PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Biorąc pod uwagę ten żałosny serial, sądzę, że nawet Hannah Montana była lepsza. Violetta jest okropna, mało realistyczna, a główna bohaterka jest drętwa jak kołek. Mam tylko nadzieję, że moja szesnastoletnia siostra się w końcu ogarnie i przestanie słuchać tych piosenek(śpiewanych oczywiście na "jedno kopyto"), bo zwariuję.

ocenił(a) serial na 10
Pecia15

Nie podoba się, to nie oglądaj.

ocenił(a) serial na 1
majka5454

Broń boże! o 16 unikam telewizora jak ognia

ocenił(a) serial na 10
Pecia15

Ale jednak coś wiesz na temat głównej bohaterki itp.

ocenił(a) serial na 1
majka5454

Tak, że jest drętwa i działa na dwa fronty, ups trzy w końcu doszedł ten Diego, który tak ją drażni, ale przy najbliższej okazji wskoczyłaby mu do łóżka jako pierwsza ;]

ocenił(a) serial na 10
Pecia15

Bo główna bohaterka to najsłabszy punkt tego serialu, jest beznadziejna ;)

ocenił(a) serial na 3
ocenił(a) serial na 1
wesolutkabardzo

Złożona wypowiedź, nie ma co :)

ocenił(a) serial na 3
Pecia15

Nie mam nic do Ciebie, że piszesz coś takiego. Nie każdy lubi ten serial. My też nie lubimy każdej postaci. Ale takich tematów było już kilka, a ja nie rozumiem zakładania kolejnego tematu. Z resztą po co to oglądasz? Może poczytasz książkę? Spotkasz się z przyjaciółmi? Nie wiem porysujesz? Chyba jesteś na tyle kreatywna, żeby na godzinę, dwie oderwać się od telewizora. Rzeczywiście, Hannah Montana jest dużo bardziej realistyczna -,-

wesolutkabardzo

A czy przypadkiem nie było kilku tematów pt. Trochę tu pusto, Mam bloga, Leonetta itp.????

ocenił(a) serial na 3
maja_magda

Owszem, masz rację. Jednak są też tematy tak jakby wielokrotnego użytku np. o blogach. Nie zawsze się jednak o tym wie i pamięta.

ocenił(a) serial na 2
Pecia15

W twojej wypowiedzi jest sporo racji. Choć mam wrażenie, że ta cukierkowość serialu jest w dużej mierze zamierzona. No i piosenki nie są w gruncie rzeczy takie złe w porównaniu do reszty chłamu, lecącego na Disneyu. A główna bohaterka, jak w większości takich produkcji, jest najgorszą postacią, bo wątki poboczne nie są aż tak sztuczne, naprawdę.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Mi się wszystkie piosenki podobają z Violetty. Po prostu szybko mi wpadają jak by to powiedzieć w ucho. W serialu to wszystkich lubię lecz Violettę średnio lubię. Już w innych zresztą postach napisałam co o niej myślę więc nie będe się rozpisywać. ;-))

ocenił(a) serial na 3
Pecia15

Zgadzam się co do głównej bohaterki,też jej nie cierpię (tak jak chyba prawie każdy na tym forum).Ale piosenki są przecież fajne,pewnie nie słyszałaś ich wszystkich,skoro uważasz,że są śpiewane "na jedno kopyto".

ocenił(a) serial na 8
Pecia15

Mogę się zgodzić jedynie co do głównej bohaterki.
Rozumiem - serial ci się nie podoba; szanuję twoje zdanie.

ocenił(a) serial na 10
Pecia15

Ja też nie lubię Violetty jako bohaterki. ;) Serial podoba mi się dlatego, że jest tam dużo muzyki, można pomarzyc by w Polsce powstało Studio On Beat (21) . ;D. Wolę wątki poboczne takie jak Naxi, Fedemila. ;D

ocenił(a) serial na 2
Pecia15

Co do głównej bohaterki to się zgadzam, chyba nikt jej tu nie lubi. A co do reszty to szanuję twoją opinię, nie każdemu musi się podobać.

