PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6694
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Nie zdradzajcie zakończenia violetty 2, niech dla niektórych będzie niespodzianką :>

ocenił(a) serial na 3
karolina199

W Leonetcie nie rozumiem jednego. León zerwał, bo ona całowała się z Diego (i to Diego pocałował ją, wyjątkowo muszę powiedzieć, ze to nie wina Violki, bo się odsuwała) i jak Violetta chciała sie pogodzić przez 20 odcinków ją olewał. A jak zaczęła być z Diego to on nagle wielce zakochany, że on za nią biegał będzie. Mam wrażenie, że Leóna Violetta interesuje tylko wtdy, kiedy ma z kim o nią powalczyć. Super, bardzo romantycznie - jak taka zabawka.
Serio mnie Naxi wkurzyło tym - znaczy to reżyserzy mnie wkurzyli^^ - bo tacy zakochani chodzili kilka pierwszych odcinków 2 sezonu, później się rozeszli, nic dla siebie nie znaaczyli (znaczy później Naty zaczęło zależeć, ale co tam) i już się nie kochają, a później nagle wielka miłość i znów się kochają. Cudownie poruszające.
W ogóle spieprzyli jak dla mnie ten sezon, jakiś chaotyczny, chociaż i tak lepszy chyba niż pierwszy... I co najdziwniejsze, mimo beznadziejności scenariusza, ja tak pokochałam Naxi, Marcescę i Femiłę *.*

KeThA

Ja tez ich pokochałam <3
Ale niestety pewne niedoskonałości scenariusza ciężko przeboleć.
Co do Leonetty to też to zauważylam, plus potem jak już mu zależało na Violettcie znów (bo była z Diego) to by to okazał, przede wszystkim zaczynając od zakończenia związk z Larą. A on, dalej udawał, że do Violi nic nie czuje, jest w szczęśliwym związku, a kiedy tylko mógł to drażnił Diega swoimi uśmieszkami do Violi.

ocenił(a) serial na 3
karolina199

No dokładnie tak. Między innymi dlatego León tak mnie irytował cały sezon...
Cieszę sie, ze jest ktoś, kto podziela mą opinię :D

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Brak mu jaj, Francesca go pociągnie. ~M.

ocenił(a) serial na 10
KeThA

O której dzisiaj ten odcinek?:)

majka5454

Jak zwykle, o 23 :D

esteckiewicz1

uuu... już nie mogę się doczekać :D ale będziemy spamować :D

ocenił(a) serial na 10
zielona1218

Mam nadzieję, że będzie dobry odcinek:)

majka5454

ja też :D