Jak odcinek się podobał? Ulubiona postać, ulubiony przypadek choroby, ulubiona scena, ulubiona piosenka, ulubiony cytat. Jak wam się podobaly tytułowe wszystkie twarze Adama?
Nie obejrzałam :( Muszę nadrobić. Ale Adaś zawsze był, jest i będzie zaczepisty xD Nie ma to jak forum o Violetcie! xd
No ba. A dzisiaj nawet płakał, grał w kosza, czarował i sie wkurzał. Czy tylko ja oglądałam odcinek?
Jestem magiczna. Zamykałam laptopa 19.19, włączałam 20.20, a teraz patrzę 22.22 xD Mam fioła przez Magdę na punkcie godzin.
Chyba tylko ty :D
Ja oglądałam parę dni temu :D
Już myslałam, że sobie biedaczek coś robi jadąc samochodem.
Ja też. W paru momentach wyglądał trochę, jak wampir: blada skóra, ta jego fryzura, podkrążone oczy...
Ja wiedziałam, że nie bo widziałam fragmentami w internecie, ale napięcie było - "zaraz się Adam zabije. Kocham cię Grzesiu." XDD Adam płaczący - jego boskość!<3
Ja oglądałam. Biedak. Czy możecie mnie oświecić, kim jest ta baba, którą "potraktował grubiańsko"? Jego była? Taka stara?
Ta kobieta to żona Rogalskiego, kardiologa( no wiesz, ten, co mial tego koszykarza). Kiedyś ona i on mieli romans, chyba dość dlugi. Gdy jej mąż się o tym dowiedział, był zly. Ten blondyn na początku to ich syn. Miał nawet prace społeczne w leśnnej górze. Na początku próbowali naprawić swój związek, a teraz chyba sie rozwodzą.
Wgl Rogalski przy Agacie okropnie wygląda, tak wieśniaxko. xd Niech zostaje z tą swoją Dorotką, bo Agatka jest genialna i śliczna i ma w ch.j wielbicieli. Agatka płacząca - Latoszek się znalazł. Agatka bez pracy - ten profesorek. Agatka szczęśliwa - i Marek sobie dojdzie. ~J
Też mi się tak wydaje. Ale grał z Adasiem w koszykówkę.
Czy tylko ja myślę, że nieźle byłby wściekły, gdyby Adaś był z Agatką? W końcu najpierw z żoną, teraz z "ukochaną" ~M.
Ja też oglądałam. Adam był jak zawsze najlepszy, ale akcje z Olą też ostatnio mnie oczarowują. A Wiki - nic dodać, nic ująć. Tylko czekam na odcinek pod koniec listopada. No ale jakoś tak zabrakło mi Agaty. :(
A Falkowicz i Wiki - jezuu, kocham to.<3 Moje serduszko ostatnio zaczyna lubić Adama i Wiki, ale wciąż Fawi pieewsze.<333333 ~J
No, a jak inaczej. Ogólnie byl wkurzony caly odcinek za te badania.
Mam cytat: Proszę, przynieść mojej mamie jeszcze jedną poduszkę!
U mnie Adam z WIki wygrywa z FaWi, bo jak wiesz ich największą fanką nie jestem. Co będzie pod koniec listopada? :D
Niech się dzieje wola nieba. Lub w tym przypadku scenarzysty. Adam niech po prostu będzie. ~M.
Niech sobie będą i wychowują razem dziecko, aż trzy sezon później Ola ucieknie z serialu. ~M.
Właśnie ja się boję, że nie będą... Bo na stronie nie było opcji Olka, było tylko, kto do Przemka: Zuzka, czy WIki? No błaaagam!
Ja sama nie wiem czego chcę, jeszcze się nie zastanowiłam.
Lubię Ole, lubię Przemka, ale czy razem?
Chociaż Ola jest taka fajna...
Dobra, powiedzmy, że po długich namysłach stwierdzam, że jestem za nimi, ale tak na 70%.
Chciałam dać to bardziej wyraźne, ale... Nie chciało mi się ładnie ustawić :( Ale tu moje włosy lepiej wyglądają xD
Może jeszcze kiedyś będziesz w pełni szczęśliwa...