Ostatnio jest tu więcej tematów o waszym prywatnym życiu, zapoznawaniu się itp. niż o samej
"Violettcie". Ludzie, nie pomyliło wam się coś ? -.-
Właśnie nad tym myślę. Założę specjalny temat by przeprowadzić głosowanie, niech inni na tym forum pomogą mi podjąć tą życiową decyzję xd
Nie widzę w tym nic złego, sama założyłam taki temat. Jednakże, jeżeli to ci przeszkadza, to przepraszam.
Nie przepraszajcie dziewczyny bo nie ma za co... Ale pomyślcie o innych. Naprawdę ciężko się w tym wszystkim połapać już. Chciałam ostatnio odszukać jeden ze starych tematów i go nie znalazłam bo taki śmietnik się tutaj zrobił ;p
Zgadzam się tak mnie to wkurza, wchodzę na forum i zamiast czytać o "violettcie " czytam kto kim jest i co robi. -,- albo wymyślają gejowskie przezwiska, ani to śmieszne nie jest ani nic, a każdy tak o tym nawija ...-,- albo zauważyłam typu tematy jak :
1 moje dzieci -,- (na co sama sobie odpowiedziałam "aha .. ? wtf ? )
2 Rodzina . -,- tu to już w ogóle nie wiem o co chodzi ale uznajmy, że miało to być "fajne i śmieszne"
Oj nie przesadzaj, ale rzeczywiście niektóre tematy są bez sensu np. Idę wyprowadzić psa.
Jak ktoś nie chce to niech nie wchodzi i tyle. Co, już powygłupiać się nie można:)