Może to nie na temat Violetty, ale odtwórczyni głównej roli.
No więc zauważyliście, że Tini ma na każdym zdjęciu inne etui na telefon? Trochę mnie to irytuje,
ja np. mam jedne i to w dodatku czarne :(
Haha, żartuję, to Magda :D Ta ładna, nie ja ^^ Zgodziła się, żebym miała jej foto na avku, ja nie jestem ładna :P
No cóż,jestem zła... Ale zadedykowałam ci rozdział :P
A ty uznałaś kogoś innego za najwytrwalszego czytelnika - masz focha. Wgl. jeszcze ci rozdziału nie skomentowałam :D Zrobię angielski, nauczę się na informatykę, geografię i niemiecki i to zrobię :D
No ej, nie jesteś jedyną, która mnie czyta ;D Dziołszko, co ty robiłaś cały dzień, że teraz masz tyle nauki?
próbowałam ogarnąć matmę - dwa dni. I i tak się nie udało, więc mogłam to olać w sumie...
Trzeba było młodszą siostrę spytać ;) Zrobiłam tyle zadań, że nawet funkcje mam w małym palcu.
Nie jesteś młodsza, jesteśmy bliźniaczkami - nie pamiętasz? :D Dobra, angielski zrobiłam, geografię w miare umiem, jeszcze informatyka (kto słyszał uczyć się na informatykę?!) i niemiecki...
Między bliźniaczkami też jest zawsze minimalna różnica wieku ;D U nas to miesiąc i cztery dni.
Ja i tak się urodziłam ponad trzy tygodnie po terminie, mojej mamy mało szlag nie trafił ;D
Moja kuzynka z babcią tak mają i nawet fajnie, że mogą razem odprawiać. Zresztą i mnie czasem robiono urodziny z bratem, który ma dokładnie dwa tygodnie po mnie - tydzień po moich, tydzień przed jego ;)
No to faaajnie :D Ej, nauczyłam się informatyki i już umiem wymienić kilka interfejsów: PS2, USB, GAMEPORT, KOM, LPT ^^
będzie, tylko trochę inaczej przedstawiona, może okrojona. DObra, serio idę pisać.
Ja tam najbardziej lubię tych bliźniaków, którzy są z BUENOS AIRES.!!!
A ogladalyscie dzisiaj.???
Nie oglądałam... Uwielbiam tych bliźniaków <3 Są cudowni i też wyłapałam, że są z Buenos Aires ^^
Widzisz mamusiu, bo my to mamy w genach.^^
A za tydzień powinna być 4 część Revolution. Bez bliźniaków ale też jest świetne <3
Nie oglądałam, ani nie wiedziałam, że bliźniaki są z Buenos. To wiele tłumaczy ;D Oni tam wszyscy genialnie tańczą, choć też najbardziej lubię Adama.
ja oglądałam, super film :D też uwielbiam tych bliźniaków i nie wiem czemu ale oni mi przypominają te dwie meduzy z "Rybek z ferajny" xD
Ja też zawsze szybko rozwalałam trampki ;) Choć i tak nie będę lepsza od mojego braciszka, który - rozwaliwszy swe halówki w szkole - do końca lekcji chodził z poklejonymi taśmą XD
Tak, a najlepsza jest do obklejania piórnika nic nie spodziewającej się koleżance ;D
czuję, że jego przyszłością jest Polibuda :D Ostatnio się ze mnie śmiała rodznka, bo przychodzę z kątomierzem na pół rozwalonym i mama, że nowy by można kupić, a ja, że nie bo się taśmą sklei :D
Twój brat zwie się Grzegorz, tak? :) Tak się upewniam... Bo musisz pamiętać, że niedługo moich odwiedzin możesz się spodziewać! ^^
Ja mam jedno niebieskie w kształcie kasety i jest dobrze. Nie wiem po co się nimi tak chwali, na każdym zdjęciu inne etui lub dawniej na każdym był inny telefon i do tego zawsze strzela jakąś minę. Tak wygląda jakaś połowa jej prywatnych zdjęć.