Oglądaliście? Jak wrażenia?
Tini jak zawsze wymalowana niczym lalka, mało wiadomości czytała, twitcam krótki, dużo gadki
szmatki o niczym, szpan pilotem, telewizorkiem i komórką. Zawsze spoko.
Szczerze mówiąc wolę twitcamy takie jak kiedyś, że jest parę osób z obsady. Jest więcej zabawy,
weselej i luźniej. ;P
Ja tak samo myślałam że też tylko mnie. A jak tak patrze to coraz więcej osób jej nie lubi. np. na gwiazduniach to wszyscy ją hejtują. Tam jest więcej hejterów niż fanów. Na początku ją broniłam bo byłam jej fanką ale teraz to się zmieniło bo nie jestem jej fanką. A zdjęcia ani jednego takiego nie widziałam żeby nie miała dzióbka albo otwartej buzi.
Tak samo jeśli chodzi o Violette wkurza mnie to że zawsze ona musi jakieś główne role grać. Są inne dziewczyny w studio które mają lepsze głosy. Mi się podoba najbardziej głos Camili. Po prostu pięknie śpiewa. Może nie jest taka ładna. Ale nie zawsze uroda się liczy. Liczy się przede wszystkim talent.
Tak, Violka zawsze w centrum. Zawsze najważniejsza. Zawsze wszystko umie. Zawsze wszyscy chłopcy na nią lecą. Zawsze wszystkim się ją lubią. Zawsze ma wszystko, czego chce. Szału można dostać. ;p
Właśnie zawsze musi być we wszystkim najlepsza. Zawsze wszyscy muszą koło niej latać jak jej smutno. Normalnie w normalnym zyciu nikt by z nią nie wytrzymał.
TC był trochę za krótki (50 minut ;_;, no może trochę bardzo krótki), Tini zaśpiewała parę piosenek, oglądała tv i co chwilę gapiła się w telefon. RAZ pozdrowiła Polskę, chwilę pogadała i odpowiadała na pytania, a potem śpiewała "The Climb" i tak przez resztę twitcamu. Nie rozumiem, skoro to forma komunikacji z fanami to powinna chyba się z nimi KOMUNIKOWAĆ, a nie tv/telefon. Jeszcze czekaliśmy na niego bardzo długo, a tu takie coś. Nie wiem czemu, ale ostatnio jej nie lubię za bardzo. Ech... Jednak wolę TC w kilka osób.