Ostatnio jest tu więcej tematów o waszym prywatnym życiu, zapoznawaniu się itp. niż o samej
"Violettcie". Ludzie, nie pomyliło wam się coś ? -.-
Ale jest w tym coś złego? Poznajemy nowych ludzi, dowiadujemy się, jacy są Ci, którzy oglądają Violettę. Myślę, że nie ma w tym nic złego. :)
Mnie to nie przeszkadza. Lubie troche wiedziec coś o kimś z kimś gadam ;D Wtedy jest luźniejsza atmosfera, może kiedys kogos spotkam na ulicy :)
No dobra, ale o czym tu gadać, jak się już przedyskutowało najnowsze odcinki? Po raz pięćdziesiąty wałkować temat, czy Violka będzie z Diego czy z Leonem, który z nich lepszy?
Po części się zgodzę. W zupełności wystarczyłoby popisać w temacie pt. "Poznajmy się", bo i takowy powstał. Nie ma sensu tworzyć setki tematów, w których użytkownicy się przedstawiają, bo tylko sterta spamu rośnie.
Dokładnie. Po co każdy z osobna zakłada temat tylko po to by się przedstawić? To już się robi nudne.
Musze się zgodzić nie mam nic przeciwko temu że istnieje tema poznajmy się i tak można się przedstawić, rozumiem tez jak czasem z tematów Violetty zejdzie się na tematy prywatne, ale jak widząc kolejny temat typu "ide wyprowadzić psa" to mi słabo.
Dokładnie. Do czasu to było śmieszne, jak temat ze ślubem Sary czy rodzinką filmweba. Ale wszystko ma swoje granice.
Dokładnie, są tematy które wynikały z rozmów zaistniałych w innych tematach, ale to ostatnio to była przesada, tylko czekałam aż ktoś założy temat, że idzie do łazienki, no ludzie.
Że też nie wpadłam na to, żeby przed kąpielą dać znać o tym na forum. Nie zaczęliście się martwić o mnie? ;)
No już się bałam że skoro nie piszesz to zapominasz się umyć, bo przecież tak bardzo interesuje mnie higiena wszystkich użytkowników filmweba. :>
Następnym razem wezmę do łazienki laptopa, najwyżej mnie prąd pokopie, ale co tam - ważne, żeby było o czym pisać!
nie mów "zeby bylo o czym pisać" ostatnio zauważyłam że popularniejsze jest stwierdzenie "bo mamy mało głupich tematów" ;p
No akurat z idę wyprowadzić psa to już przesada, ale nie widzę nic złego w tym, że ludzie się przedstawiają jak do nas dochodzą.
Przedstawianie się mi jeszcze tak nie przeszkadza, chociaz był do tego temat, ale dobra moze komus się nie chce szukać, ja to zrozumiem.
Ale zakładanie nowego tematu za każdym gdy zmieniam swoje położenie to już dla mnie przesada.
Albo, że ktoś sobie idzie i musi tworzyć osobny temat żeby o tym wszystkich poinformować.
Z Markiem to było fajne, zresztą on przychodzi raz na kilka dni to może sobie założyć temat i tak wszystkie na niego czekają:)
Nie wiem, co widzisz złego w tym, że my się bawimy, jeżeli te tematy Ci się nie podobają to je pomijaj, mi się nasze forum podoba, ponieważ jesteśmy otwarci i bardziej życiowi, a nie tylko gadanie o serialu, jakbyśmy życia poza nim nie mieli.
Tego akurat nie wiem, ale myślę, że nie zaszkodzi nam jak się ludzie przedstawiają i tak każdemu chce się w tych tematach pisać, a to chodzi w forum - mamy mieć gdzie pisać, a jak ktoś piszę coś o serialu to zazwyczaj mniej gadania w tym temacie, chyba że dasz informacje o odcinku.
Bez urazy ale właśnie o to chodzi. To jest forum filmowe i powinno się pisać na tematy związane z serialem a nie życiem prywatnym. Od tego są jak to powiedziała założycielka tematu portale społecznościowe. Tutaj może wejść każdy. A teraz pomyśl. Przybywa tu ktoś nowy, kto dopiero zaczyna swoją przygodę z tym serialem. Zaczyna oglądać 1 sezon. I chciałby znaleźć na filmwebie informację bo akurat czegoś nie zrozumiał. Nie oszukujmy się. Tematów było multum. Prawie każdy odcinek był tutaj omawiany. Dla takiej osoby takie wątki są cenne. Jak ma do nich wrócić skoro na forum jest taki śmietnik? I to tematami które nie mają z serialem nic wspólnego. Piszę to, bo kiedyś kiedy sama zaczynałam tu pisać, założyłam temat, który dotyczyłbserialu ale się powtórzył. Ktoś wtedy opieprzył mnie (mówiąc brzydko) że po kiego grzyba zadaję pytanie które już tutaj padło i po co zakładam nowy temat. Dostało mi się też od innych że zaśmiecam forum itd. Ja tymczasem nie zauważyłam że taki temat się pojawił. Chcę przez to powiedzieć że kiedyś użytkownicy tego forum sami dbali o porządek ale teraz chyba straciliście nad tym kontrolę. Skoro chcecie się przedstawić to to jest od tego jeden teamat. Po co zakładać setki innych? Błagam dbajcie o kpmfort swój i innych bo stwierdzenie "my się bawimy", jest samolubne bo inni na tym tracą. Fajnie że macie swoją małą ekipę ale to nie znaczy że powinno się tutaj robić pobojowisko. Nie lepiej założyć sobie grupę zamkniętą na fejsie? I tam rozmawiać na takie teamty?
