PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6694
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Ostatnio jest tu więcej tematów o waszym prywatnym życiu, zapoznawaniu się itp. niż o samej
"Violettcie". Ludzie, nie pomyliło wam się coś ? -.-

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Właśnie nad tym myślę. Założę specjalny temat by przeprowadzić głosowanie, niech inni na tym forum pomogą mi podjąć tą życiową decyzję xd

majka5454

Ja ci chętnie pomogę :) a co będziesz robić po wypiciu herbaty? Pochwal się :D

ocenił(a) serial na 10
majka5454

No widzisz! Jesteśmy nienormalne ;)

ocenił(a) serial na 8
sylww52

Nie widzę w tym nic złego, sama założyłam taki temat. Jednakże, jeżeli to ci przeszkadza, to przepraszam.

ocenił(a) serial na 10
julia_555

Mnie nie, natomiast niektórym przeszkadza.

ocenił(a) serial na 4
julia_555

Nie przepraszajcie dziewczyny bo nie ma za co... Ale pomyślcie o innych. Naprawdę ciężko się w tym wszystkim połapać już. Chciałam ostatnio odszukać jeden ze starych tematów i go nie znalazłam bo taki śmietnik się tutaj zrobił ;p

sylww52

Zgadzam się tak mnie to wkurza, wchodzę na forum i zamiast czytać o "violettcie " czytam kto kim jest i co robi. -,- albo wymyślają gejowskie przezwiska, ani to śmieszne nie jest ani nic, a każdy tak o tym nawija ...-,- albo zauważyłam typu tematy jak :

1 moje dzieci -,- (na co sama sobie odpowiedziałam "aha .. ? wtf ? )
2 Rodzina . -,- tu to już w ogóle nie wiem o co chodzi ale uznajmy, że miało to być "fajne i śmieszne"

ocenił(a) serial na 10
leonetta_2

Oj nie przesadzaj, ale rzeczywiście niektóre tematy są bez sensu np. Idę wyprowadzić psa.

leonetta_2

Akurat temat z rodzinką filmweba bardzo mi się podobał XD

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Mi też xd

majka5454

Przecież to był taki fajny, sympatyczny temat i poniekąd związany z Violettą! XD

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Jak ktoś nie chce to niech nie wchodzi i tyle. Co, już powygłupiać się nie można:)

majka5454

Życie bez śmiechu nie byłoby życiem XD

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Właśnie;)

ocenił(a) serial na 2
esteckiewicz1

Poniekąd ;D Bo wspomniany był Pawełek i Rafałek, Żanetka i Mateuszek. ;)

tears_in_heaven

I Muzyki! XD