Nie zdradzajcie zakończenia violetty 2, niech dla niektórych będzie niespodzianką :>
Zamierzam, bo ja już zostałem obdarzony tą ciekawością, ale chciałbym, by niektórzy mogli przeżywać te emocje ;D
Jak się nie zna zakończenia lepiej się przeżywa ^^
Zobacz u mniee; D https://plo1www1.helios.pl/HeliosWebNew/Seats/112865.png?cacheremover=6351711745 53251250
Właśnie i wtedy jak ktoś nie chce znać zakończenia to wchodzi na taki temat:)
Chciałabyś, kochana :D Nie musisz czytać tematów oznaczonych, że ze spojlerem - a ja zawsze tak zaznaczam, jak zakładam temat do omawiania odcinka na bierząco.
Przykro mi, ale nie spełnię twej prośby. Po 1: Już dawno ci obiecałam, że cię wyśmieję, jak na koniec 2 sezonu będzie Naxi. I powinieneś się przygotować na spam od północy :) Po drugie: Temat będzie jak zawsze zaznaczony "może zawierać spojler" - nie musisz czytać :*
Ewka, ja zakładam temat, już zaklepuję! :D Chcę mieć ten zaszczyt, ostatni raz... Bo wczoraj (jak ci pisałam zresztą) to mi literki skakały przed oczami to poszłam spać. A dzisiaj oczy na zapałki, choćbym i spała na siedząco i oglądam! Martwi mnie, że w zapowiedzi nie było praktycznie nic z występu finałowego... Miałam nadzieję, że "przejmie" on cały odcinek a po drodzę będą różne spory rozwiązywane. Jak w 1 sezonie.
Wgl w zapowiedz finału była taka no mało ciekawa jakby. A ja licze na coś dobrego! W końcu ostani odcinek :D
Dzisiaj to polecimy spamem! :D
Nie ma sprawy, zakładaj :D
Jestem ciekawa, jak chcą porozwiązywać tyyyle wątków w jednym odcinku, np czy Femiła sobie powie co do siebie czuje? To mnie niezmiernie ciekawi XD
Nie mogę uwierzyć, że to będzie ostatnie komentowanie na żywo. Będzie mi brakowało naszych rozkmiń, emocji, które towarzyszyły jakiejś obejrzanej przed chwilą rzeczy... Możemy się zachwycać polską wersją, ale wg mnie to nie będzie to samo.
No nie to samo, wgl nie wiem jak po ta długim czasie oglądania po hiszpańsku, przestawię się na polski dubbing ;o
Ale pewnie odcinki po polsku też bedziemy komentowały ;p w końcu będzie mogły zrozumieć wszystko dokładnie :D
No, będziemy wiedziały co mówili przynajmniej... i będziemy mogły rozkminiać na nowo, ale będę tęsknić za siedzeniem do północy i komentowaniem odcinka na żywo :D
Tak dziś zakończy się nasza tradycja :<
A do polskich odcinków będziemy musiały czekać jeszcze cały tydzień, ale potem zaczną się znów dyskusje :D
Narazie czekam na dzisiejszy finał <3 Jakie masz oczekiwania? Ja nie miałabym nic przeciwko drugiemu pocałunkowi Femily i Marcesci :D ;p
Właśnie właśnie :D
Tak jak napisałam wyżej, chciałabym, by Lu się ogarnęła, i żeby Femiła powiedziała sobie co do siebie czuje, Marcesca także :D
A i pocałunki mile widziane (W przypadku Marcesci chcę by Marco wyszedł z inicjatywą, a nie stał jak kołek jeżeli do czegoś dojdzie...)
Co jeszcze?
Pewnie Leonetta się cmoknie, a to niestety obniży szanse mojej Dieletty do 0%.
Diegetty to juz na bank nie bedzie, wątek Diego sprowadzą pewnie do naprawionych relacji z odnalezionym tatusiem w finale ;p
wgl co do nich to tylko mnie śmieszyło to jak Gregi we wczorajszym odcinku walnął swoją przemowe a Diego taki załamany siedzial z tylu jakby myslał "Ale mi tata robi obciach przy kumplach" xD
Femiła <3 muszą się ogarnąć niech Ludmi pokaze ze się zmieniła dla Fede błagam!
