PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6683
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Witajcie organiczne formy życia ;)
Od jakiegoś czasu przeglądam dyskusje na filmwebie bez udzielania się ( śledzę Was,
więc...). Postanowiłam ujawnić moją tożsamość (nie żeby to było coś ciekawego)
No dobra. Nazywam się Ola, znana jako Ola Fasola. Uprzedzam pytania. Tak lubię jeść fasolę,
ale tylko zieloną. Tak samo jak nie lubię pomidorów, ale pizze z sosem pomidorowym zjem.
No widzicie, że jestem dziwna?
Okej, przechodzimy dalej. Mam 15 lat i... ee nie mam za dużo ciekawych informacji na temat
mojej osoby. Mówi się trudno. Prosperuje (kocham to słowo) również na bloggerze, jako Lady
Godiva. Może niektórzy czytali moje wypociny. Mam nadzieję, że nie straciliście wzroku ;)
To chyba koniec. Powinnam właśnie pisać wypracowanie o Panu Tadeuszu i uczyć się na test
z matematyki.
P.S - Nie oszukujmy się. I tak nie będę się uczyć .
Pozdrawiam serdecznie!

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Ja rok i cztery miesiące xD

KeThA

Czekaj, ja nie ogarniam, czy jest jakaś akcja, czy wszyscy nagle i zupełnie przypadkowo pokazują się? Bo ja zacofana jestem...

ocenił(a) serial na 3
Sweet_Raspberry

Nie ma akcji, po prostu ja sobie wstawiłam zdjęcie i jak lawina ruszyło wrzucanie swoich buziaczków. Jak też chcesz to dołącz
Jestem trendsetterką, ha! :D

KeThA

To może jutro, teraz to ja już w piżamce leże wygodnie w łóżeczku xd

ocenił(a) serial na 3
Penny_15

Cześć ,jestem Karaa :) Widzę,że mamy dużo wspólnego-obydwie nie lubimy pomidorów(wole ogórki :D),obydwie uwielbiamy fasolkę zieloną no i te 15 lat.z
A i ja też mam jutro sprawdzian,na który nie mam najmniejszego zamiaru się uczyć xd Jakie są twoje ulubione pary?

Anabell1

Wszystko napisałam powyżej. Nie wiedziałam, że tak szybko napiszecie. No, ale mogłam się spodziewać, że odpiszę nie w tym czasie co trzeba. Jak można coś zrobić źle, to ja tak to właśnie zrobię. No, cóż. Taki mój urok (?)

ocenił(a) serial na 3
Anabell1

https://twitter.com/MartinaHonduras/status/398516143419191296/photo/1 Patrz jaki on jest cudowny! <3

ocenił(a) serial na 10
Penny_15

Ja już czytać nie umiem. Przeczytałam "ograniczone formy życia" i chciała po Tobie pojechać, a patrzę jeszcze raz i wychodzić, że czytać nie umiem.
Nazywam się Magda i mam 14 lat. ~M.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

https://twitter.com/MartinaHonduras/status/398516143419191296/photo/1 Patrz jaki on jest cudowny! <3

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

ja też tak czytam...
patrze: nikt nie hejtuje?
ok.. sprawdze jeszcze raz.
aaaa....

Penny_15

Cześć, jestem B. (skoro nas śledzisz to pewnie to wiesz :D). Ja lubię pomidory. Ciekawe jak smakują z czekoladą....Podobno ogórki kiszone pasują do czekolady. XD

Bangie2

Jak to się mówi, czekolada ze wszystkim dobra. Pomidory, jednak odbiegają od tej reguły :D Po prostu nie polubię. Jeżeli chodzi o inne sprzeczności, to mam jedną z ogórkami. Lubię w formie ciała stałego ( strasznie dziwnie brzmi), ale zupy nie trawię. No dobra, zamieniam to forum na dyskusje kulinarne... Mam zły wpływ na ludzi, więc uważajcie :D

Penny_15

Hahahahah :D My się już nie pogorszymy ;) Jadłaś kiedyś bułki na parze z sosem pieczarkowym?

ocenił(a) serial na 3
Bangie2

Mniam!

ocenił(a) serial na 3
Bangie2

Już się tak (tu następuje twe imie, które owszem, znam) nie wstydź xD B. jak tajemniczo ;P Ogórki kiszone? :OOO Ale pomidory uwielbiam, bez czekolady.

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Wiecie, że podobno ketchup jest zdrowszy od pomidorów?

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Nie powiedziałąbym. Znaczy, jeżeli jesz kupione pomidory to możliwe (chociaż w końcu keczup poza chemikaliami z pomidorów ma jeszcze swoje), ale jak masz naturalne to na pewno nie. Bo w keczupie masz milion i jeden konserwantów, a w ogródkowych pomidorach tylko tyle co w glebie jest chemii.

ocenił(a) serial na 2
KeThA

A nie! Bo po obróbce termicznej likopen zawarty w pomidorach staje się lepiej przyswajalny dla człowieka. <Błysnęłam>

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Może i tak, ale ja tam wolę trudniej przyswoić potas i witaminy niż setki tysięcy E.

