PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6693
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Teledysk jest cudowny, piosenka jeszcze lepsza. A wy, co sądzicie? ;)
http://www.youtube.com/watch?v=f4tGddRblok

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Zuzia, kochanie, olej idiotę i powiedz mi proszę, kiedy będziesz miała chwilkę żeby sobie z nami rozdzialik napisać xD

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Hmm. Zaraz idę z psem, potem popaczę chyba na Violkę. I musiałabym się pouczyć historii. Nie wiem, czy dzisiaj, ale jutro na pewno będę mieć czas.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Muy, muy bien :)

Sebek7771

piosenka świetna, Tini w niej pokazała jaki ma świetny głos. co do teledysku, to średni. a sukienka nie podoba mi się w ogóle. więc piosenkę oceniłabym na 9, teledysk na 6,5.

Muffin14

Nawet nie na 7? xd

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

opanuj się z tym podciąganiem ocen, to jej sprawa jak jej się podobało.

KeThA

Kto na avku? ;D

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

nie ty. Lucia, nie idzie poznać? xD

KeThA

No właśnie idzie, ale włosy brązowe, więc chciałem się upewnić xd Pofarbowała czy tak wyszły ? ;D

Sebek7771

wybacz, ale nie ;p ta sukienka mnie dobiła :D

Sebek7771

Na zdjęcie nie zgodził się nawet za 400 komów....
A innych błaga ... :/
Bądźmy nieugięte XD

ocenił(a) serial na 7
Sebek7771

Piosenka jak pierwszy raz ją usłyszałam jakoś nie wpadła mi w ucho, ale ostatnio bardzo mi się spodobała. Teledysk 8/10. :)

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Drogi Sebastianie z okolic Płock,
teledysk jest tak sobie. Wygląda jak typowa produkcja Disneya. Najpierw siedzi i śpiewa w studiu, później jest w sytuacji głównej bohaterki. Oczywiście, by to "lepiej" wyglądało trzeba przemieszać najlepsze sceny z filmu. Co do głosu Tini z początku brzmi, jakby się zdyszała po bieganiu. Teledysk z Demi był zrobiony na tych samych podstawach, a bardziej mi się podoba, a głos Lovato ożywia. Dziwię się Tini, że śpiewa tą samą piosenkę co taka świetna piosenkarka o mocnym głosie. Według mnie jak już chcieli brać kogoś z Violetty czy aktualnie znanych gwiazd ich DC dałabym Valerię Baroni.
Pozdrawiam Pana i życzę Ci miłego "jeżdżenia" po mojej opinii, gdyż nie umiesz słów krytyki do swoich ulubieńców przyjąć, tylko musisz móqić jaka to słaba jest Lodovica,
Magda

MagdaJulka

pisać* ;3

MagdaJulka

Nie wiem jak ty, ale ja za wszelką cenę bronię swoich idoli i ideałów. Lovato też cudnie zaśpiewała, ale miejscami przymulała.

ocenił(a) serial na 7
Sebek7771

Nic nie przymulała =) A Martina według ciebie zaśpiewała idealnie?

Zuziamela

Prawie idealnie ;3

Sebek7771

Ale Cande i tak zaśpiewał aby to lepiej, nie?

i_love_it17

zaśpiewała*
No wtedy by właśnie było idealnie ;3

ocenił(a) serial na 7
Sebek7771

Ta idealnie, wtedy były by idealne fałsze , wiesz?

Zuziamela

Chodzi mi o Cande, nie Lodo ;>

ocenił(a) serial na 7
Sebek7771

Ty chyba lubisz wnerwiać ludzi! Cande nawet do pięt Lodo nie dorasta!

Zuziamela

Nie, wzrost mają bardzo podobny ;)

ocenił(a) serial na 7
Sebek7771

Nagadałabym ci coś, ale szkoda mi czasu na takich ludzi jak ty...

Zuziamela

Dlaczego? xd

Sebek7771

Bo Sebek to płec odzielna, nikt nie wie jak z nią dyskutować ...

