Teledysk jest cudowny, piosenka jeszcze lepsza. A wy, co sądzicie? ;)
http://www.youtube.com/watch?v=f4tGddRblok
Na początku sama piosenka mi nie leżała. Sama nie wiem czemu - nie przypadła mi to gustu. Ale teraz co raz bardziej się do niej przekonuję. W skali od 1 - 10 oceniłabym ją na 8 :D Teledysk jest na prawdę fajny :) Porywa w ten świat .:)
Kiedyś może też tyle dam tej piosence ;) Na razie ją słucham i wczytuje się w tekst ... Ogólnie jest fajna ;d Pewnie szybko mi się nie znudzi tak jak Universo Lodo - mogłabym cały czas słuchać ;D
Natomiast mi się bardzo podoba ;D Każdy ma swój gust ;p Gdybym miała wybierać pomiędzy Libre Soy a Universo, to bym piosenkę Lodo wybrała ;)
Heh . ;d Universo jest takie ... Wciągające ;) A Libre Soy to tak sobie można słuchać, ale nie porywa mnie jak Lodo ;p
Jak wyszło Universo to słuchałam caluteńki dzień. Chyba z 40 razy <3 Lodo ma taki głos, którego mogę słuchać 24h/ dobę!! Znam całą piosenkę :D
Lodo ma mocny i piękny głos ;) Nawet ośmielę się powiedzieć że lubię Lodo PRAWIE jak Clari xD Ale Universo jest fantastyczne ;)
Ohuhuuh . :D Ja i tak wolę Clari <3 Ranking głosów, aktorek z serialu wyglądał by u mnie tak:
1.Clari
2.Lodo
3.Cande
4.Tini
5.Flor [Jade]
6.Carla [Esme] (Jej głos nie przypadł mi do gustu. Ma taki zamulony o.O)
Reszcie się nie przysłuchiwałam ;)
u mnie jest:
1. Lodo
2. Mechi
3. Cande
4. Clari
5. Tini
Pomiędzy nimi wszystkimi są miniminimini różnice, ale jednak są.
A u mnie:
1. Cande
2. Lucia
3. Vale
4. Mechi
5. Tini
6. Clari
7. Flor
..........
98. Lodo
99. Alba
100. Dziewczyna, którą Maxi wziął do rapu bodajże w 2 odcinku i inne, które śpiewały jako postacie nieznaczące nic wielkiego w serialu, o ile ktoś taki jeszcze śpiewał.
A u mnie:
1. Lodovica
2. Mercedes
3. Valeria
4. Lucia
5. Cande
6. Tini
7. Alba
8. Florencia
9. Reszta. :D
U mnie:
1. Clara
2. Mechi
3. Lodo
4. Cande
5. Martina
6. Alba
7. Flor też może być :P
Ach no oczywiście o Albie i Mechi zapomniałam -,- To na nowo:
1.Clari
2.Lodo
3.Mechi i Alba
4.Martina
5.Flor
6.Carla
W sumie, to im dłużej ją oglądam tym bardziej mi się podoba <3 Za teledysk 7/10 a za sama piosenkę 9/10
Nie no, wszystko jest dobrze , tylko mogło być lepiej ;D A poza tym ta sukienka... ona jest straszna! A 7 to dobra ocena, no ale niech ci już będzie - 8,5 PASUJE ???
No dokładnie ;) Tak miałam z piosenką Lodo, tylko że ona mnie szybciej porwała. Próbuję się do Libre Soy przekonać już 2 dzień i idzie to dobrze, bo co raz bardziej mi się podoba :) Ja za teledysk daję 7/10 a za piosenkę 8/10 ;d
Ja zawsze mam tak , że na początku mi się nie podoba piosenka, ale z każdym razem jak ją słucham, podoba mi się coraz bardziej :D
A piosenkę Lodo to ja uwielbiam , na początku tak sobie mi się podobała, ale potem zaczełam sobie ją bez przerwy nucić i zdałam sobie sprawę że jest zajebista <3 Szybko wpada w ucho :D
Zgadzam się :) Początkowa piosenka Lodo mnie nie przekonywała, ale mimo to podobał mi się refren. Potem to już była moim uzależnieniem ;3
Tinka znowu strzela swoje ruchy, jak to ona lubi. Ręce w boki tetralnym gestem (0:39) i myśli, że jest fajna, Poza tym ma mega małe oczy, tak jej makijaż zrobili. Nawet jej miny mnie nie potrafią przekonać, że w jej głosie są jakieś uczucia. Ma ohydną sukienkę i to coś na ramionach.
Nic mnie nie przekona, że wykonała to lepiej od Demi.
SŁAAABO,
Wstawki z filmu są fajne, ale Tini w tej kiecce z satyny wygląda tandetnie, mogliby się bardziej postarać.
Co do samej piosenki: hiszpańska wersja sama w sobie jest piękna, ale wolę wykonanie Demi. Gdyby Demi zaśpiewała po hiszpańsku, to byłoby pewnie idealnie :D Tini niekiedy nie radzi sobie w wysokich dźwiękach.
Miej swoje zdanie, nic mnie ono nie obchodzi. W 0:52 dziwnie jej wychodzi to "corazon", pewnie to celowy zabieg, ale nie podoba mi się. A od 3 minuty jakby się męczyła.
"Corazon" wyszło ślicznie, a od 3 minuty pokazała jaki ma mocny wokal, maniaczko wiedźmowatych nosów.