PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Biorąc pod uwagę ten żałosny serial, sądzę, że nawet Hannah Montana była lepsza. Violetta jest okropna, mało realistyczna, a główna bohaterka jest drętwa jak kołek. Mam tylko nadzieję, że moja szesnastoletnia siostra się w końcu ogarnie i przestanie słuchać tych piosenek(śpiewanych oczywiście na "jedno kopyto"), bo zwariuję.

ocenił(a) serial na 3
One_Direction

A to dobrze - reagujesz całkiem poprawnie xD Aczkowliek myślałam, ż ena mnie krzyczysz :P

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Jak mogłabym na ciebie krzyczeć? A co u ciebie, bo dawno mnie tu nie było?

ocenił(a) serial na 3
One_Direction

Próbuję pisać OneShota (mówię to dzisija wszystkim) i strasznie mi odwala xD Chichram się sama do siebie :P A co u Cb?

ocenił(a) serial na 2
Adunia10

Tak jakby było czego zazdrościć. -_- Rozumiem Mechi, Clari czy nawet Lodo, ale zazdrościć nóg Tini? Serio? Dziękuję za takie szparagi.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Mi się podoba figura ALby - ale ja jestem dziwna... xD

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Mi bardziej chyba Lodo, ale w sumie Alba jest chyba najładniejsza z nich wszystkich. Na jej uśmiech nie ma mocnych.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

A ja nie wiem, ogólnie co do figur mam dziwne opinie ;)

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Ja też się nie znam, mam wszystko z wyjątkiem figury, więc każda w miarę ludzka mi się podoba :D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Ja mam Violettową bardziej ;/ Żałosne! Czemu akurat taka?! o.O Tyle, że jednak nogi mam bardziej ogarnięte niż ona xD Może to przez "kilka" kilogramów więcej :D

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Czy ja wiem, czy to jest taka zła figura... Ja mam raczej masywne uda, szersze biodra i wąskie ramiona. Violka nie byłaby ze mnie dumna. :D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Zazdroszczę ci tych wąskich ramion :) Szerokie strasznie powiększają optycznie całą sylwetkę xD

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Ale z kolei przy wąskich dół wydaje się większy, wiec nie wiem czy to taki atut :D Niby biust równoważy, ale nie do końca. <Nie mam pojęcia czemu o tym piszę>

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

<Nie mam pojęcia czemu o tym rozmawiamy> Po prostu każda sylwetka ma wady iz alety :D

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Ja widzę głównie wady, ale to już moje negatywne podejście :D

ocenił(a) serial na 1
Adunia10

Dla twojej wiadomości nie jestem gruba ;) Głównej bohaterce niczego nie zazdroszczę, ma chyba 16 lat a wygląda na 20-22, wiecznie taka wypaćkana jest ;P

ocenił(a) serial na 3
Pecia15

Tak! Tak! Tak! Irytująca młoda-dorosła, która nosi na twarzy więcej tapety jednego dnia niż ja będę miała przez całe życie! xD

ocenił(a) serial na 2
Pecia15

Nie wiem czemu się tak nią zachwycają. Moim zdaniem piękna to ona nie jest, jakby zmyć te kilogramy tapety to dokopałoby się zapewne do przeciętnej buźki.

ocenił(a) serial na 1
tears_in_heaven

Dokładnie :)

tears_in_heaven

Zuziu, to nie wiesz? Ona idzie śladami sław i postanawia się zabalsamować na przyszłość. wiesz, żeby jej ciało przetrwało... Kiedyś się może jakiś dwóch archeologów dokopie się do jej zwłok, a biedulka nie będzie wiedziała, na kogo rzucić klątwę...

ocenił(a) serial na 2
i_love_it17

A co to za różnica? Jako szkielet wyglądałaby identycznie jak teraz, tylko bez biustu i sztucznych rzęs.

tears_in_heaven

Ja tam się nie znam na logice celebrytów...
W sumie, to tak, ale wiesz takiej, jak ona to nie przetłumaczysz