Izzie_

OLKA!:D

Sebek7771

SEBEK :P !
Posłuchaj mnie jesteśmy oboje bardzo uparci...ale POKAŻ ZDJ !

Sebek7771

Nie będe z tobą gadać.

Zuziamela2

To ze mną pisz. xd

Sebek7771

Nie, dziękuje.

Zuziamela2

Proszę ;)

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Wiem to. Też tak myślę, ale poszło jej bardzdo dobrze. Martina też mi się na początku nie podoba, a potem jest lepiej, ale ile trzeba z tobą pisać, by nie czytać jak obrażasz Lodo tylko napiszesz ciś miłego. :) ~M.

Sebek7771

Co sądzę o wersji Martiny? Powiem, że w sumie to chyba najlepsze wykonanie Martiny, ale mnie osobiście bardziej do gustu przypadła "Let It go" Demi. Uwielbiam jej wokal, ma niezwykły głos. Jeden z lepszych, a nawet najlepszy z gwiazdek Disneya. Teledysk również bardziej do mnie trafia. Szarości, czerń i biel, po prostu zawsze mnie urzekają. Nie jest taki cukierkowy, jak wersja panny Stoessel, w której jest mnóstwo różowych i fioletowych akcentów, przez co od razu kojarzy mi się z Violettą. Jednym słowem, bardzo dobre wykonanie, teledysk całkiem niezły.
Ocena teledysku- 6\10, a ocena wykonania, będę hojna- 8/10. Średnia ocena całości - 7\10.

i_love_it17

Gdzie masz różowe?

Sebek7771

Wszędzie.

i_love_it17

Podaj minutę i sekundę;3

Sebek7771

Demi i tak ma lepsza wersje!! ;p
A teledysk byłby dobry gdyby przez cały przeplatały się sceny ze studia i z filmu, nawet te sbtelne zamarzanie studia było spoko. Ale jak przebrali Tini w ten strój z woli aluminiowej i satynki i dodali tanie efeky to wszystko zepsuli.

karolina199

Ja miałam nadzieję , że też ją wcisną do jakiegoś pokoju i tam będzie śpiewać...

Izzie_

do okolo 2 minut coś mi się podoba ;>

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Teledysk może być. Znaczy ogólnie jest fajnie zrobiony i faktycznie klimat oddaje. Ale trochę przeszkadzają mi miny i gestykulacja Martiny (szczególnie przy tym, jak śpiewa do mikrofonu). Jak dla mnie za bardzo się wczuwa. Od połowy, jak akcja wychodzi ze studia jest coraz gorzej. :P I zakończenie - zaśpiewała i sobie poszła. Nie no spoko.

A co do wykonań Martiny - rzeczywiście jedne z lepszych. Ale ładnie zaśpiewała też "Nuestro camino".

Skailes

Nie, nie nuestro xd Tam bierze takie ciężkie oddechy w refrenie xd
A potem rzeczywiście, gdy jest z daleka i nic nie robi, dziwnie to wygląda, ale w przybliżeniu, albo gdy chodzi, nawet gdy czasem ruszy rękoma to jest fajne, czuć zimowy nastrój. A w zakończeniu podoba mi się ten płatek śniegu ^^

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Piosenka nawet może być, ale nie powala, a teledysk mi się nie podoba.

Wersja Demi lepsza.

Sebek7771

W końcu się doczekałeś! :D
Piosenka fajna, wciągnęłam się. Agata uznała, że Tini wygląda grubo w tej sukience i ja też tak teraz myślę XD.
Bardziej jednak gustuję w Let It Go :)

kislowa

To dobrze, że grubo :D Wg mnie jest za chuda normalnie xd

Sebek7771

Ja chce być taka chuda, i wysoka.

Izzie_

Tini jest niska, 165 cm. chyba, tylko cały czas na obcasach chodzi ;D

Sebek7771

Ja mam 1.67 :-o
A na koturnach w zime mama mi zabrania _c

Izzie_

Ja też 167 :D