PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Violetta 3

ocenił(a) serial na 10

Czy mi się wydaje, czy Ruggero na tej kartce ma napis Violetta 3?
http://3.bp.blogspot.com/-
pGgrTB0le10/UW4NT6ywgOI/AAAAAAAAImc/BpcmCoMhmdI/s1600/6.png

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Czy to oznacza, że na prawdę będzie 3 sezon?

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

TAK TO JEST SCENARIUSZ!! jeszcze ma numer planowy. taktaktak, potrzebowałam jednej takiej informacji żeby się upewnić.
+ co to oznacza? oznacza że BD FEDERICO, jeden z moich bardzo ulubieńców

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Właśnie mi się tak wydaje. Przeglądam zdjęcia "Valeria Baroni y Jorge Blanco", bo tylko w taki sposób wyszukują się jej zdjęcia z Ruggero i patrzę na to, a tu chyba scenariusz :D

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Mogłabyś dac pełnego linka ?

ocenił(a) serial na 10
niewidzialna_3

jest pełny link
http://3.bp.blogspot.com/-pGgrTB0le10/UW4NT6ywgOI/AAAAAAAAImc/BpcmCoMhmdI/s1600/ 6.png

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Dziękuje ; )

ocenił(a) serial na 10
niewidzialna_3

spoko, spoko ;)

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

A co na tym zdjęciu robi dziewczyna Jorga ?

ocenił(a) serial na 6
niewidzialna_3

nie wiadomo, ona ciągle się tam za nimi przemieszcza już od jakiegoś czasu

ocenił(a) serial na 3
Enterraz

Ona się podobno kumpluje z obsadą no i w sumie nie dziwię się, że spędza czas ze swoim chłopakiem, a to się trochę wiąże z towarzystwem aktorów z Violetty.

ocenił(a) serial na 6
KeThA

kumpluje, mają mnóstwo wspólnych zdjęć, ale mi się to nie podoba, takie uzurpatorskie- nie należy do obsady a czuje się jakby była jedną z nich -.-

ocenił(a) serial na 3
Enterraz

Czy ja wiem... Ona po prostu robi sobie zdjęcia z przyjaciółmi. Normalne...

ocenił(a) serial na 6
KeThA

i przesiaduje za kulisami. i wgl jedyne czego nie robi, to nie pojawia się kadrze

ocenił(a) serial na 3
Enterraz

No cóż, rzeczywiście masz rację... Powiem ci, że ona mi ogólnie do Jorge nie pasuje, ale co tam... Może się gość ogarnie!

ocenił(a) serial na 6
KeThA

wszystkie dziewczyny piszą to samo, łącznie z tymi zdrorozsądkowymi

ocenił(a) serial na 3
Enterraz

A jak napisać co innego? Owszem, rozumiem, że miłość jest ślepa. Owszem, rozumiem, że to jego prywatna sprawa. Ale ta babka mi nie pasuje. Czekam na głośny rozpad związku...

ocenił(a) serial na 6
KeThA

jaka milutka :D też czekam, no cóż, przynajmniej jorge jest szczęśliwy

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

o boże, przeczytałam że czekasz na nóż, a nie "no cóż". Chyba na prawdę powinnam iść już spać.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Powinnaś :P Enterraz, nie bywam miła, a przynajmniej rzadko ... Trudno, trzeba się z tym pogodzić. Jak kogoś nie lubię to przynajmniej nie udaję, że tak jest, jak to robi większość osób. ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Oj tam, oj tam. Tak się mówi, a potem się obgaduje przyjaciólke

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Nigdy nie obgadywałam nikogo. Na prawdę. No, chyba, że mówienie, że jakiś chłopak to przystojniak uzna się za obgadywanie to robię to notorycznie :P Ale jak rozmawiam z kimś i gadają coś o dziewczynie, a później patrzę sobie uroczo konwersują z tą dziewczyną, przytulają się itp. to się zastanawiam, co o mnie myślą na prawdę. I w sumie mi to wali

