PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Co puszczą w piątek po 80 odcinku.Bo oczywiste,że komunikat "Powtórki Violetty!" ale myślę sobie,że moga puścić coś o 2 sezonie.Takie moje przypuszczenia.

Druga moja mondra myśl,to Angie.Tak sobie myślę,że fajnie by było,gdyby była z Lucą.Jej by się przydał facet w jej wieku,a ile brat Fran może mieć lat? Oczywiście ja sobie tylko gdymam,bo taka opcja jest niemożliwa.

Trzecia sprawa,to...kurde,zapomniałam :P W każdym razie kiedyś sobie przypomnę.FEMILA FOREVER

ocenił(a) serial na 6
Crazy12

Wątpię, żeby tak szybko po 1 sezonie wyemitowali coś na temat drugiego. Przecież to Polska >.< albo będą powtórki, albo na tę godzinę wrzucą jakiś inny serial.

Crazy12

Myślę, że trailery z 2 sezonu jeśli się pojawią to raczej nie od razu po zakończeniu pierwszego, może po skończeniu powtórek.
Angie i Luca? Raczej nie. W ogóle do siebie nie pasują.
Femila por siempre <3

Luu__4

Różnie bywa,ale raczej macie rację.
Wiem,mam czasem dziwne pomysły...
Ma się rozumieć!

ocenił(a) serial na 10
Crazy12

Też tak myślałam, że mogą puścić jakiś zwiastun czy coś, ale chyba jeszcze za wcześnie:)

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Za wcześnie, za wcześnie... A ile wcześniej zaczęli reklamować to Teen Beach Movie? Chyba z ponad miesiąc, a reklama Violetty nowych odcinków często pojawia się w trakcie trwania powtórek, bo to nie powtórki interesują fanów tego serialu, a nowe wydarzenia. Muszą ich przytrzymać w niepewności z jakąś głupią reklamą, by później okazało się, że wszystko zmontowali tak, a nie inaczej i widz nabierał złych podejrzeń o nowych odcinkach.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Masz rację, a Violetta jest tak popularnym serialem, że na pewno dadzą jakieś zwiastuny wcześniej, pod koniec września najpóźniej ;)

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Że po powtórkach to było jasne, ale ja mam wciąż nadzieję, że będzie chociaż w ich połowie, a jak nie, to chyba sama ją (zapowiedź oficjalną) przetłumaczę i wrzucę na yt.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Jutro powinni chociaż coś napomknąć o drugim sezonie:)

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Żeby fani Violetty pamiętali, że muszą CODZIENNIE oglądać Disney Channel, aby w końcu, któregoś pięknego dnia ujrzeć zapowiedź 2 SEZONU i móc czekać na niego, oglądając oczywiście dalej Disney Channel.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Bez Violetty oni tracą oglądalność, bo co tam oglądać?

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Nie wiem, ja czasem obejrzę tylko "Blog na cztery łapy", który leci po Violetcie. Mówiąc obejrzę mam na myśli, że telewizor będzie stał włączony, Disney zbijać będzie kolejne dolarki, a ja będę robić coś na telefonie lub laptopie.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Ja tak samo, u mnie ciągle telewizor włączony, a ja robię w tym czasie milion innych rzeczy, ale ktoś na tym zbija kasę:)

ocenił(a) serial na 3
majka5454

jesteście cudowne... dajecie im zarabiać :)

ocenił(a) serial na 10
KeThA

A potem oni produkują takie fajne seriale jak Violetta:)

ocenił(a) serial na 10
Luu__4

Ja sądzę, że jest szansa, nawet duża, że zwiastun pojawi się w poniedziałek w przerwie pomiędzy powtórką 61 odcinka. Trzeba zachęcać widza do czekania z niecierpliwością

ocenił(a) serial na 9
Crazy12

Lucangie ? NOŁ. xD Germangie por siempre <333

Angie4Ever

Fanką Germangie to ja jestem od 1 odcinka,a jeśli chodzi o Lucę,to już się wyjasniło i chyba napisałam to nieumyślnie :P

ocenił(a) serial na 10
Crazy12

Ja sądzę, że jest szansa, nawet duża, że zwiastun pojawi się w poniedziałek w przerwie pomiędzy powtórką 61 odcinka. Trzeba zachęcać widza do czekania z niecierpliwością

Pangie 4ever i nic więcej! ♥

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Oby;)

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Gdzieś czytałam że 30 września ma być na antenie.

ocenił(a) serial na 10
LinkinPark200

Jednak 21 października xd