PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6693
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Mam talenty do zakładania tematów ;)

karolina199

Mi właśnie też o to chodzi. Marco według mnie był wspaniałym, kochającym, oddanym i szczerym chłopakiem, a przez tą akcje z dziewczyną, jeśli jej nie wyjaśnią, w taki sposób, żeby wizerunek Marco nie ucierpiał, to już nie będzie ten sam Marco w moich oczach. I tyle na ten temat. :c

_Ariana

tak, mam nadzieje, nie wiem do konca jak to wyjasnia, ale oby Marco nie okazal sie dupkiem!

ocenił(a) serial na 1
karolina199

poczekałabym żeby obejrzeć odcinek, bo do jutra to się nie doczekam, ale tego nie zrobię, bo pewnie usnę :)

ocenił(a) serial na 10
KeThA

A o czym Marco gadał w zapowiedzi z Maxim, a potem na końcu z Fran?

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Marco nie rozmawiał z Fran, mieli się całować, a nie :D
Co Marco do Maxiego powiedział nie jestem pewna, bo mi się wydaje, że coś w stylu "Nie powiedziałem, że jest moją dziewczyną" czy coś, ale nie jestem pewna... Maxiego wypowiedź jest chyba zrozumiała "Co? Nieee, dlaczego?

ocenił(a) serial na 1
KeThA

Ej wy potraficie człowieka przydołować.. Marco ma drugą dziewczynę na boku? ... ja pierdziele, jak oni mi popsują Marco i Marcescę, to nie dość że pojadę do tych producentów to jeszcze sama pójdę się i powieszę -,- dlaczego zawsze jest inaczej niż ja chcę?!
A tak serio, to przestanę oglądać Violettę -_-

ocenił(a) serial na 3
weronikaaleksandra

To mnie straszliwie irytuje! Rozumiem, robią jedną postać gnojkiem - mówię o Leónie, ale MARCO!? MARCO?! Nasłodszego, najwspanialszego, najcudowniejszego chłopaka w serialu, którego nigdy by nikt nie posądził o nieczyste intencje? Jak się zwią producenci Violetty? Zaraz ich wyzwę :P

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ja też mam zamiar napisać do Jorge Nisco i Martina Sabana z wyrazem żalu z powodu, że popsuli jedyną normalną parę, ale poczekam jak to się rozwiąże.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Right, zrobię dokładnie to samo, bo przegięli jeżeli mi ich zniszczą.

ocenił(a) serial na 1
KeThA

Ja też :)
Problem w tym, że nie umiem Hiszpańskiego : ) xD

ocenił(a) serial na 10
weronikaaleksandra

Z Kecią przygotujemy tekst-hejcik, który zaspamujemy im XD

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Albo zrobimy, jak z Lodo... I pokażemy im całą stronę hejtów zamiast uwielbień. Może trafimy do topów? :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Tak, tak, tak. Założymy specjalny hashtag o treści, że ich nienawidzimy :D

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

YouKilledMarcesca!!!Bitches!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

TAK! GENIALNY!

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Cóż, ma się ten talent <3

MagdaJulka

Porwiemy samolot i polecimy do argentyny i powiemy im co myślimy :D !!!!!!

MagdaJulka

Ja mówię stanowczo NIE! Jeśli zepsują taką fajną parę i jedną z lepszych postaci (zrobią z Marco drania), to przestaje oglądać i już. Moim zdaniem, to może być jednak jego była dziewczyna ewentualnie nigdy formalnie nie zerwali, bo nie było czasu czy coś jak Marco wyjechał. I ona dalej była w nim zakochana. Marco zakochał się w Fran i związek z tamtą dziewczyną uznał za skończony. Ponadto 3 sezon nie był pewny, a Diegesca nie może być, bo oni nie pasują do siebie i podczas całego 2 sezonu jakoś się ku sobie nie mieli.
Jeśli zniszczą Marcesce, to stracą bardzo dużo oglądających, a na pewno mnie. Powtarzam raz jeszcze BARDZO, ALE TO BARDZO NIE LUBIĘ tej dziewczyny i ja chce MARCESCE!

MagdaJulka

Jak oni mi zniszczą Marcescę, to nie ręczę za siebie! :C

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Ja też:)