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Sama kiedyś obgadałam kogoś, ale później powiedziałam to tej osobie i nawet zła nie była. Teraz to mnie to denerwuje jak się kogoś obgaduje, nawet zwróciłam paru osobom uwagę, no ale cóż... Na niektórych nic nie działa. Jak widać są mało interesującymi osobami i tylko kogoś potrafią obgadać.

ocenił(a) serial na 9
KeThA

Dlaczego mówisz , ze moze sie gość ogarnie? Nie rozumiesz ,ze ona nie musi byc "ladna"bo to w tym momencie masz na mysli , a zreszta ona dla niego moze byc ladna . Oni sie po prostu zwyczajnie kochają za to jacy sa , a nie jak wyglądają ! Wyglad nie jest najważniejszy .

ocenił(a) serial na 6
niewidzialna_3

skopiuj a cały wskoczy

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Tudududu, to oznacza że Lara też będzie.

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

nie bo lara nie ma scenariusza :3 ha! szach mat

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

A może to Valeri scenariusz, tylko on trzyma (moja głowa), no i robi to zdjęcie to nie mogła trzymać scenariusza ;) Może w jakiś magiczny sposób w tym serialu połączą Federico z Larą, by mieć z głowy problemy Leonetty.

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

nieee myślę że dałaby radę strzelić fotę z jednej rąsi, codziennie miliony ludzi na świecie dają radę :3 a może to wszystko to po prostu podły podstęp

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Podstęp? Żeby nas nabrać, że będzie 3 sezon?
Nie, nie , nie. Na pewno będzie kolejny sezon jak tych innych dobrze oglądanych seriali "Hannah Montana" czy "Czarodzieje z Wavery Place" czy jakoś tak.

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

bleah nie przypominaj mi o tych amerykańskich ... tfu. Hańba im!

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Mnie trudno się przyznać, ale kiedyś oglądałam te serial i byłam na prawdę zafascynowana, a teraz jakoś nie bawi mnie, że np. Miley dostała bluzkę z miauczącym kotem i muszę przyznać, że bywały gorsze rzeczy.

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

nigdy nie potrafiłam się zapalić do amerykańszczyzny, nie w tym disneyowskim wydaniu. Wgl pierwszy serial jaki polubiłam na DC to moja niania jest wampirem, btw serial z kanady. Nickelodeon jak dla mnie zawsze przedstawiał inny poziom. Naprawdę pisze się razem to wyrażenie dawniej kolokwialne weszło do użycia formalnego ponad 300 lat temu za sławetnego pisarza polskiego i od tamtej pory stoi ramię w ramię, bez spacji ;)

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Ciągle mieszam na prawdę i naprawdę i jak to się pisze, ale jakoś przestałam o tym myśleć. Nie jestem humanistą i muszę z tym żyć. Moja niania jest wampirem? To po tym serialu wróciłam do DC po tym jak stwierdziłam, że nie ma tam nic dla mnie.

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

ja jestem humanistką z duszy i serca ale też czasem robię głupie błędy, nawet jak znam jakąś zasadę, nie wiem z czego to wynika. MNJW przyciągnął mnie do tej stacji, do reszty musiałam się długo przekonywać i to na zasadzie "skoro nie ma nic innego teraz..."

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Do niektórych nie da się przyzwyczaić. O ile obejrzeć "Austoin i Ally" jeszcze jakoś mogę to już "Słoneczna Sonny" wywołuje u mnie atak szału i ich jakieś programiki chora dora.

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

Właśnie, kwestia "przyzwyczajenia". kilka odcinków na oswajanie się to moim zdaniem proces obniżania standardów. austin&ally ma humor z dupy, takie naprawdę banalne rzeczy typu "o nieeee, nigdy nie założę takiego stroju!" <zmiana sceny> <bohater w tym stroju>. Albo nelson "ooo zgon, wiesz jak trudno znaleźć cylinder w miami?" i rzut na bałwana w cylindrze. Żałosne trochę. W każdym serialu komediowym przejawiają się takie podstawy, ale nie opiera się na nich cały komizm, zwłaszcza sytuacyjny, situation comedy, sitcom, a tego nawet sitcomem trudno nazwać. Albo czarodzieje waverly place i cały ten niezrozumiały kult seleny gomez. Na czarodziejach raczej ziewać niż się śmiać. Albo wyrosłam z tego, albo to zwyczajnie beznadziejne i obstawiam raczej to drugie. A z Nicka co oglądasz?

