Czyli co poza Violką jeszcze oglądacie (o ile coś oglądacie)? ;D
Ja uwielbiam:
- Pretty Little Liars
- Ravenswood
+ Kiedyś, jakieś dwa lata temu oglądałam iCarly, Victorious i House of Anubis, czyli takie luźne seriale w stylu Violki
po ciężkim dniu szkoły, wszystkie się już skończyły xD Do tego lubiłam The Vampire Diaries ale teraz zrobiła się z
tego taka 'Moda na Sukces' i oglądać przestałam. A jak byłam całkiem mniejsza to Drake&Josh, chyba najlepszy
serial komediowy, Disney Channel nigdy takiego nie zrobił. A z polskich to jedynie 'Przepis na życie', taki momentami
głupawy, można się było odstresować :P
H2o oglądałam najpierw na Jetixie, teraz nie ma chyba już tego kanału.
To były piękne czasy, przychodziło się ze szkoły, włączało telewizję i oglądało DC. Przynajmniej ja tak robiłam :)
Ja też ^^ Pamiętam, jak zawsze po powrocie ze szkoly/ przedszkola oglądałam seriale na DC, które mialy sens. Nawet te pierwsze sezony Hannah Montany byly calkiem niezłe i dużo lepsze od większości obecnych.
Na początku była zabawna i pouczająca, bo Miley popełniała błędy i ponosiła konsekwencje swoich czynów, ale ostatni sezon był słabiutki. Stracił tę magię, urok. Nie oglądało się tego tak przyjemnie, zrobił się niemalże głupi. Przypominał większość aktualnych serialików Disneya Np. Nadzdolnych
Hmm... najczęściej oglądam Jak poznałem waszą matkę, ale uwielbiam też dwie spłukane dziewczyny i teorię wieokiego podrywu- niestety rzadko mam okazję obejrzeć te światne seriale...
Ze starszych to jeszcze przyjaciół :)
Doktor House, Glee, Austin and Ally, Gra o Tron, Inna
Co tam wiek 18l. nie zobowiązuje, aluzja do ludzi, którzy uważają, że seriale musicalowe typu Glee czy Violetta są dla dzieci i młodzieży do lat 14, was też to wkurza forumowicze?