PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6694
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Cześć, jak wiecie powstał post, w którym pojawił się pomysł na tworzenie bloga przez
użytkowników filmweba. Chciałabym, aby spełnił się ten pomysł, dlatego daje Wam link do
bloga, który prowadziłam i chcę znów z nim ruszyć, kiedy dodawałam tłumaczenia to jednego
dnia weszło 800 osób, tylko zaniedbałam go, dlatego mam zamiar ruszyć z nim od nowa. Chcę
jednak znaleźć ekipę 4-6 osób, które by razem ze mną zajęły się prowadzeniem go.
Domyślam się, że jak podam warunki do prowadzenia bloga to nikt się nie zgłosi, ale co tam!
Będę mieć go sama z Julką i może Kecią.
1. Musisz mieć konto na bloggerze, jeżeli masz to napisz w tym punkcie "mam".
2. Czym chciałabyś się zajmować na blogu?
3. Jakie masz pomysły na bloga?
4. Jakie masz źródła informacji? Czytasz jakieś argentyńskie blogi, przeglądasz twittera i jesteś
ogółem zorientowana w tym co się dzieje w serialu?
5. Ile byś miała czasu na prowadzenie bloga?
6. Kontakt z Tobą, np. gg (możesz na privie napisać)
Pytania nieobowiązkowe:
7. Czy znasz jakiś język oprócz polskiego, z którego mogłabyś brać informacje z zagranicy?
(hiszpański, włoski, portugalski i jeszcze często sporo wiedzą osoby posługujące się
francuskim i rosyjskim).
8. Czy znasz się na kodach HTML (chciałabym zrobić rozwijane menu) lub CSS?
9. Jakie programy komputerowe potrafisz obsługiwać?
10. Jakieś dodatkowe twoje zdolności, którymi możesz się przed nami popisać.

Jak ktoś przebrnie przez to to jest mistrzem :D Jest ktoś chętny?

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Powstaje! Bardzo wolno, ale powstaje ;D A moje wcześniejsze pytanie wzięło się stąd, że przeczytałam najnowszą miniaturkę... I mnie zatkało.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Aha. Że tak ambitnie stwierdzę :P Dlaczegoż to cię zatkało?
Takie oryginalne połączenie? A wgl. to ktoś z filmweba prosił, żeby mu napisać, jak będzie ta miniaturka...
Ale kto to to za Chiny nie pamiętam. No trudno.

LUDZIE: POWSTAŁA MINIATURKA O ANTETCIE "few-stories-b-life.blogspot.com" Tyle ode mnie :P

ocenił(a) serial na 2
KeThA

A ja myślę na początku - jaka znowu Anetta? Wtf? A potem taka żaróweczka mi się nad głową zapaliła - aha! To ten dziwny parring! Skąd bierzesz takie pomysły? Nie no, czytałam książki, w których uczennica i nauczyciel ten tego, ale... Dwadzieścia lat różnicy a pięćdziesiąt lat różnicy, to jednak nie to samo ;D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Przecież wiesz, że ja mam szalone pomysły :) A to jeszcze nie koniec, bo po Femile będzie kolejna para niespodzianka - buhahaha <złowieszczy śmiech> i wtedy dopiero pokaże na co mnie stać, bo teraz mi się nie chciało. Leń mnie wziął, poza tym cały czas (od 10 dni) piszę rozdział na Violetkę, więc wiesz...
Co tam u Ciebie Zuza, tak wgl? Jak rok szkolny ci mija?

ocenił(a) serial na 2
KeThA

A spoko, nie narzekam jak na razie ;D Pomijając, że już rzygam matematyką, a funkcjami kwadratowymi w szczególności. Co mnie podkusiło iść na mat-geo? Bo to biol-chem zły?

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Wiesz, jak byś była na bio-chemie to byś narzekała po prostu na co innego :D Ja już nie mogę się doczekać jutrzejszej informatyki! Jestem co prawda chyba jedyna z klasy, bo gość jest meeeega wymagający, ale ja chcę się czegoś nauczyć nowego :P Mat-geo nie jest złe... No poza tą geografią.
Ach, nie ma to jak funkcja kwadratowa... Przez 3 lata gimnazjum wisiała mi przed oczami .... ;D

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Nie, geografia jest świetna, zwłaszcza jak na lekcji idziemy sobie na spacerek i do sklepu ;D Ja już nie mam infy :( W ogóle mam 8 przedmiotów.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Ja nie wiem ile będę miała w 2 klasie, ale wiem, ze to będzie masakra :D
6 angielskich, 6 matm, 5 fizyk, 3 informatyki + dodatkowe zajęcia z matmy i fizy + w soboty są poprawy z fizyki, nigdy więcej a u niej nie da się nie poprawiać :P Trudno jest na prawdę w ogóle zaliczyć ^^ już czekam na pierwszy sprawdzian z utęsknieniem!

Wiesz.... mOże to lepiej mieć 8 i się przygotować do matury niż 20 i nic nie umieć... Bo takie edb to mi rzeczywiście bardzo potrzebne...

MagdaJulka

Wiem dziewczyny co mogę robić. Mogę pisać czasem jakieś krótkie newsy, a tak mogę wygrzebywać ciekawostki a jak się lepiej poduczę to robić filmy bez tłumaczeń :))))))))