PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6688
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Nie oglądam już tego serialu z wiadomych powodów, ale zawsze nurtowało mnie to, że ludzie tak nienawidzili Tomasa, bo ranił Violettę itd co nie było jego winą tylko Supernovej i Leóna, który robili wszytko by ta dwójka się nie zeszła i León i Ludmi wybielali się przy Violetcie i Tomasie i oczerniali konkurenta/konkurentkę przed obiektem swoich uczuć, gdyby nie te plany, agresja i wybuchowość Leóna w 1 odcinku gdy León myślał, że Tomasowi podoba się Ludmiła, choć tak naprawdę chodziło jemu o gitarę i nie dał jemu tego wytłumaczyć z kolei 2 drugi sezonie León jest jakby 2 Tomasem, a Diego Leónem, ale tu ludzie widzą jak Diego z Ludmiłą knują i nie tolerują go i wydaje mi się, że dzieci i starsi co oglądają/oglądali serial są naprawdę super płytcy, jeżeli lecieli na wygląd Leóna, który bądź co bądź jest hmm przystojniejszy od Tomasa, ale był zły choć tak naprawdę to Tomas w 1 sezonie zasługiwał na miłość Violetty, a nie León jak sądzi większość uwielbiających go dziewczynek/dziewczyn.

ocenił(a) serial na 8
Sissi_Annie_Romy

Nigdy nie przepadałam za Leonem. Wiem, że ma on naprawdę wiele fanek, ale ja nie zaliczam się do tej grupy.

ocenił(a) serial na 10
Sissi_Annie_Romy

Co jak co, ale w pierwszym sezonie Leon o wiele bardziej zasługiwał na milość Violki niż Tomas. Był przy niej, wspierał ją zawsze, nawet gdy wiedział że Violka też kocha Tomasa, walczył o nią. Jaki chłopak miałby tyle cierpliwości do dziewczyny?
A Tomas co robił? Chodził z miną wiecznego cierpiętnika i gadał że Violka jest najgorszą osobą na świecie. Po prostu ideał. Każda dziewczyna marzy o takim chłopaku.
Mogłabym wymienić masę przykładów za Leonem i przeciw Tomasowi, ale to było już poruszane wiele razy w poprzednich tematach, wystarczy przejrzeć.
Fakt, Leon zmienił się w drugim sezonie na gorsze. Przypomina teraz taką Violke: chodzi z Lara a ciągle myśli o innej.
Ludzie nie tolerują Diego? Przecież on ma masę fanów, prawie tyle co Leon.

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Ale to nie zmienia faktu, że sam sprawiał że cierpiała

ocenił(a) serial na 10
Sissi_Annie_Romy

A ile on przez nią wycierpiał?

ocenił(a) serial na 3
majka5454

W 2 przyznam się bardzo przez nią cierpiał, ale w 1 to ona przez niego cierpiała, wiedział że on kocha Tomasa, to powinien sobie dać z nią spokój, ale nie... wolał być dupkiem i uprzykrzać Tomasowi życie.

majka5454

Zgadzam sie w 100% ;D plus Tomes to byla jedna wielka sierota i nikt go nie lubil xD

majka5454

JA mam tyle cierpliwości.
~S

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Tak? To ciekawe co byś zrobił gdyby twoja dziewczyna migdalila się do innego chłopaka XD

majka5454

Zgadzam się :)

ocenił(a) serial na 8
Sissi_Annie_Romy

Mój ojciec Tomas nie zasługuję na Violettę! Dlatego Leomas to jedyne i najpiękniejsze rozwiązanie...

ocenił(a) serial na 3
LuLuComello

Haha wszyscy jesteśmy fanami Leómasa xD

ocenił(a) serial na 2
Sissi_Annie_Romy

Zgadzam się z wypowiedzią Majki, że pierwszosezonowy León był naprawdę świetną postacią. I gdyby to nie była telenowela, to mógłby takim pozostać. Formuła tego serialu wymaga, żeby wątki miłosne trwały jak najdłużej, bo na nich opiera się wszystko, zatem trzeba było historię - początkowo fajnej - Leonetty rozciągnąć, wydłużyć, zapełnić nią równomiernie cały sezon. A że prawdziwego Leona gdzieś po drodze zgubili... Zrobił się chamem i lalusiem, sierotkowatym jak Tomi. Bywa.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

No bądź co bądź muszę się zgodzić i z tym jaki się zrobił León i to, że Tomas niestety jest sierotą, która nie umie się postawić nikomu, nie dziwie się, że Pablo zrezygnował bo ta postać mu się nie podobała, gdyby umiał (Tomas) dobrze o siebie zadbać (czyt. nie być sierotą) to byłby moim ideałem, ale widać tacy nie istnieją nawet w serialach .

ocenił(a) serial na 3
Sissi_Annie_Romy

Ja zgadzam się z tobą, ale ja po prostu lubię takie czarne charaktery w serialach. Nie takie przerysowane jak Ludmiła, a właśnie takie trochę chamskie, agresywne i wybuchowe.

ocenił(a) serial na 3
Luu_4

No tak rozumiem , ja niestety jestem dziwna i lubię jak każdy jest dobry

ocenił(a) serial na 3
Sissi_Annie_Romy

Chyba to ja jestem dziwna, to raczej normalne, że lubi się tych dobrych. Tylko wszyscy inaczej postrzegają daną postać, bo nikt nie jest do końca dobry ani zły.

ocenił(a) serial na 3
Luu_4

Zgadzam się z tym , ja chyba nie umiem obiektywnie patrzeć na sprawę :)

ocenił(a) serial na 3
Sissi_Annie_Romy

Jak widać każdy patrzy na to inaczej i jeśli nie ma z tego wielkich kłótni, to niech każdy ma swoje zdanie.

ocenił(a) serial na 3
Sissi_Annie_Romy

A ja byłam za Tomasettą xD

ocenił(a) serial na 7
Sissi_Annie_Romy

zgadzam się z Tobą :)

ocenił(a) serial na 7
Sissi_Annie_Romy

Ja tam wolałam Tomasa, przynajmniej umiał powiedzieć co myśli o zachowaniu Violetty i miał rację :)