PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6694
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Styl

ocenił(a) serial na 8

Nie wiem czy był już taki temat, za co z góry przepraszam. Który styl bohaterów wam się najbardziej podoba, który najmniej i jaki najbardziej przypominacie?
Mi styl Francesci i Naty. Ubieram się bardzo podobnie do Hiszpanki, tak rockowa ogólnie moje ulubione kolory to czarny, czerwony i ciemny fiolet. Francesci styl, ale tylko w 2 sezonie, ładniej jej w sukienkach. Ja sama lubię czasem założyć sukienkę, ale właśnie taką podobną do Francesci.
Najmniej podoba mi się styl Violetty i Brodway. W 2 sezonie, już u Violki jest lepiej, ale nadal wygląda bardzo cukierkowato. Spódniczki, falbanki i pełno różu to nie dla mnie. U chłopaka nie podobają mi się te neonowe kolory, wygląda w nich strasznie. A do tego jeszcze czarna skóra i to jest fatalne.

ocenił(a) serial na 8
LuLuComello

Chyba był już taki temat, ale to nieważne.
Według mnie, najlepiej ubiera się Naty.
Najgorzej, rzeczywiście Viola i Broadway, a o reszcie, nie chcę mi się wypowiadać. :D

ocenił(a) serial na 8
julia_555

Też mi się wydaję, że był, ale wiesz jak ciężko ogarnąć się z tymi tematami, coś strasznego.

ocenił(a) serial na 8
LuLuComello

Tak, rozumiem. :D
A tak w ogóle, to czekam na rozdział! :P

julia_555

Na razie napisałam rozdział na bloga o Marcesce i jestem wycieńczona. Więc tak powinnam dodać chyba w czwartek.

ocenił(a) serial na 8
LiLiComello

OK! :)

ocenił(a) serial na 3
LuLuComello

Ja tam mam wrażenie że Violka coraz bardziej cukierkowata :D Jeszcze z tym ombre, które całkiem do tego nie pasuje wygląda jakby wpadła do jakiegoś kotła z różowymi rzeczami. Nie znoszę stylu Violki :) Podobało mi się kilka jej strojów w 1 sezonie (znów przytoczę fioletowy strój, kiedy wchodziła po raz pierwszy do studia). Naty ma styl najlepszy, taki jak ja w sumie, a przynajmniej bardzo podobny, ubierają ją stylowo, pasuje jej to - ogólnie jest świetnie :D Broduey doprowadza mnie do rozpaczy, znaczy jego stroje, tak samo Maxi w 1 sezonie, w 2 go trochę poprawili :D Camila też miewa dziwne stylówy, Fran ładnie wygląda w stylówie z 2 sezonu, ale ja bym się tak nie ubierała, szczerze mówiąc. Z chłopaków najlepiej León i Fede. Ludmiła też zbyt różowa, ale w przeciwieństwie do Violki ładnie w różu wygląda i nie jeste taka cukierkowata nawet cała wystrojona w taki kolor. Cóż, zależy od osoby.

KeThA

JAKIE KURDE DZIWNE STYLÓWY :D

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Wiedziałam, że coś napiszesz...

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Chociaż piszesz prawdę ;)

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Z tym ombre, to już w ogóle masakra, rzygam tęczą:D:D

ocenił(a) serial na 3
LuLuComello

masakrycznie to wygląda z takim połączeniem, mam wrażenie, jakby ją wystroili niczym choinkę. Za dużo tego. Jeżeli ma takie włosy to ubrania muszą mniej się rzucać w oczy i być bardziej stonowane... ;D

KeThA

Gdyba, ubierała się tak jak Naty, czy Cami, to by to ombre pasowało, a tak to to coś strasznego

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Popieram, ombre Violki to masakra, wcale jej nie pasuje. Wolałam ją w 1 sezonie ;p

KeThA

Chyba jestem jedyną osobą której podoba się styl Violki ? ;<

LuLuComello

Najlepiej z dziewczyn- Camila, z chłopaków- Tomas.
Cami ma styl taki boho/hippie.
Ślicznie wygląda w takich luźnych, kwiecistych strojach, opaskach i jeszcze te sweterki z drugiego sezonu <nie wiem jak to się nazywa, więc piszę tak> <3
Tomas ubiera się najnormalniej ze wszystkich chłopaków. Koszulki z nadrukami, kamizelki, kurtki jeansowe.Podoba mi się ten styl, nie wiem jak go nazwać.

ocenił(a) serial na 8
Sebek7771

Ja bym styl Tomasa nazwała miejski. Mimo, że za nim nie przepadam nic nie mam do jego stroju, jest po prostu normalny. może czasem te przetarte spodnie mnie wkurzają, ale szczegół. Jednak moim zdaniem z chłopaków najlepiej ubiera się Fede.

LuLuComello

Ja nie lubię marynarek, tylko jak trzeba się na galowo ubrać to założę, a on cały czas w nich lata ;D

Sebek7771

Zależy. Nie którym chłopakom to właśnie ładnie w takich marynarkach i do nich zalicza się Fede.

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

A ty zawsze Camila? Jest coś w czym nie jest najlepsza? :)

majka5454

Gra aktorska ;D Jest u mnie na 5 miejscu.

