Nudy ostatnio, a ja bez wam życ nie umiem, więc jakoś tak myślałam, o czym by temat założyc...
Nie było mnie tydzień, bo na tej litwie byłam, znaczy niby internet tam był, ale słaby strasznie, ledwo co na tt weszłam... a jak na wieży telewizyjnej był, to miałam tylko telefon, więc trochę niewygodnie :c ehh.
na litwie pytali nas o nasze ulubione zajęcia, hobby, co lubimy robic... więc pomyślałam, że moze was też się popytam, bo jak już pisałam- nudy... wszystko się wali teraz, ehh...
nie, nic.
To jak? xd co lubicie robic i wgl? xd
Właśnie szkoda, bo 3 smsy aż na nią wysałem :D
Chociaż z drugiej strony i tak mi pasuje, bo dostała teledysk ^^
Seriously? I tak ludzie wygrywający X Factor kariery nie robią, więc nawet lepiej dla niej, że nie wygrała.
No tak ;d 88.728 lajków na facebooku, 20 903 osób go subskrybuje na yt, leci w radiu, zdobył jakieś 4 Fryderyki i co najważniejsze- Marta go lubi ^^
Podobno Gienek Loska zdobył parę nagród, ale to nie zmienia faktu, że nikt go nie słucha.
taak słyszałXD przynajmniej jeden człowiek tych muzycznych konkursow, ktory sie nie zmarnowalXD
Serio? Człowieku, chodziłam spac o 3 i wstawałam o 6.30 przez cały tydzień, a ostatnia noc nie spałam xD
Ja tak tylko czytam te spamy. Moja mina: o.O Co się wtedy działo xD Ale wolę jego niż tę Marciunię...
Ja też... Niektóre piosenki naprawdę zawalała. Moim zdanie powinna wygrać Magdalena Bal, która niestety jakiś czas temu odpadła..:c
Nie oglądałam tego, ale mnie rozbawiło, jak śpiewała piosenkę Ewy ^^ Jakby jej się chciała podlizać czy coś...
Piosenki na bootcampie mieli narzucone, 1 dzień na przygotowanie, była do wyboru jedynie polska i angielska. Ona miała "Znak" lub "Wake me up".
http://m.youtube.com/watch?v=Ze4UAvqcSRY - posłuchaj, jest naprawdę genialna.
Tak jak Sebek Ci tutaj wytłumaczył..
Co wytłumaczył? :D Na castingu sami wybierali piosenkę, mieli nieograniczoną ilość czasu na przygotowywanie.
Ale ten kasting to było jej jedyne dobre wykonanie, a osób, które dobrze, a nawet świetnie zaśpiewały na kastingu jest wiele.
Zawaliła? Zdecydowanie nie.. Owszem, zdarzał się jej pojedyńczy fałsz w niektórych piosenkach, ale Marcie, która została przecież finalistką, także.:)
Tak, tyle że każdy inny występ zawaliła. Nie ma co się dziwić, że odpadła, jak dla mnie i tak dosyć późno.
ARTUŚ KOCHANYY <33
Też bym na niego zagłosowała (chociaż wolałam Kubę Jonkisza albo Mateusza Guzowskiego :CC ), ale po co jak oni i tak sms'ów i nie liczą,to wszystko jest ustawione..
Sebek zaczynam się ciebie bać xD Ty masz jakieś inne zainteresowanie niż Marta? xD
Tja, żeby nie czasem. Myślę, że Sebastian ma słabość do charakterystycznych zębów. Ja ich nie mam = nie mam szans :c
Nie zaprzeczyłęś pierwszej części wypowiedzi. Jesteś taki nieczuły!
Tja, jasne, żeby nie czasem ^^