PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6681
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Seriale

ocenił(a) serial na 8

Czyli co poza Violką jeszcze oglądacie (o ile coś oglądacie)? ;D
Ja uwielbiam:
- Pretty Little Liars
- Ravenswood

+ Kiedyś, jakieś dwa lata temu oglądałam iCarly, Victorious i House of Anubis, czyli takie luźne seriale w stylu Violki
po ciężkim dniu szkoły, wszystkie się już skończyły xD Do tego lubiłam The Vampire Diaries ale teraz zrobiła się z
tego taka 'Moda na Sukces' i oglądać przestałam. A jak byłam całkiem mniejsza to Drake&Josh, chyba najlepszy
serial komediowy, Disney Channel nigdy takiego nie zrobił. A z polskich to jedynie 'Przepis na życie', taki momentami
głupawy, można się było odstresować :P

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Taaak, tak myślę :P

Sebek7771

Popieram :D

Tak, wróciłam kochani!

LadyRedCoat

Ooo, i to ile!
Teraz oglądam:
- Gra o Tron
- Wikingowie
- Czerwony Orzeł
- NDiNZ (wtajemniczeni wiedzą o co cho XD )

A do tego powracam ciągle do wieeelu seriali, które się już pokończyły. Z tych oglądam (najczęściej, bo są i inne, do których jakoś rzadziej powracam):
- Przygody Merlina (mam nadzieję, że może jednak powróci...)
- JAG - Wojskowe Biuro Śledcze (hehe, uwielbiam XD )
- Czarne Chmury
- PitBull
- Tajemnice Smallville
- Szogun
- Ostry Dyżur/Chirurdzy.
- Zwariowany świat Malcolma.

Ale i tak moim ukochanym serialem, do którego powracam najczęściej, są Przyjaciele <3

esteckiewicz1

A gdzie wolfblood? :D

Sebek7771

Zapomniałam dopisać XD

LadyRedCoat

Hmm... Ją oglądam Wodogrzmoty Małe, Prawo Agaty, czasami Moja niania jest wampirem, Czas honoru...
Nie wiem co jeszcze xD Kiedyś oglądałam H2o, Zeke i Luther, Pare Królów. Ale wole filmy niż seriale ;D

ocenił(a) serial na 8
Sweet_Raspberry

Taak, H2O też oglądałam jak miałam jakieś 12-13 lat, uwielbiałam ten serial ^^

ocenił(a) serial na 10
LadyRedCoat

Ja też. H2o było świetne <3
Ale tylko 2 pierwsze sezony.

ocenił(a) serial na 8
majka5454

Dokładnie, 3 się zrobił za bardzo zagmatwany, do tego doszła nowa postać zamiast starej i już nie ten sam klimat -.- Ogółem postacie z charakteru zmieniły się na gorsze.

LadyRedCoat

To ten serial, co tam grała Claire Holt, czyli Rebekah z TVD?

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Tak! :P

ocenił(a) serial na 8
esteckiewicz1

Haylely z TVD też tam grała, też jedną z głównych syrenek xD

ocenił(a) serial na 10
LadyRedCoat

Brakowało Emmy, a Bella była irytująca :)

ocenił(a) serial na 8
majka5454

Dokładnie, Bella może mnie jakoś szczególnie nie wkurzała ale wolałam Emmę i Rikki zrobiła się nie do zniesienia :D

ocenił(a) serial na 10
LadyRedCoat

Zwalili związek Rikki i Zena, a wcześniej byli moją ulubioną parą. Pod koniec 3 sezonu było mi wszystko jedno czy będą razem czy nie, stali się nudni...

Sweet_Raspberry

A no i oczywiście piękne seriale na National Geographic np. Katastrofy w Przestworzach czy Przewodnik po Plantach ;)

LadyRedCoat

How i met your mother obowiązkowo :D
Kiedyś oglądałam PPL, potem przestałam i nie mogę się do tego znowu zabrać. Poza tym kuzynka mi powiedziała kto jest A i teraz już nie ma większego sensu oglądać ;p
Czasami jak trafię to oglądam Teorię wielkiego podrywu.
Czasem się zdarza obejrzeć "z kopyta" ale to sporadycznie, gdy akurat leci ;)
No i czym byłoby życie bez kreskówek? Poza tym że lubię "Pingwiny z Madagaskaru", to rozkochałam się w "Adventure Time" :D Zdarza mi się też obejrzeć "Zwariowane melodie", ale oglądam tylko fragmenty z Bugsem i Duffim ^^ Ehh... chyba wypadałoby dorosnąć... ;d

LadyRedCoat

The Walking Dead

ocenił(a) serial na 10
LadyRedCoat

Prettt Little Liars i The Vampire Diaries, kiedyś też Plotkarę ale już się skończyła.
Czasami obejrzę coś na DC, ale tylko Austina i Ally albo Jessi, bo innych seriali nie trawię.
Z polskich lubię NDiNZ i Przyjaciółki :)

majka5454

TVD, o matulku, jak dawno nie oglądałam XD
Co tam się ostatnio u nich dzieje?