ocenił(a) serial na 1
One_Direction

Wprost nie wierzę, myślałam, że po napisaniu mojego komentarza zmieszacie mnie z błotem, a tu proszę, naprawdę nie wierzę :)

Pecia15

A widzisz :D Prawie każdego tutaj, w tym mnie, główna bohaterka strasznie irytuje XD

ocenił(a) serial na 2
Pecia15

Główna bohaterka jest nie do zniesienia, chyba każdy na forum tak uważa. Poza tym jesteśmy tolerancyjni :)

ocenił(a) serial na 10
Pecia15

Bo fani Violetty to fajni ludzie ;)

ocenił(a) serial na 2
majka5454

*na filmwebie. Bo przedział wiekowy gdzieś od dwunastu do dwudziestu lat, młodsze siedzą na noveli. :D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

dostałam dzisiaj kalendarz z Violetty na 2014rok... z naklejkami...

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Moje kondolencje. Bądź dzielna. :(

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Czuję się wyśmiana do reszty... Już i tak mi spada mniemanie o sobie od kiedy w przedszkolu dzieci mi (pięcioletnie) opowiadają o zamiłowaniu do Violkii...
Czuję się trochę... dziwnie xD

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Chcesz chusteczkę?
A od kogo to dostałaś?

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Od sióstr... Co lepsze: obie oglądały...
A masz z Biedronki? Tylko takoich używam...

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Mam, zapachowe. Właśnie sama łkam nad tym, że kiedy piszę rozdział przez miesiąc, poprawiam tysiąc razy, ulepszam, zmieniam... to dostaję cztery, pięć komentarzy w ciągu tygodnia. Napiszę w jedno popołudnie... Na drugi dzień jest osiem komentarzy.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Bardzo mi przykro, że tak cierpisz, kochana... Ale wiedz, że każdy Twój rozdział jest cudowny i niesamowity *.*

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Wiem. Pocieszam się czytając Sekrety i marzenia Violetty. Ta książka zmieniła moje życie.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Poproś o kalendarz na urodziny. Jest taki KUL, zmieni twoje życie jeszcze bardziej!

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Jak wytrzymam do tego czasu? Cały grudzień, styczeń, luty, połowa marca... Moje życie tak długo będzie pozbawione sensu...

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Ojej, tak bardzo ci współczuję... Podzieliłabym się moim skarbem, ale go potrzebuję!

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Boże... Za co?

ocenił(a) serial na 3
One_Direction

nie wiem właśnie :(

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Współczuję Ci z całego serca. Bądź silna, jesteśmy z tobą

ocenił(a) serial na 3
One_Direction

Dziękuję... Pociesza mnie fakt, że mnóstwo w tym kalendarzu Tomaszka... Od razu człowiekowi lepiej!

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Tomaszek naszym płomykiem wśród ciemności

ocenił(a) serial na 2
KeThA

A Leomas jest?

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Nie pamiętam, a do kalendarza jest taaak daleko (jakieś 5 metrów!), ale chyba byli... Tylko Violka im się wcisnęła na zdjęcie ;/

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Ach, ona się zawsze wepchnie gdzie jej nie chcą. Ten typ tak ma.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Ale ma parcie na szkło...

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Twoje Siostry Cię niecierpią?

ocenił(a) serial na 3
wesolutkabardzo

stwierdziły, że to bardzo zabawne xD

ocenił(a) serial na 3
KeThA

starsze siostry?

ocenił(a) serial na 10
Pecia15

Po prostu jej zazdrościsz, że ma chude nogi a ty pewnie jesteś gruba.

ocenił(a) serial na 10
Adunia10

Hej, nie najeżdżaj tak na nią :) Po prostu powiedziała co sądzi o Violetcie. Wolny kraj może mówić co chce ;)

ocenił(a) serial na 3
Adunia10

Ale to prawda, że Violka ma okropne nogi! o.O

ocenił(a) serial na 2
KeThA

SARA!

ocenił(a) serial na 3
One_Direction

No błagam, taka prawda, nie krzycz na mnie :D

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Ależ ja się z tobą zgadzam, po prostu cieszę się, że cię widzę :)