PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6694
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Styl

ocenił(a) serial na 8

Nie wiem czy był już taki temat, za co z góry przepraszam. Który styl bohaterów wam się najbardziej podoba, który najmniej i jaki najbardziej przypominacie?
Mi styl Francesci i Naty. Ubieram się bardzo podobnie do Hiszpanki, tak rockowa ogólnie moje ulubione kolory to czarny, czerwony i ciemny fiolet. Francesci styl, ale tylko w 2 sezonie, ładniej jej w sukienkach. Ja sama lubię czasem założyć sukienkę, ale właśnie taką podobną do Francesci.
Najmniej podoba mi się styl Violetty i Brodway. W 2 sezonie, już u Violki jest lepiej, ale nadal wygląda bardzo cukierkowato. Spódniczki, falbanki i pełno różu to nie dla mnie. U chłopaka nie podobają mi się te neonowe kolory, wygląda w nich strasznie. A do tego jeszcze czarna skóra i to jest fatalne.

ocenił(a) serial na 2
zielona1218

Aaa ;) Nie, ja 97, chociaż chodzę do drugiej klasy. Pospieszyłam się trochę z edukacją ;D

LuLuComello

Nie wiem to zależy od gustu. Zgadzam się czasami trochę przesadzała, ale to Viola, nic nie poradzisz :D A pogodę to w Violetcie mają po prostu super. Prawie cały czas świeci słońce, tylko w złych, smutnych dniach pada deszcz. Ale jakbym miała wybierać to chyba styl Cami. Lubie takie luźnie, kwieciste wzory :)

Sweet_Raspberry2

Styl Camili w 2 sezonie jest o wiele lepszy. W pierwszym sezonie, też całkiem fajnie, ale to nie mój klimat.

LuLuComello

podoba mi się styl Fran, ma ładne sukienki które fajnie wyglądają z tym brązowym paskiem. Violetta ma czasem ładne sukienki jak są takie delikatne ale nie podobają mi się te jej spódnice krótsze z przodu dłuższe z tyłu jakoś mi to do niej nie pasuje. Leon w drugim sezonie zaczął nosić nie tylko koszule ale też bluzy, sweterki, itd i tak mu jest ładniej, Naty też często ładnie wygląda i to chyba wszyscy :)

ocenił(a) serial na 10
LuLuComello

Muszę się z tobą zgodzić. ~M.

użytkownik usunięty
LuLuComello

mi jak prawie wszystkim najbardziej podoba się styl Naty, podoba mi się też Camili, choć czasem ma dziwne zestawy. Francesci dla mnie bez rewelacji, ale okej. Violetkowy zbyt słitaśny, ale czasami wygląda ślicznie.z chłopaków uwielbiam styl Fede, te marynareczki są cudne <3

Śliczny av :3

użytkownik usunięty
Sebek7771

przecież wiem :D a na Twoim Cande jakaś taka zamazana i jeszcze w tle, jak możesz?

Nie jest zamazana ;D I te jej białe ząbki się tak świecą <3 ;D

użytkownik usunięty
Sebek7771

nie zauważyłam tego wcześniej XD ale na moim i tak jest ładniejsza:P

Ślicznie wygląda w kitce, ale w rozpuszczonych lepiej :D

użytkownik usunięty
Sebek7771

dla mnie odwrotnie, ale okej :D na początku za Cami ogólnie nie przepadałam, zaczęłam ją uwielbiać dopiero od jej wykonania Habla si puedes, które było cudne <3

W pierwszych odcinkach robili ją przepięknie, makijaż pasujący do jej ślicznej twarzy, pokochałem ją od pierwszego odcinka i pomyślałem, że gdyby to ona grała "Violettę" serial byłby ciekawszy ;D Potem gdzieś tak od 15 odcinka zaczęli ją niszczyć i wyglądała tragicznie w rozpuszczonych przez ten makijaż, za to w kitce wyglądała wtedy cudownie :D

użytkownik usunięty
Sebek7771

nie kojarzę jak wyglądała w pierwszych odcinkach, pamiętam tylko ją jako punka i według mnie wyglądała wtedy znaaacznie gorzej niż w późniejszych odcinkach :D

Wyglądała ślicznie w tej fryzurze, nie przesadzaj :D Ja ją lubiłem jak się przebierała ^^
Najlepsze było, jak nie usłyszałem, że przestaje się przebierać, a w następnym odcinku założyła sobie kapelusz. Moja myśl pierwsza:" To może dziś jako kowbojka?" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

użytkownik usunięty
Sebek7771

serio? :D przynajmniej wtedy było śmiesznie, nie wiadomo było co zaś odstawi :D jak się darła : Punk not death to myślałam, że się poryczę :D hahaha :D

DEAD :D NIE MYL TEKSTÓW NA KOSZULKACH MOJEJ CAMI :D

użytkownik usunięty
Sebek7771

wybacz, wiedziałam, że coś takiego XD

LuLuComello

Moim zdaniem Najlepszy styl ma Violetta ,lubię taki styl . Ludmiła czasami ,ubierała się jak landryna ale ma też sporo dobrych stylizacji .

ocenił(a) serial na 10
LuLuComello

Najbardziej podoba mi się styl Francesci, Naty i Camili. A chyba mój styl najbardziej przypomina Cami, lubię kombinować, zawsze nosze kolorowe ubrania, pełne energii. Rzeczywiście styl Brodway i Violetty, jest straszny. U Violetty, spoko był na początku później zaczęła się tylko psuć.

ocenił(a) serial na 3
LuLuComello

mi najbardziej podoba się styl Cami i Naty. Boho/Hippie i Rock <3 to i to po prostu uwielbiam

ocenił(a) serial na 7
LuLuComello

Naty i Cami <3 uwielbiam je :3