Violetta

2012 - 2015
6,3 6,8 tys. ocen
6,3 10 1 6804
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Chyba jestem jedyna osobą którą lubi serialową Violettę.
Nie wkurza mnie, lubie jej grę aktorską, śpiew, taniec no i według mnie jest bardzo ładna.
Zaraz pewnie posypią się hejty a ja naprawdę lubię Tini w serialu i w prawdziwym życiu.
Ktoś ma takie samo zdanie ?
HATERS GONNA HATE

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) serial na 7
Izzie_

Ja też ją lubię, nawet bardzo chociaż ma takie momenty 'egoistyczne' ale to chyba jak każdy ; )

Izzie_

Ja lubię Vilu, ale czasem mnie wkurza xd W
W prawdziwym życiu nie podoba mi się jej styl, za ostry, nie pasuje mi do niej,

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Też tak sądzę, Violetkowy styl chyba tylko mi się podoba, ale bardziej z początków pierwszego, miała mało tapety, fryzury śliczne, a w sukienkach się zakochałam, uwielbiam taki zwiewny i dziewczęcy styl, a mam 17 lat ,co większość uzna za dziwne, ale ja sama jestem dziwna xD

Sissi_Annie_Romy

Jestem z tobą , chociaż lubię Vilu w obydwu sezonach ;)

ocenił(a) serial na 3
Izzie_

Ja też, ale w 1 sezonie bardziej

Izzie_

Nie jesteś jedyna bo ja też ją bardzo lubię i nie rozumiem dlaczego tyle osób za nią nie przepada

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

Ja też ją lubię, przecież już pisałam pod jakimś tematem, że przestałam jej nie lubić, bo zrobiła się przyjacielska i pomocna.

ocenił(a) serial na 2
Izzie_

Wkurza mnie Vilu w pierwszym sezonie, ale skoro w drugim wszystko się zmienia, to kto wie, może ją polubię jeszcze ;D

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Ja ją polubiłam, bo robiła wszystko, by Fran nie wyjechała i pomagała Marco odzyskać Fran.

ocenił(a) serial na 2
MagdaJulka

Jak oni to w końcu rozwiązali z tą Fran? Wyjeżdża, wyjeżdża, a teraz nagle jest i siedzi w Buenos jakby nigdy nic. Ja jak zwykle niedoinformowana :D

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Po prostu pewnego słonecznego dnia Francesca magicznie pojawiła się koło Violetty, a miała być we Włoszech, nie wyjechała, ponieważ Violka jest inteligentna.

ocenił(a) serial na 2
MagdaJulka

Aha.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

No bo tak było, jakoś tak Francesca mówiła coś, że Viola jest jej najlepszą przyjaciółką i że jej ojciec mówił, że Violka jest bardzo inteligentna, żeby więcej wiedzieć musiałabym to jeszcze raz zobaczyć.
http://www.youtube.com/watch?v=oUp8nVU5PMs

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Ja też w końcu nie wiem dlaczego ona nie wyjechała, tłumaczyłam to sobie tym, że jej rodzice zmienili zdanie, ale nie wiem:)

ocenił(a) serial na 8
Izzie_

Mi ona nie przeszkadza, ale czasami mnie denerwuje. Zresztą - jak każdy! :)

użytkownik usunięty
Izzie_

mam tak samo :)

ocenił(a) serial na 3
Izzie_

jesteś gupia jak violeta <---- hejtuję cię.
A tak na poważnie: nie przepadam za Violettą. Mogłabym w niej zmienić tysiące rzeczy, żeby bardziej przypominała normalną nastolatkę. Ale nie skreślam jej zupełnie. Cały czas zmienia się i dojrzewa. Wcale nie odnalazła prawdziwej siebie, chociaż można odnieść takie wrażenie.

ocenił(a) serial na 6
Izzie_

No!! Przez pół roku nie znalazłam tu osoby o moim poglądzie, a tu proszę - sama wyszła XD podzielam zdanie 100%

Enterraz

witam siostro- Mileno :D (dobrze pamiętam ?)

ocenił(a) serial na 6
Izzie_

dobrze dobrze :D

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

Jak wyszło co do czego to się okazuje, że dużo osób lubi Violettę:)

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Mnie denerwowała tym swoim ciągłym niezdecydowaniem, Leon czy Tomas, Tomas czy Leon, no ileż można. I jeszcze raniła obydwu, może nieświadomie, ale jednak (szczególnie Leona i tym mi podpadła). A w drugim sezonie zamiast powiedzieć Diego, że jest z Leonem i żeby się odczepił, to ciągle robiła mu nadzieję, co doprowadziło do rozbicia Leonetty. Potem zaczęła spotykać się z Diego, mimo że nic do niego nie czuła, bo Leon jest z Larą, to przecież ona też może z kimś być, by nie być sama. Teraz może coś do niego czuje, ale wcześniej nie.
Ostatnio jednak przestała być taka denerwująca, może nawet gdy zrobią Leonettę zacznę ją trochę lubić xd

Izzie_

W sumie mnie ,wkurza ale i tak ją lubię .

Izzie_

Nic do niej nie mam, a nawet ją lubię, tylko czasem jej nie zdecydowanie i egoizm mnie wkurza. Nie licząc tego lekko cukierkowatego stylu, na całe szczęście w 2 sezonie, wygląda o wiele lepiej.

Izzie_

Lubię ją nawet tylko mnie czasem denerwuje :)