Dziwi mnie że np. Marco czy ten Dj nie zwrócili na Violkę uwagi. Bo jak zawsze jakiś nowy chłopak
się pojawi to oczywiście musi sie mu spodobać Violetka.
Nie podobała mu się chyba od początku. Spodobała mu się chyba wtedy,gdy zaczęł robić do niego słodkdkie oczka ~J
Nie chce spojlerować,ale Diego też na razie nie leci na Violke,zrozumiesz w swoim czasie :)
A wg super że Marco zwrócił uwagę na Fran,bo jest piękna i cudna ogólnie,i Marco też ale głos jego bożee :(
Fajny odcinek :)
Zgadzam sie marco idealnie pasuje do Fran jest boski. Z tym jego głosem się zgodze
CO ONI ZROBILI Z GŁOSEM MARCO?! :( Błagam powiedz, że nie jest TAK źle jak myślę (na przykładie Feeede i Brodueya)
Już obejrzałam... Umieram... Zje bali wszystko jednym (a raczej dwoma, bo B, jeszcze przeżyję) piepr. zonymi dubbingami!
Jest gorzej niż myślisz. Tak, gorzej niż Fede. Zamknij oczy. Wyobraź sobie małego piegowatego dwunastolatka, który do Ciebie podchodzi. Nagle odzywa się = głos Marco. ;D
Nie zwrócił na nią uwagi "bo jest piękna i cudna", tylko dlatego że ma cudowny głos. Zresztą... Mówiłam już to od dawna ;) ~M.
To też,ale sam mówił że jest najpiękniejsza z jumixu(wiem że źle napisałam) i pewnie dlatego też sie nią zainteresował :)
Wiesz. Oglądałam 80 odcinków i z początku mogło się tak wydawać, bo jej jeszcze nie znał. ~M.