Teledysk jest cudowny, piosenka jeszcze lepsza. A wy, co sądzicie? ;)
http://www.youtube.com/watch?v=f4tGddRblok
Zuzia, kochanie, olej idiotę i powiedz mi proszę, kiedy będziesz miała chwilkę żeby sobie z nami rozdzialik napisać xD
Hmm. Zaraz idę z psem, potem popaczę chyba na Violkę. I musiałabym się pouczyć historii. Nie wiem, czy dzisiaj, ale jutro na pewno będę mieć czas.
piosenka świetna, Tini w niej pokazała jaki ma świetny głos. co do teledysku, to średni. a sukienka nie podoba mi się w ogóle. więc piosenkę oceniłabym na 9, teledysk na 6,5.
Piosenka jak pierwszy raz ją usłyszałam jakoś nie wpadła mi w ucho, ale ostatnio bardzo mi się spodobała. Teledysk 8/10. :)
Drogi Sebastianie z okolic Płock,
teledysk jest tak sobie. Wygląda jak typowa produkcja Disneya. Najpierw siedzi i śpiewa w studiu, później jest w sytuacji głównej bohaterki. Oczywiście, by to "lepiej" wyglądało trzeba przemieszać najlepsze sceny z filmu. Co do głosu Tini z początku brzmi, jakby się zdyszała po bieganiu. Teledysk z Demi był zrobiony na tych samych podstawach, a bardziej mi się podoba, a głos Lovato ożywia. Dziwię się Tini, że śpiewa tą samą piosenkę co taka świetna piosenkarka o mocnym głosie. Według mnie jak już chcieli brać kogoś z Violetty czy aktualnie znanych gwiazd ich DC dałabym Valerię Baroni.
Pozdrawiam Pana i życzę Ci miłego "jeżdżenia" po mojej opinii, gdyż nie umiesz słów krytyki do swoich ulubieńców przyjąć, tylko musisz móqić jaka to słaba jest Lodovica,
Magda
Nie wiem jak ty, ale ja za wszelką cenę bronię swoich idoli i ideałów. Lovato też cudnie zaśpiewała, ale miejscami przymulała.
Wiem to. Też tak myślę, ale poszło jej bardzdo dobrze. Martina też mi się na początku nie podoba, a potem jest lepiej, ale ile trzeba z tobą pisać, by nie czytać jak obrażasz Lodo tylko napiszesz ciś miłego. :) ~M.
Co sądzę o wersji Martiny? Powiem, że w sumie to chyba najlepsze wykonanie Martiny, ale mnie osobiście bardziej do gustu przypadła "Let It go" Demi. Uwielbiam jej wokal, ma niezwykły głos. Jeden z lepszych, a nawet najlepszy z gwiazdek Disneya. Teledysk również bardziej do mnie trafia. Szarości, czerń i biel, po prostu zawsze mnie urzekają. Nie jest taki cukierkowy, jak wersja panny Stoessel, w której jest mnóstwo różowych i fioletowych akcentów, przez co od razu kojarzy mi się z Violettą. Jednym słowem, bardzo dobre wykonanie, teledysk całkiem niezły.
Ocena teledysku- 6\10, a ocena wykonania, będę hojna- 8/10. Średnia ocena całości - 7\10.
Demi i tak ma lepsza wersje!! ;p
A teledysk byłby dobry gdyby przez cały przeplatały się sceny ze studia i z filmu, nawet te sbtelne zamarzanie studia było spoko. Ale jak przebrali Tini w ten strój z woli aluminiowej i satynki i dodali tanie efeky to wszystko zepsuli.
Teledysk może być. Znaczy ogólnie jest fajnie zrobiony i faktycznie klimat oddaje. Ale trochę przeszkadzają mi miny i gestykulacja Martiny (szczególnie przy tym, jak śpiewa do mikrofonu). Jak dla mnie za bardzo się wczuwa. Od połowy, jak akcja wychodzi ze studia jest coraz gorzej. :P I zakończenie - zaśpiewała i sobie poszła. Nie no spoko.
A co do wykonań Martiny - rzeczywiście jedne z lepszych. Ale ładnie zaśpiewała też "Nuestro camino".
Nie, nie nuestro xd Tam bierze takie ciężkie oddechy w refrenie xd
A potem rzeczywiście, gdy jest z daleka i nic nie robi, dziwnie to wygląda, ale w przybliżeniu, albo gdy chodzi, nawet gdy czasem ruszy rękoma to jest fajne, czuć zimowy nastrój. A w zakończeniu podoba mi się ten płatek śniegu ^^
Piosenka nawet może być, ale nie powala, a teledysk mi się nie podoba.
Wersja Demi lepsza.
W końcu się doczekałeś! :D
Piosenka fajna, wciągnęłam się. Agata uznała, że Tini wygląda grubo w tej sukience i ja też tak teraz myślę XD.
Bardziej jednak gustuję w Let It Go :)