Marcesca tez niech się ogarnie i tak jeśli ma byc ich pocałunek to z inicjatywy Marco!
Naxi niech też bedzie bo ich uwiebiam, zwlaszcza ostatnio są uroczy <3
a Leonetta to mi lata ;pp
Nie wiem jak Ciebie, ale mnie troszkę wzruszyła ta przemowa Gregoria i przytulasek ojca z synem XD
Ogólnie będę śledzić ten odcinek głównie ze względu na Femiłę, Marcescę i Naxi :D
Violka ma problemy, które mnie nie obchodzą. Chociaż nie powiem, jakby była Dieletta to bym była szczerze ucieszona XD
A, w ostatnim odcinku podobała mi się scena Pani Komisarz i Matiego :3
Tak <3 Mati w końcu zakochany :D
Mam nadzieje, że finał bedzie trzymał poziom bo ostatnie odcinki byly naprawde dobre :D
tak, ja licze na to, że nie chcieli za wiele zdradzać ;p
W sumie 77 była wspaniałym odcinkiem,a w zapowiedzi nic nie wskazywało na dwa pocałunki i to jeszcze jednych z najlepszych par Naxi i Femiły :D
Kochanie moje, nie kończymy tradycji :) Przecież chyba żadna z nas nie będzie oglądała odcinka o 16? O 20 już prędzej, to można na żywo. Co myślę, że w odcinku będzie:
-Fede powie Ludmi, że ją kocha (tym razem ona to usłyszy)
-Pocałunek Leonetty
-Powrót Angie (? - tak sobie wymyśliłam)
Co bym chciała:
-2 pocałunek: Femiły, Marcesci, Bromili
-Jakąś słodką akcję Naxi *.*
Jakoś mi się wydaje, że ona wróci. A jak nie w tym odcinku to w 3 sezonie... Ale nie zdziwię się, jak ją dzisiaj zobaczę ;)
Ale zdziwiłam się, że German zostanie sam pod koniec sezonu a na to się zanosi ;p
Mówiłam, że nie będzie Germangie... Ale wyśmieję wszystkich, którzy się ze mną kłócili dopiero po dzisiejszym odcinku ^^
Ja się chyba z tobą kłóciłam, ale spoko możesz się śmiać, najważniejsze że nie ma Germangie!!!! To mi wynagradza wszystko:)
Nieeee... Myślę, że zrobią ich jednak na koniec. Znaczy: mam taką nadzieję. Niech tylko spróbują inaczej!
Może oni chcą sobie ich zostawić jako wątek na sezon 3? Ale jakoś nie sądzę, bo wtedy cały sezon byłby u nich spokój, a na koniec by ich rozwalili... Za dużo u nich było, żeby jeszcze mieli to ciągnąć.
Ale gdy kończyli kręcić 2 sezon nie byli pewni, że na pewno będzie 3, więc sądzę że Marcescę jednak połączą ;p
Ja sądzę, że musieli już wcześniej to wiedzieć tylko nie podawali do informacji... Bo takie rzeczy muszą mieć sporo wcześniej.
Widze, że mamy te same oczekiwania do dzisiejszego odcinka :D
No z wyjątkiem Angie wątpie że wróci, ale jakby juz miała wrócić to dla mnie tylko po to, żeby byc z Pablo! ;p
A co do odcinku po polsku rozumiemi zatem, że jesteśmy umówione :D ;p
Angie to nie oczekiwanie tylko to, czego się spodziewam :D I co by mnie nie zaskoczyło
OCzywiście, że jesteśmy umówione! 21 października - 20:00. Ja i tak będę oglądała online, bo już nie mam DCH. Miałam, ale nikt nie korzystał z telewizji, bo u mnie sie prawie nie używa, więc skończył się pakiet i papa, ja oglądam wszystko na necie :D
To tak samo jak u mnie, mało oglądamy w sumie TV i teraz nie mam juz dekodera tylko zwykła kablówkę 10 kanałow na krzyż ;p
A to mnie by w sumie Angie zdzwiła, bo pewnie jakby wróciła to by ją chcieli z kimś spiknąć i jeszcze o ile z Pablem dla mnie spoko :D to gdyby tak "hop siup" po powrocie od razu bya z Germankiem to by było dziwne.
