Tak dawno już o nim nie mówiliśmy. Przecież bez niego nie byłoby Leomasa. Jeszcze kilka miesięcy
temu co pięć minut, były z nim tematy. To przecież nasz bóg seksu:D Tak wiem bezsensowny temat,
ale przecież mamy ich tak mało. <3
Jaja sobie robisz. Nawet ty nie jesteś aż taką ofermą, żeby złamać rękę na lodowisku!
Jak się podobalo? xd
nie wierzę Ci... Jakbyś złamał rękę to ostatnie, co by ci do łba przyszło to pisać na filmwebie.
Poza tym jakby Ci przejechał po ręce... Kiedyś u nas chłopakowi ktoś przejechał, musieli mu rękę szyć, okropnw to było.
Jak dziewczyna? xd
Gdzie napisalem, ze przejechal? XD Potracil sie o nia i potem na nia sie przewalil XDDD
Nie xd Nawet tak bardzo bólu nie czulem, dopiero w szpitalu sie dowiedzialem ;D
Dobrze, dwa razy sie na nia wywalilem :D
Jeżeli to prawda to... jesteś ofiarą, jakich mało. Nie mogłes sobie jeździć przy bandzie? xd
I dlatego nie jeżdżę na lodowisko, żeby się popisać przed chłopakiem, który mi się podoba.
Jak można jeździć w odpiętych? o.O Mógłbyś stać BEZ łyżew poza obrębem lodu, i machać. ;D
normalnie xd nie lubie jak mam na stopach cos zapietego xd Alez mi odpowiada to zlamanie, mam zwolnienie z w-f'u i nie musze nic pisac ^^
mi trudniej przy bandzie jezdzic xd gdyby nie to, ze pan nie rozumial, iz ja nie lubie jezdzic w zapietych lyzwach i niie kazal mi ich zapiac, pewnie do niczego by nie doszlo xd
jak byś jeździł w rozpiętych łyżwach to byś sobie kostki obie powykręcał i wywalał sięna każdym kroku.
Chociaż nie, i tak się wywalałeś. Co za różnica?
Tomaszek! :D A pamiętacie jego kocie, Yumixowe ruchy? Mrau ^^ I te spojrzenie pełne bólu, zdrady i jednoczesnej miłości a la szczeniak <3 Tomi jak ja cię kocham, do ciebie szlocham... XD
Tomuś...Tomcio...Tomunio... :c Tęsknie za tobą kochanie <3 :c Wracaj niuńciu do nas...błagam! :c XD
Te jego "corafon". Ja wam mówię w 3 sezonie Tomasz wróci i będzie nasz wymarzony Leomas. :D Do tego czasu pamiętajcie, jeśli wpadajcie w błoto to napewno złapie was pewny siebie rockmen. :)
Ja tam jego lubiłam najbardziej :D
Porostu nwm , może to przez moje uwielbienie do romantyków, ale jedno właśnie mi przeszkadzało, że kazali mu udawać takiego ciamajdę, który nie umie porządnie zawalczyć o dziewczynę , tylko rzuca te spojrzenia pełne żalu i cierpienia, o zgrozo, wygląd mi nie przeszkadzał, nie jestem płytka i dla mnie liczy się, charakter nie wygląd, jak niektórzy z forum. Fajnie byłoby gdyby wrócił, bo jak na razie o jakiejś super karierze Pablo nie słyszałam, po Violce, ani widu, ani słychu o nim, odejście z Violetty to był błąd. Mógł by wrócić taki jak go opisują na tych oficjalnych stronach, czyli pewny siebie itp, ale dalej romantyczny. tylko bez tych spojrzeń bo bym tego nie przeżyła, nie rozumiem czemu czepiacie się jego akcentu, przecież super śpiewa, co wy chcecie od chłopaka.?