeszcze trzech mężów nie dołożyć... <3
Mi tam już chce się tańczyć! <pije>

Ach, czytaj, czytaj :D W 20 rozdziale jest... gorrrąco, if ju noł łot aj min ^^

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Za miłość więc! A kogo bytś chciała na tych mężów? :D
*wyciąga Ewę na parkiet i szaleje, po zrzuceniu ze stóp butów *

uuuuuu ;> To już teraz po takiej zapowiedzi i w tę noc całośc przeczytam :D Chociaż już fabuła 5 poprzednich części mi się pokitrasiła. Ale co tam! :D

KeThA

<pije>
Ach... <3
Kandydat nr 1.
Harry Lloyd. Aktor. Gra, a raczej grał w Grze o Tron (a jakże...). Mrrau! <3
http://media.tumblr.com/tumblr_lkn4v73o9l1qa4gcu.gif

http://www.tumblr.com/tagged/harry-lloyd
Masz i resztę, pooglądaj sobie! :3

Czekaj, glany rozwiązuję! <nachyla się>

Jak Ci się pokitrasiła, to ja Ci opowiem XD

ocenił(a) serial na 8
esteckiewicz1

Widzę, że Ewo dzisiaj znowu poszalejemy z mlekiem. Co u ciebie, kiedy rozdział na blogu? <polewa sobie i pije>

LuLuComello

Oczywiście, że poszalejemy :D
Myślę, że rozdział całkiem niedługo, bo już prawie kończymy!
<pije>
Kochana Liluś, powiedzże mi, co myślisz. Czy Rafałek i Pawełek zaakceptowaliby jeszcze tak ze... trzech dodatkowych mężów? XDD

ocenił(a) serial na 8
esteckiewicz1

Jak na weselu Alexa i Zuzy :D
Cieszę sie, bo nie mogę się doczekać :)
<polewa i piję>
Sądzę, że nie będą przeciwni. W końcu jak jest już ich dwóch. Czym więcej, tym lepiej :)?

LuLuComello

O matko, wtedy to był melanż XD
&lt;pije&gt;
Zawsze lepiej zapytać o radę :D

A opowiadaj. Co tam u Ciebie?

ocenił(a) serial na 8
esteckiewicz1

Taaa, latające jednorożce, wróżki i inne cuda
<nalewa Ewie i sama pije>
Będziemy mieć znowu kaca>

Jakoś tam żyję. Byłam nad morzem, a teraz siedzę w domu przed telewizorem. Będziemy robić takie obiadki co tydzień, tylko tym razem w niedziele ;)

LuLuComello

My z Kecią już tańczymy XD
<pije>
Ale to przyjemny kac, bo po mleku!

A ja nigdzie nie wyjeżdżałam, tzn jak wyjeżdżałam, to na jeden dzień, złożyć dokumenty na studia XD A tak to w domu siedzę.
Oczywiście, piszę się na te obiadki, nawet, jeśli zechcesz, mogę Ci pomagać je przygotowywać!

ocenił(a) serial na 8
esteckiewicz1

No widzę, będzie impreza
<piję>
Pamiętam, pamiętam. To były piękne chwilę. Ale fw powoli się odradza, sporo osób dochodzi.

A jaki kierunek? Właśnie, nie pytałam się jak z maturą ci poszło :)
Jasne, z przyjemnością. Wypijemy herbatę i poplotkujemy. Poszukamy przepisów mojego ojca Leona, on gotował, Tomy jako głowa rodziny pracował <3