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Kto na 1?

majka5454

Olga ;D
Na 2 Jade
Na 3 Ludmiła
Na 4 Angie
Na 5 Cami
Na 6 Vilu
Na 7 Fran
I tak dalej i tak dalej ;D

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Ramallo też fajnie gra:)

majka5454

No też fajnie :3 Najbardziej razi mnie gra aktorska Braco, Andresa i tych postaci drugoplanowych lub trzecioplanowych <nie wiem jak to nazwać :D >, tych co np.: krzyczeli jak nie lubią Ludmiły. Raził mnie też ten śmiech Luki jak coś tam Fran przed kamerą powiedziała. A takto wszyscy ok ;)

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Czasami irytują mnie niektóre miny Violki np, gdy płacze. Jej aktorstwo nie jest na najwyższym poziomie, ale dziewczyna jest jeszcze młoda, to się wyrobi ;p

majka5454

W II sezonie jej gra jest naprawdę na wysokim poziomie ,za to wtedy razi mnie gra aktorska Leóna <nie chodzi o niechęć do jego postaci, o samą grę>.

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Ja tam lubię grę Leona i jego głos w dubbingu, jest lepszy niż w oryginale xd

majka5454

W pierwszym sezonie dobrze gra, ale w drugim to czasem tak ...jak to określić xdd....bez emocji (?)

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

W 2 sezonie jego postać w ogóle zmieniła się na gorsze pod względem charakteru, stał się taki...nijaki ;p Jedynie, gdy kłóci się z Diego o Violettę, widać że zostało w nim coś ze starego Leona;_)

Sebek7771

Zgadzam się, w 2 sezonie, ogólnie Leon się... zepsuł.

Sebek7771

Nie wiem dlaczego, ale wydaje mi się, że on gra dobrze, tylko postać ma być taka bez wyrazu. Trochę jak Tomas z pierwszego sezonu.

Luu__4

Oglądasz II sezon? ;D Przeszkadza mi, że czasem zamiast jakoś grać, przynajmniej się starać, on stoi jak kołek <tak samo jak Marco podczas pocałunków xdd>

Sebek7771

Teraz rzadko zdarza mi się oglądać pełne odcinki, w weekendy nadrabiam jak mi się nudzi, ale w wakacje i przed wakacjami oglądałam.
Rzeczywiście, stoi sobie po prostu i nic nie robi. Tomas przynajmniej pokazywał coś postawą i mimiką.

LuLuComello

Mi się podoba styl Cami i Fran, ale nie ubieram się tak jak one, bo mi to kompletnie nie pasuje (inne włosy itp.), a poza tym pogoda mi na to nie pozwala -_- Ładnie się też ubiera Viola w drugim sezonie :)
Twoja córeczka &lt;33

ocenił(a) serial na 8
Sweet_Raspberry2

Moim zdaniem Violetta ubierała się fajnie tylko na początku 1 sezonu i czasami w 2 drugim bo tak to to masakra. Racja u nas z pogodą to ciężko chodzić codziennie w sukience, lub bluzce na ramiączka. W Argentynie to mają fajnie

ocenił(a) serial na 2
LuLuComello

Ja wiosną, jesienią i zimą zdecydowanie ubieram się jak Naty, uwielbiam ćwieki i rękawiczki bez palców ;D Natomiast latem noszę sukienki jak Fran.

tears_in_heaven

Uwielbiam ćwieki, w tym roku kupiłam sobie botki z nimi. Mam zamiar iść w nich na wesele do czarnej sukienki, a co tam zaszaleje.

ocenił(a) serial na 2
LiLiComello

Ja też. Takie motocyklowe.

tears_in_heaven

No nie:D:D
Moja mama chciała mnie w szpilki ubrać, a ja do niej takie WTF?
Tańczyć w szpilkach, no nie zawsze spoko, już balerinek nie mogła wymyśleć

ocenił(a) serial na 2
LiLiComello

Ja noszę z dżinsami, a na wesele się w najbliższym czasie nie wybieram. Ale nienawidzę szpilek. Prędzej bym w trampkach poszła ;D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

ej, znalazłam ostatnio takie świetne rękawiczki czarne bez palców (nie takie zimowe, tylko takie o :D) trochę dłuższe niż są normalne i z motywem czaszki. Matko, jakie to było cudowne <33 Ale oczywiście nie miałam wtedy przy sobie kasy. Ja - geniusz.

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Bywa. Ja czaszek nie lubię, kojarzą mi się z emo ;D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

ja lubię, zalezy gdzie :D Emo nie jestem. I mam cudny portfel z ćwiekami <3

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Ja mam torbę z ćwiekami. Niestety, ilość książek każe chodzić w plecaku :(

tears_in_heaven

Zuza, zastanawiałyśmy się z Dominiką czy jesteś z roczniku 96 czy 97? :)

ocenił(a) serial na 3
ocenił(a) serial na 3
KeThA

boże, 97, już mi się cyferki mylą...

ocenił(a) serial na 2
zielona1218

Czemu?

tears_in_heaven

bo zastanawiałyśmy się kto jeszcze jest tutaj z 96 :)