No dobrze, ale mam 150 razy omawiać jeden odcinek? Z niektórymi tematami przesadzają, ale z niektórymi waszymi komentarzami wy też. Można sobie wpisać w wyszukiwarce tematów, to czego szukamy, bo tak czy siak tego nie znajdzie, ponieważ codziennie, nieważne, czy powstanie nowy temat, czy nie to w wielu tematach prowadzone są eozmowy, często doczyczące tamtego tematu, a nie nasze życia. Z góry przepraszam za błędy, piszę z telefonu. ~J
Faktycznie trochę ciężko się to czytało ale dałam radę :-) O jakie nasze komentarze chodzi ci konkretnie? Po pierwsze, nigdy nie zbaczałam z tematu, którego dotyczył wątek, po drugie nikogo w swoich komentarzach nie obrażałam, po trzecie trzymałam się zasad według których powinno funkcjonować forum publiczne. Nie widzę nic niestosownego przynajmniej w swoich komentarzach. Zawsze starałam się wyrażać kulturalnie i szanować innych ale to powinno wg mnie działać w 2 strony. Nie musisz omawiać jedego odcinka 150 razy. Z resztą nie o tym pisałam w swoim poprzednim komentarzu. Ja tylko zwróciłam uwagę że takie teamty jak co poniektórzy tutaj zakładają, potrzebne są na tym forum jak dziura w moście. Skoro nie macie nic do powiedzenia na temat serialu, jakiś nowinek czy czegokolwiek co by miało związek z serialem to po co pisać? Żeby pokazać że jest się obecnym na forum i zakładać setki nowych i bezsensownych tematów? Jeśli o mnie chodzi to nie mam tak nieograniczonej ilości wolnego czasu jak niektóre z was. Z internetu korzystam głównie w telefonie i wyszukiwanie starych wątków w ten sposób jest dla mnie niewygodne. Myślę z resztą że nie tylko dla mnie. Dlatego tematy związane z filmem zakładajcie sobie tutaj, ale życie prywatne niech pozostanie prywatnym. Nie lepiej założyć tą grupę i tam pisać o swoim życiu? Na gadu czya czacie też możecie popisać. Jest tyle możliwości a wy akurat musicie pisać tutaj i denerwować innych. Uwierz mi, nie wszyscy są zadowoleni z tego co się tetaz tutaj dzieje. Zauważyłam, że chociaż sporo osób przybyło, to wielu stałych bywalców opuściło dyskusję...
Powiem tak - mi to nie przeszkadza jak ludzie chcą zboczyć z tematów, nawet im nie bronię. Nie wiem, czemu ale poczułam się trochę urażona twoim komentarzem, dlatego że ja zakładam tematy głównie z jakimiś nowinami związanymi z serialem, tylko bronię niektórych. Temat pod tytułem "Muszę wyjść z psem" na prawdę był przesadzony. ~M.
No dobra, z tematem moje dzieci to przesadziłam, ale z resztą to zakładam głównie związane z serialem.
Wybacz jeśli poczułaś się urażona. Mój komentarz skierowany był raczej do wszystkich nie tylko do ciebie.... Po prostu rzuciło mi się w oczy twoje stwierdzenie: my się bawimy :-) Tak z tym psem to już była przesada na całej lini. Już wtedy miałam ochotę coś napisać ale liczyłam że ktoś inny tym razem zareaguje... Myślę że, mniej zakładania zbędnych tematów i będzie ok. Tym razem zaznaczę, to apel do każdego kto pisze na tym forum :-D
dokladnie, a jeszcze dodam, że te dzieczyny które tak slicznie zaśmieciły filmweb SAME MI MÓWIŁY, ŻE ŚMIECE BO TEN TEMAT JUŻ BYŁ .-,-
Serio, a gdzie to jest? Jest jakiś ranking osób piszących najwięcej postów? I forum z największą ilością postów?
Pamiętniki wampirów mają 3826. To na razie najwięcej z tych, które widziałam:)
Teraz dziewczyny chyba trochę zastopowały z tymi tematami jak je skrytykowałyśmy:)
to ja mówiłam, mi nie przeszkadza jak się zbacza z tematu serialu, to jest nawet normalne przeciez ile mozna o Violettcie, ale nie trzeba zakładać aż tylu tematów naraz.