Czyli co poza Violką jeszcze oglądacie (o ile coś oglądacie)? ;D
Ja uwielbiam:
- Pretty Little Liars
- Ravenswood
+ Kiedyś, jakieś dwa lata temu oglądałam iCarly, Victorious i House of Anubis, czyli takie luźne seriale w stylu Violki
po ciężkim dniu szkoły, wszystkie się już skończyły xD Do tego lubiłam The Vampire Diaries ale teraz zrobiła się z
tego taka 'Moda na Sukces' i oglądać przestałam. A jak byłam całkiem mniejsza to Drake&Josh, chyba najlepszy
serial komediowy, Disney Channel nigdy takiego nie zrobił. A z polskich to jedynie 'Przepis na życie', taki momentami
głupawy, można się było odstresować :P
Ooo, i to ile!
Teraz oglądam:
- Gra o Tron
- Wikingowie
- Czerwony Orzeł
- NDiNZ (wtajemniczeni wiedzą o co cho XD )
A do tego powracam ciągle do wieeelu seriali, które się już pokończyły. Z tych oglądam (najczęściej, bo są i inne, do których jakoś rzadziej powracam):
- Przygody Merlina (mam nadzieję, że może jednak powróci...)
- JAG - Wojskowe Biuro Śledcze (hehe, uwielbiam XD )
- Czarne Chmury
- PitBull
- Tajemnice Smallville
- Szogun
- Ostry Dyżur/Chirurdzy.
- Zwariowany świat Malcolma.
Ale i tak moim ukochanym serialem, do którego powracam najczęściej, są Przyjaciele <3
Hmm... Ją oglądam Wodogrzmoty Małe, Prawo Agaty, czasami Moja niania jest wampirem, Czas honoru...
Nie wiem co jeszcze xD Kiedyś oglądałam H2o, Zeke i Luther, Pare Królów. Ale wole filmy niż seriale ;D
Taak, H2O też oglądałam jak miałam jakieś 12-13 lat, uwielbiałam ten serial ^^
Dokładnie, 3 się zrobił za bardzo zagmatwany, do tego doszła nowa postać zamiast starej i już nie ten sam klimat -.- Ogółem postacie z charakteru zmieniły się na gorsze.
Dokładnie, Bella może mnie jakoś szczególnie nie wkurzała ale wolałam Emmę i Rikki zrobiła się nie do zniesienia :D
Zwalili związek Rikki i Zena, a wcześniej byli moją ulubioną parą. Pod koniec 3 sezonu było mi wszystko jedno czy będą razem czy nie, stali się nudni...
A no i oczywiście piękne seriale na National Geographic np. Katastrofy w Przestworzach czy Przewodnik po Plantach ;)
How i met your mother obowiązkowo :D
Kiedyś oglądałam PPL, potem przestałam i nie mogę się do tego znowu zabrać. Poza tym kuzynka mi powiedziała kto jest A i teraz już nie ma większego sensu oglądać ;p
Czasami jak trafię to oglądam Teorię wielkiego podrywu.
Czasem się zdarza obejrzeć "z kopyta" ale to sporadycznie, gdy akurat leci ;)
No i czym byłoby życie bez kreskówek? Poza tym że lubię "Pingwiny z Madagaskaru", to rozkochałam się w "Adventure Time" :D Zdarza mi się też obejrzeć "Zwariowane melodie", ale oglądam tylko fragmenty z Bugsem i Duffim ^^ Ehh... chyba wypadałoby dorosnąć... ;d
Prettt Little Liars i The Vampire Diaries, kiedyś też Plotkarę ale już się skończyła.
Czasami obejrzę coś na DC, ale tylko Austina i Ally albo Jessi, bo innych seriali nie trawię.
Z polskich lubię NDiNZ i Przyjaciółki :)
Kochana, ja dopiero niedawno zaczęłam oglądać z nudów i się wciągnęłam. Jestem na pierwszym sezonie xd
Ach, to trochę Cię czeka XD
Szczerze, nie oglądałam jeszcze piątego sezonu, i nie wiem co się dzieje, znam tylko jakieś pojedyncze strzępy... XD
Ja też Delena, bo uwielbiam Demona <3
Z tego co moje kolezanki mówimy w piątym sezonie jest właśnie Delena :)
Ogólnie 5 sezon jakiś taki nie najlepszy. Jedynie co to Katherine trzyma poziom.
Tak, uważam, że Damon jest za fajny dla Elenki ^^ Ona jest jak Violka - dobra, trochę obraziłam Elkę ^^
A przynajmniej za Stefciem bylam w książce xD
Też mi się Elenka z Vilu skojarzyła! ;D Albo odwrotnie, Vilu z Elenką xD I obydwu najpierw nie lubiłam, a potem się do nich przekonałam, Elena jak przestała latać za Stefciem zrobiła się fajniejsza xD
W książce jest ... słaba xD I tam wolę Stefka, bo jest fajny, a w serialu słaby (kilka odcinków widziałam)
Czytałaś książki? Jestem fanką Bamona xD
Też byłam na początku jak mnie Elka wkurzała! :D Bonnie za to wtedy uwielbiałam, później zrobiła się jakaś taka... męcząca xD Książek nie czytałam, nigdy nie potrafiłam się za to zabrać xD
Och, ale w serialu nie ma Meredith, a Bonnie jest całkiem inna, więc to się nie liczy xD
Elka... Ona się bardzo zmieniła, nie da się ukryć, jednak mam dalej uraz do jej postaci, niestety...
Nic ciekawego się nie dzieje, akcja Stefcio - Silas, Elena z Caroline wyjechały na Studia, Jeremy rozpacza nad śmiercią Bonnie.. To chyba najgorszy sezon ;/
A Kath jakoś sobie radzi z byciem człowiekiem? Bo Kath to też interesujący wątek XD
Wgl Pierwotnych nie ma, i serial wyhamował trochę...
Nie widziałam kilku ostatnich odcinków ale kiepsko jej szło, Silas wciąż jej szukał i nie pamiętam czy ją w końcu dopadł czy nie xD 'The Originals' próbowałam oglądać i mnie nie wciągnęło, ogółem Klaus bez Caroline taki jakiś nijaki -,- Tak samo jak ona bez niego.
Tak, ta ciąża Hayley to moim zdaniem jedna, wielka porażka, nie mieli już co wmyślić tylko ojca z niego zrobić xD
Dokładnie, ciekawe czy zakończą ten serial po pierwszym sezonie czy jakoś przebrną do drugiego :D