Mi właśnie też o to chodzi. Marco według mnie był wspaniałym, kochającym, oddanym i szczerym chłopakiem, a przez tą akcje z dziewczyną, jeśli jej nie wyjaśnią, w taki sposób, żeby wizerunek Marco nie ucierpiał, to już nie będzie ten sam Marco w moich oczach. I tyle na ten temat. :c
poczekałabym żeby obejrzeć odcinek, bo do jutra to się nie doczekam, ale tego nie zrobię, bo pewnie usnę :)
Marco nie rozmawiał z Fran, mieli się całować, a nie :D
Co Marco do Maxiego powiedział nie jestem pewna, bo mi się wydaje, że coś w stylu "Nie powiedziałem, że jest moją dziewczyną" czy coś, ale nie jestem pewna... Maxiego wypowiedź jest chyba zrozumiała "Co? Nieee, dlaczego?
Ej wy potraficie człowieka przydołować.. Marco ma drugą dziewczynę na boku? ... ja pierdziele, jak oni mi popsują Marco i Marcescę, to nie dość że pojadę do tych producentów to jeszcze sama pójdę się i powieszę -,- dlaczego zawsze jest inaczej niż ja chcę?!
A tak serio, to przestanę oglądać Violettę -_-
To mnie straszliwie irytuje! Rozumiem, robią jedną postać gnojkiem - mówię o Leónie, ale MARCO!? MARCO?! Nasłodszego, najwspanialszego, najcudowniejszego chłopaka w serialu, którego nigdy by nikt nie posądził o nieczyste intencje? Jak się zwią producenci Violetty? Zaraz ich wyzwę :P
Ja też mam zamiar napisać do Jorge Nisco i Martina Sabana z wyrazem żalu z powodu, że popsuli jedyną normalną parę, ale poczekam jak to się rozwiąże.
Albo zrobimy, jak z Lodo... I pokażemy im całą stronę hejtów zamiast uwielbień. Może trafimy do topów? :D
Ja mówię stanowczo NIE! Jeśli zepsują taką fajną parę i jedną z lepszych postaci (zrobią z Marco drania), to przestaje oglądać i już. Moim zdaniem, to może być jednak jego była dziewczyna ewentualnie nigdy formalnie nie zerwali, bo nie było czasu czy coś jak Marco wyjechał. I ona dalej była w nim zakochana. Marco zakochał się w Fran i związek z tamtą dziewczyną uznał za skończony. Ponadto 3 sezon nie był pewny, a Diegesca nie może być, bo oni nie pasują do siebie i podczas całego 2 sezonu jakoś się ku sobie nie mieli.
Jeśli zniszczą Marcesce, to stracą bardzo dużo oglądających, a na pewno mnie. Powtarzam raz jeszcze BARDZO, ALE TO BARDZO NIE LUBIĘ tej dziewczyny i ja chce MARCESCE!