Wgl uważam, że za niektóre wątki powinni zabrać się wcześniej nie dopiero w ostatnim tygodniu i wszystko tak troche nienaturalnie na szybko, chocby teraz Leonetta czy Femila, Lu powinna przechodzić stopniową przemiane, a ta (mam nadzieje przynajmniej) nastąpi pewnie dopiero dzisiaj, nie zdziwiłabym się gdyby, zrobili duet Lu i Vilu w Si por amor jako ich symboliczne zakopanie toporu wojennego.
Dzizas ale się rozpisałam xD
Dokładnie. Ludmiła powinna wybrać jedną z opcji: Jest zla, a później Fede dowiaduje się o akcji z Violą, mówi jej pare słów i nagle BUUM się zmienia 2: następuje powolna przemiana Ludmiły.
A tutaj? Zrobili coś po środku, nie wiadomo dokładnie co. Tym bardziej, ze Federico miał być osobą, która ceni sobie prawdomówność i te sprawy, a tu nagle za taką podstępną dziewuchą lata. Mógł się zakochać - ok. Ale jak już jest szczery i w ogóle mu coś takiego nie pasuje to nie lata za taką osobą - dla mnie to proste. Całkowicie ta sytuacja nie pasuje do jego charakteru.
Marcesca: był spokój, mieli jakieś tam wzloty i upadki, jak to w związku, ale to było do 40 odcinka. Później okazało się, ze Fran nie wyjeżdża - rozumiem, fajnie. Spodziwam się powrotu Marcesci i ich spokojnego związku, a tu nie - na każdym kroku robią im problemy, za przeproszeniem, z dupy wyjęte. Psują tę parę, wg mnie przegięli, żeby się więcej w serialu działo. I co, po tylu odcinków bez nich nagle w ostatnim się pogodzą i będą parą? Tja, jasne.
Naxi: Cały sezon: nic. Maxi się już za najlepszą przyjaciółką zdążył oglądać, ale nie - ostatnie 5 odcinków zrobią nam łachę i się ta para pojawi. Gdzie kolejka do całowania stóp reżyesera? Dzięki za jego łaskę! Wg, mnie całkiem to nierealne. Niby M. nic nie ma do N. a naglę BUUUM i z powrotem ją kocha.
Bromila: Nie mam już siły komentować tego.
PODSUMOWANIE: Nic, nic, nic, żadnej pary nie ma, a później JEBUUT: Naxi, Femila, Bromila, Leonetta, Marcesca ---> baaaaardzo realistyczne. I tak jestem pod wrażeniem, że nie zostawili wszystkiego na ostatni odcinek tylko cały tydzień ich ze sobą jakoś tam spikali;
Dobra, tyle, co miałam do powiedzenia :D
Tak, wl to było dziwne jak Fede mówił, że odpuści sobie Lu bo ona sie nie potrafi zmienic, a nagle od 75 czy tam 6 znów za nią lata co chwila chce ją pocałować aż w końcu mu się udaje, fakt ze bardzo dobrze mu wyszło, ale teraz nie o tym ;p. Lu powinna się zmienic on to dostrzega bla bla wiadomo i już jest podstawa do zwiazku, on chce ją zmieniać, ona pozwala się zmieniać.
Marcesca mogła mieć problemy nawet spoko pogodzenie się w ostatnim odcinku, ale to nienaturalne jest teraz bo tych problemów było ZA DUŻO, to wygląda tak że Fran dziś nie kocha Marco, jutro już znów kocha a pojutrze to Bog raczy wiedzieć co wymyśli. Niszczą tym jej postać moim zdaniem, już wgl o Marcesce jako takiej pięknej parze nie wspominając.
Na Naxi nie mam już słow, zresztą ty dobrze to podsumowałaś. Bromi tak samo, Leonetta mi lata, ale oni tez jakoś po tylu przejściach próbach wyznania uczuć czy ich stłumienia od tak prościutko sie zejdą w finale, wgl pomine fakt, że nawet nie wyłapałam kiedy Leoś i Lara zerwali i wgl na jakiej podstawie jak akurat przed wyjazdem do Madrytu u nich było w miare dobrze, zwłascza jak na nich.