Nudy ostatnio, a ja bez wam życ nie umiem, więc jakoś tak myślałam, o czym by temat założyc...
Nie było mnie tydzień, bo na tej litwie byłam, znaczy niby internet tam był, ale słaby strasznie, ledwo co na tt weszłam... a jak na wieży telewizyjnej był, to miałam tylko telefon, więc trochę niewygodnie :c ehh.
na litwie pytali nas o nasze ulubione zajęcia, hobby, co lubimy robic... więc pomyślałam, że moze was też się popytam, bo jak już pisałam- nudy... wszystko się wali teraz, ehh...
nie, nic.
To jak? xd co lubicie robic i wgl? xd
Oczywiście :C Jasne... Nie. Dobrze. Wszystko spoko. Wspaniale.
Ma ktoś może litr lodów na zbyciu?
Jej chyba chodzi, że nie ma szans xD Że tego nie skomentowałeś. Oczywiście, o ile się nie domyśliłeś xD
Keciu, wspaniała gra aktorska! :3 Myślałaś kiedy o karierzy w telewizji/kinie(ale nie jako kasjerkaXD)?
Nie, ona jest moją idolką, nie mogłabym tego zrobić. Mam wpokoju jej ołtarzyk :3
Jaki ty jednak jesteś niedomyślny... Cóż... Typowy facet.
Idę napisać o tym w moim pamiętniczku :3
Przepraszam, że się wtrącam, ale tak jakoś mi wpadło do głowy przed chwilą... Czy to ty kłóciłeś się z Marysią? xD
Wiezz, ja dopiero wczoraj ogarnęłam tumblra i gify xD Ale sama się dziwię, że tego nie zauważyłam
Ja lubię czytać, słuchać muzyki, kibicować (fanka sportu ze mnie przecież), pisać (tak o mi to wychodzi, ale ok xd),oglądać filmy. Jeśli chodzi o te ostatnie, to oprócz fantastyki, sci-fi i przygodówek, bardzo mi się spodobały westerny i kino wuxia.
A, a jak dzisiaj przeczytałam plotkę, że być może Pattinson zostanie nowym Indianą Jonesem, to myślałam, że rzucę telefonem o ścianę. Jak to dojdzie do skutku, to się załamię. Mój kochany Indy tak skrzywdzony...
Tak, takie ploty chodzą. Patrz: http://www.filmweb.pl/news/PLOTKA%3A+Robert+Pattinson+nowym+Indian%C4%85+Jonesem -105365
Edzio poskramiacz Belek nowym Indianą? Nie, dziękuję...
Sama się dołuję. Ale wg innej plotki Indym miałby być Bradley Cooper. Jego to już by się dało oglądać XD
Albo mogliby zrobić wątek z synem Indiany, którego grał Shia LeBeouf w czwartej części.
Ale i tak Harrison Ford jest najlepszy jako Indiana <3
Lubię go i wgl, ale nie ogarniam imion czy coś, haha... Jak na mnie to za dużo xD
Ale pan edzio, jak to ujęłaś, nadaje się tylko do zmierzchu i przy tym zostańmy xD
Shia grał tego synalka na motorze w czwartej części, co się ciągle grzebieniem przyczesywał.
Harrison Ford grał Indianę.
A Bradley Cooper to jeden z aktorów, typowany do roli jako ewentualny zamiennik Forda XD