Tak dawno już o nim nie mówiliśmy. Przecież bez niego nie byłoby Leomasa. Jeszcze kilka miesięcy
temu co pięć minut, były z nim tematy. To przecież nasz bóg seksu:D Tak wiem bezsensowny temat,
ale przecież mamy ich tak mało. <3
To mnie naucz, bo się zapisałem i jutro jadę ze szkoły :D Łatwo się utrzymać na początku? xd Doradź mi jakoś :D
Doradzić? Mam Cię uczyć jazdy na łyżwach w teorii?
Po prostu musisz się przyzwyczaić, kilka kółek dookoła trzymasz się bandy, a później już idzie ^^ Kwestia praktyki :D Łatwiej jeździć na hokejówkach niż na figurówkach, bo figurówki mają te ząbki z przodu. Chociaż też zależy jak kto chce...
A to tak jak na rolkach się jeździ czy trudniej/ łatwiej?xd
Tylko ja umiem się zapisać na coś, czego nie potrafię :D
Powiem Ci, że w miarę podobnie, tylko inaczej się rozkłada ciężar ;)
Ale łatwo się nauczyć :) Spodoba Ci się!
Ty się nie śmiej, ale kiedyś przy robieniu piretu jebnęłam się na lód i dostałam wstrząsu mózgu, nic nie pamiętam z całego wieczora, spędziłam tydzień w szpitalu, a później drugi w domu, także tego...
A myślałaś, że sam z własnej ochoty jadę na coś, czego robić nie umiem? ;D
A to pytanie będzie Cię dręczyło do końca twoich dni xD
Skąd wiesz, może odkryjesz w sobie talent do jeżdżenia na łyżwach? W końcu wszystko nas różni, a ja na lodowisku jestem beznadziejna. :D
Łołoł, nie przesadzaj! Wystarczy, że wyznałam mu miłość, a on nie zareagował xD
Ale wnioskując z tego, że ze Skai umawiają się od dawna i umówić wciąż nie mogą, nadal masz szansę. xDD Przecież ty masz rozliczne talenty, co chcesz.
Nie, ja wiem, że ty mi w końcu powiesz.
No myślałam, że jedziesz, bo macie to na wfie, czy coś xD
Miłooość rośnie woookół naaas <3 Jak słodko!
Powiesz, powiesz, jestem pewna :D Tak, to z Króla Lwa xD
Daj znać, jak ci poszło na łyżwach xD
nie, zapytałabym czy przypadkiem nie leży u nich Sebastian, który jest na tyle głupi, że nie potrafi jeździć na łyżwach, a popisywał się przed dziewczyną , któa mu się podoba :)
Po pierwsze: Jestem Sebek, nie Sebastian.
Po drugie: To, że nie potrafię jeździć na łyżwach nie świadczy o głupocie. Zuzka też nie potrafi ;D
Po trzecie: Nie będę się popisywał przed żadną dziewczyną ;D
Po czwarte: Nikt mi się nie podoba ^^
1; Ale wszpitali Cię zapisza jako Sebastiana
2. Jeżdzęnie na łyżwach dla dziewczyny o niej świadczy xD
3: Jasne, jasne
4. Hahahaha!
5. Ale pamiętaj, że zawsze masz dziewczynę, która Cię kocha! Mnie <3
Jak wy się kochacie<3<3
A jednak przeciwieństwa się przyciągają*_*
Tak jak Zuzia, chcę być druhną na ślubie:D:D
Nie przesadzajmy, bo chłopak się poczuje osaczony i ucieknie - tego nie chcemy ^^
Jprdl... Ty to na prawdę wybitnie ... grr..
Dobra, jak jesteś w niej zabujany to na pewno w jakiś sposób Ci się podoba: jej charakter, zachowanie itp. Czyli. Żeby kogoś kochać musi Ci się podobać, natomiast to, że Ci się podoba nie znaczy, że ją kochasz.
Proste i logiczne!
Coś jeszcze? xD
Nie ^^ Nie musi :D Owszem, może trochę, ale tak samo jak u większości. To, że twoja żuchwa mi się podoba <pierwszy komplement który ode mnie dostałaś, mam nadzieję, że pamiętasz :D> nie oznacza, że już muszę Cię kochać xdd
Wystarczy uczucie, nad którym nie da się panować ^^
Jak sobie chcesz xD Moja żuchwa? Żuchwa? Już kurna nie miałeś czego wymyślić? xD
To powiesz mi, jak ma na imię? :)
Co Ci w żuchwie przeszkadza? :D Magdzie powiedziałem, że szyję ma ładną :D
Nie, nie powiem, nikomu nie zdradzam imienia :D Nawet najbardziej zaufanym osobom ^^
To teraz ja idę spać, bo nie chcę być jak zombie w szkole xd
Żuchwa jest i tak najbardziej oryginalna. Normalnie jest to coś w stylu "Jakie masz śliczne oczy!" "Jakie masz fajne włosy" xD
Dobra, jak sobie chcesz...
Dobranoc :)