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Kochana, ja dopiero niedawno zaczęłam oglądać z nudów i się wciągnęłam. Jestem na pierwszym sezonie xd

majka5454

Ach, to trochę Cię czeka XD
Szczerze, nie oglądałam jeszcze piątego sezonu, i nie wiem co się dzieje, znam tylko jakieś pojedyncze strzępy... XD

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Jesteś za Stelena czy Delena? Takie tam podstawowe pytanko :)

majka5454

Delena. A nawet nie wiem za bardzo co się u nich teraz dzieje XDD
A Ty?

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Ja też Delena, bo uwielbiam Demona <3
Z tego co moje kolezanki mówimy w piątym sezonie jest właśnie Delena :)

majka5454

Ach, to się bardzo cieszę, i wolnym czasem może w końcu ten piąty sezon obejrzę. XD

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Muszę cię zmartwić Delena w ostatnim odcinku zerwała ;(

lauri2092

Och, a to tego nie wiedziałam.

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Ogólnie 5 sezon jakiś taki nie najlepszy. Jedynie co to Katherine trzyma poziom.

lauri2092

Kath zawsze spoko, nawet jak jest człowiekiem XD

ocenił(a) serial na 3
lauri2092

TAK! :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Też ogladzasz TVD? :)

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Czytałam książki, widziałam kilka odcinków :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Jesteś za Steleną?

ocenił(a) serial na 3
lauri2092

Tak, uważam, że Damon jest za fajny dla Elenki ^^ Ona jest jak Violka - dobra, trochę obraziłam Elkę ^^
A przynajmniej za Stefciem bylam w książce xD

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Też mi się Elenka z Vilu skojarzyła! ;D Albo odwrotnie, Vilu z Elenką xD I obydwu najpierw nie lubiłam, a potem się do nich przekonałam, Elena jak przestała latać za Stefciem zrobiła się fajniejsza xD

ocenił(a) serial na 3
LadyRedCoat

W książce jest ... słaba xD I tam wolę Stefka, bo jest fajny, a w serialu słaby (kilka odcinków widziałam)
Czytałaś książki? Jestem fanką Bamona xD

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Też byłam na początku jak mnie Elka wkurzała! :D Bonnie za to wtedy uwielbiałam, później zrobiła się jakaś taka... męcząca xD Książek nie czytałam, nigdy nie potrafiłam się za to zabrać xD

ocenił(a) serial na 3
LadyRedCoat

Och, ale w serialu nie ma Meredith, a Bonnie jest całkiem inna, więc to się nie liczy xD
Elka... Ona się bardzo zmieniła, nie da się ukryć, jednak mam dalej uraz do jej postaci, niestety...

ocenił(a) serial na 8
esteckiewicz1

Nic ciekawego się nie dzieje, akcja Stefcio - Silas, Elena z Caroline wyjechały na Studia, Jeremy rozpacza nad śmiercią Bonnie.. To chyba najgorszy sezon ;/

LadyRedCoat

A Kath jakoś sobie radzi z byciem człowiekiem? Bo Kath to też interesujący wątek XD
Wgl Pierwotnych nie ma, i serial wyhamował trochę...

ocenił(a) serial na 8
esteckiewicz1

Nie widziałam kilku ostatnich odcinków ale kiepsko jej szło, Silas wciąż jej szukał i nie pamiętam czy ją w końcu dopadł czy nie xD 'The Originals' próbowałam oglądać i mnie nie wciągnęło, ogółem Klaus bez Caroline taki jakiś nijaki -,- Tak samo jak ona bez niego.

LadyRedCoat

Haha, Klaus był najlepszy jak siał postrach i zniszczenie w MF XD

ocenił(a) serial na 8
esteckiewicz1

Tak, ta ciąża Hayley to moim zdaniem jedna, wielka porażka, nie mieli już co wmyślić tylko ojca z niego zrobić xD

LadyRedCoat

Tylko Julie Plec mogła takie coś wymyślić. XD

ocenił(a) serial na 8
esteckiewicz1

A ja liczyłam że wreszcie go zeswatają z Caroline xD

LadyRedCoat

Co nie? XD A tu nie dość, że chcą zrobić z niego ojczulka, to jeszcze wysłali do Nowego Orleanu...

ocenił(a) serial na 8
esteckiewicz1

Dokładnie, ciekawe czy zakończą ten serial po pierwszym sezonie czy jakoś przebrną do drugiego :D

LadyRedCoat

A ciekawy? Nie widziałam, szczerze mówiąc, Originalsów.

ocenił(a) serial na 8
esteckiewicz1

Ja myślałam że zanudzę się na śmierć na dwóch pierwszych odcinkach, dlatego nawet nie próbowałam oglądać trzeciego :D