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Z Nicka oglądałam "iCarly" no i szkoda, że się już skończyły odcinki, no ale była masa sezonów to już im się znudziła praca przy tym. Przez pewien czas oglądałam "Victoria znaczy zwycięstwo", ale już jakoś mniej to oglądam. Lubiłam to ze względu na Cat i tą kukłe. Oglądałam też BTR, ponieważ lubiłam James'a i Carlosa i ich głupie pomysły, tylko to też mnie znudziło. Co tam jeszcze było... Pare odcinków "Tess kontra chłopaki", ale tylko kilka. Dawniej był "Drake i Josh" z małą Mirandą, z iCarly.
Na DC oglądałam jeszcze H2O i bardzo mi się podobało, a teraz nie wciąga.
Tak podsumowując to z tych kanałów nadal oglądam tylko Violette, iCarly i czasami Victorie ;) A ty?

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

Podobnie, przede wszystkim iCarly. interesuję się kanałem od stosunkowo niedawna, trochę ponad pół roku dlatego wciąż jeszcze czasem zdarza się, że akurat leci odcinek którego nie widziałam, mimo że zawsze przedtem mi się zdaje że widziałam ich już nieprzebraną miarę, w dodatku jest genialny, zwłaszcza za każdym razem jak Sam nad kimś się znęcała albo gibby krzyczał "gibby!" i robił coś spektakularnego, nie mówiąc już o wprost rozczulającym spencerze ^^ Victorious, jest meganienormalne, zwłaszcza Robbie z Rexem i Jade ze swoją psychodelicznością. No i Drake i Josh, też jest dobry, zwłaszcza biorąc poprawkę na późniejszą carly i kumpla drake'a, który później jest spencerem. Ogólnie szkoda że tam tyle bajek leci, bo mają smykałkę do seriali. Przez jakiś czas zabierałam się za dom anubisa, ale jakoś nie mogę się do tego przekonać

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Ja nicka mogę spokojnie oglądać od jakoś grudnia, ponieważ wcześniej wydawało mi się, że mi go wyłączyli. Przełączałam na 91 i ciągle pisze, że kanał nie jest w mojej ofercie. Dopierow grudniu nie mogłam znaleźć pilot i leciałam z DC, czyli 86 przewijając przy dekoderze na jakiś kanał obcojęzyczmy no i patrzę, a tu na 171 mam nicka o działa xd

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

Wybacz że to powiem, wiem że nie jesteś humanistką, ale muszę, mój wewnętrzny głos jest silniejszy ode mnie; pisze się "jest napisane" a nie "pisze" ponieważ żeby pisało musi być podmiot, coś lub ktoś kto pisze bo to str czynna, np długopis pisze na niebiesko lub na murze jest napisane, bo nie ma podmiotu który by to pisał. Już skończyłam ;p
ja od grudnia dopiero się zainteresowałam ;p najwyraźniej miałam farta. ciekawe co się działo

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Dobra, jakoś przeżyje z moimi błędami.
Ale co się działo? (do ostatniego zdania).

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

dlaczego się wyłączyło

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Nie wiem. Działało na kanale prawie 90 dalej

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

domyśliłam się że nie wiesz ;p gdybym myślała że wiesz to bym spytała ;p

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Oj, chyba nie pomyślałam xd

użytkownik usunięty
MagdaJulka

Nie wyświetla mi się.

użytkownik usunięty
MagdaJulka

A nie już mam. Tak tam piszę 3. A nie mówiłam!!! Znowu. A ludzie na filmwebie tu piszą mi: taaa jasne. I wogóle.

ocenił(a) serial na 10

Nie wiem, co mówiłaś. Pewnie, że będzie trzeci sezon.

ocenił(a) serial na 10

Weż daj w końcu tego linka do tematu gdzie ludzie piszą taa jasne bo go nie widzę

ocenił(a) serial na 10
leonivillu

Bo go nie ma. Ja już mam dosć użalania się nad sobą tej dziewczyny.