Jak odcinek się podobał? Ulubiona postać, ulubiony przypadek choroby, ulubiona scena, ulubiona piosenka, ulubiony cytat. Jak wam się podobaly tytułowe wszystkie twarze Adama?
Ładna, miła, czego chcieć wiecej:)
Ale cóż, niektórzy faceci lubią przebojowe laski.
Bo on nie jest stały w uczuciach, będąc z tą Ludmiłą, którą tak "kochał" uganiał się za Wiki... >.> ~J
Wgl. cała akcja z tą Ludmiłą była naciągana. Nie pokazali w serialu żeby był jakoś wielce zakochany dopóki ona nie zachorowała, a później umarła. Wted to się okazało być wielką miłością!
On sprawia, ze w czwartek rano, na mej twarzy jest usmiech. Jego boskosci, nie da sie opisac slowami.
On po prostu tak swietnie gra. Gdy sie smuci, mam ochote go przytulić, gdy on się złości, ja złoszę się z nim, gdy z kims flirtuje, chcę żeby tą osobą była ja...
Na kreskowkach?
Dobra musze konczyc, rodzice przyjechali i karza mi wreszcie wyjsc z tego internetu.
Pa;*
Pff, ciekawe, bo już jest uśmiechnięty, bo mi wyszło! :D Musisz go znów zasmucić. ~J
http://www.youtube.com/watch?v=Wr-jj8-rphg Kto lubi zapowiedź odcinka przedpremierowo w formie kilku minut z Adasiem, Wiki i Falko?~J
Tez ogladalam, ale jakos bylam zbyt zafascynowana by komentowac. Najlepszy odcinek. Adas;*;*;*