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Na mojej działce pomidory nigdy się nie udają, więc muszę się pocieszać ketchupem :D Zawsze czytam etykietki, więc aż tak dużo chyba konserwantów nie zjadam.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Nie powiedziałabym. Jako że każdy producent ma prawo mieć "tajemnicze składniki" to nie musi pisać wszystkiego na składzie :) Smacznego!

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Cicho, cicho. 75% pomidorów minimum, woda, ocet i sól. Biedronkowy :D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Nie skomentuję tego. Ale spoko, ja się zdrowo nie żywię tylko lubię dystkutować xD Dlatego myślę właśnie nad prawem :P

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Będziesz świetnym adwokatem :)

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Ojej, dziękuję, taką mam nadzieję xD

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Mnie mamusia chce wysłać na medycynę. Chciałabym mieć jakieś plany na przyszłość, ale widzę tylko jedną wielką niewiadomą. Marzę o polonistyce, ale nie znajdę w życiu pracy. :<

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

My humaniści nie mamy przyszłości w tym kraju:(

ocenił(a) serial na 2
majka5454

Właściwie nie jestem stricte humanistką, bo umysł ścisły też mam :D Ale o wiele bardziej wolałabym studiować filologię niż jakieś medyczne kierunki.

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ja tam jem i ketchup i pomidory na kanapce, jedno nie wyklucza drugiego:)

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Dzięki za poparcie! :)
Gdzieś to słyszałam, ale dokładnie nie wiedziałam o co chodzi, teraz wiem.

ocenił(a) serial na 2
majka5454

Ależ nie ma za co. You're welcome.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Widziałam to już na fejsie. <3 Ależ wy jesteście podobni. Wow *-*

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Hę? W jakimż to sensie?

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Pomyślmy. On kocha swoją rodzinkę, gra na gitarze, udziela się - jak widać - również charytatywnie, ma dobre serduszko. (Toż to ideał)

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

No dobra, jest ideałem, ale co to ma do mnie? :D
Weź, właśnie rozpaczam, że nie mieszkam we Włoszech... On grał koncert na którym mnie nie było. I to pewnie dziesiątki już :(

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Cierpliwości, przyjedzie i do Polski - takie moje pobożne życzenie. Skoro, pożal się Boże, biber, tfu tfu, występował, to czemuż by nie miał boski Ruggi zawitać do naszego pięknego kraju?

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Ale ja tak tego pragnę... POCZEBUJEM TEGO prawie jak mleka i Tomasa ;(

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Nie samym mlekiem i Tomasem żyje człowiek, mówią.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

No, jeszcze Ruggero xD

KeThA

Oj tam. Wolę swoją literę :D Moje imię można spotkać wszędzie, a mało kto przedstawia się jako B. :D Moja koleżanka tak jadła :D Ale jakoś nie mam odwagi spróbować. I zwykle wyjadam całą czekoladę wahając się XD

ocenił(a) serial na 10
Bangie2

Jutro kupię sobie czekoladę i poleję nią pomidora. O i lubię krówki na piwo kremowe. Muszę iść do biedronki. :D

Skailes

I napisz mi potem jak wrażenia XD

ocenił(a) serial na 10
Bangie2

Okej. :D

ocenił(a) serial na 3
Penny_15

Ja, jak mój mąż, przeczytałam najpierw ograniczone i już myślałam, że będzie coś o Tomasie, a tu nie :( No trudno... Jestem Sara.
Mam 16 lat. Podaj linka do bloga. xD

KeThA

Coś mi się link nie chce wysłać. Ja i technologia to rzeczywiście idealny duet.

ocenił(a) serial na 8
Penny_15

Strzałka! Jestem Julka! Mam se 13 latek. Miło cię poznać, nowa. :D Też mam jutro sprawdzian z matmy, ale nie idę, bo jestem chora (zazdro? xd), więc się nie muszę uczyć. Wgl mam wrażenie, że już cię lubię.
Btw. Móm mi cecylia lub pani cecylia. ;)

pani_cecylia

W sumie matmę nawet lubię. Mam dobrego nauczyciela może dlatego ;) Wymieniamy się żartami o matmie na lekcji. No wiem, dziwna jestem ( powtarzam się)

ocenił(a) serial na 8
Penny_15

Hahahahahahahhahah. Ja moją panią profesor też lubię. Wicedyrektorka. Ale i tak nie trawię sprawdzianów, soł. Ty dziwna? Nie... xx

Penny_15

Lubisz matmę?! I ty Julko też?! Nie jestem sama :D