PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

22 lipca ukazało się nowe czasopismo "Violetta.Prosto z ekranu". Gazeta jest jednorazowym wydaniem. Natomiast jesienią w Polsce ma się pojawić miesięcznik "Violetta.Oficjalny magazyn". Magazyn kosztuje 9.99 zł. Są w nim różne ciekawe rzeczy typu : wywiady , testy , tajniki makijażu no i oczywiście wszystko o VIOLETCIE:) W numerze pojawiły się również : Kalendarz szkolny Violetta( EXTRA!) , 10 plakatów , Wróżby spod długopisu , Narysuj serce i sprawdź czy to ten jedyny.POLECAM!

Violetta

Odkryj wszystkie tajemnice Violetty!

Wyjątkowy magazyn dla romantyczek, wielbicielek serialu „Violetta” oraz gorącej Argentyny już wkrótce! A w nim najciekawsze informacje o bohaterach serialu, testy, plakaty i ciekawostki z planu. Violetta jest pełną energii dziewczyną, ale żyje w samotności, pod kloszem nadopiekuńczego ojca. Odziedziczyła po mamie wyjątkowy głos. Po powrocie do Buenos Aires Violetta zaczyna uczęszczać na lekcje gry na pianinie w prestiżowej szkole muzycznej Studio 21. Odkrywa tam zupełnie nowy świat, a w nim swój talent, rodzinną tajemnicę i… miłość! Serial trzyma w napięciu do ostatniej sekundy!

ocenił(a) serial na 3
ViolettaPolonia

Co do tej, która wyszła w lipcu: JAKIE PLAKATY? Czyje?

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Violetty.

ocenił(a) serial na 10
ViolettaPolonia

Boże, i po co ten magazyn?
Kupicie wszystko związanego z Violettą?
"UWAGA! Mam do sprzedania papier toaletowy Violetta. Jedyny 29,99 za rolkę" XDDD

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Nom. Trochę drogi. Nie wiem czy kupię , ale dałam takie INFO:)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Ha,ha, ale nie chodziło mi o papier.:) Tylko o magazyn.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Ja tak se idę wczoraj przez me zacne miasto i widzę, jak dziecko wychodzi z siostrą z papierniczego i pokazuje na wystawę: A mama mi kupi? Paczę, a tam co?
Plecak z Violettą. Zaraz pobiegłam kupić.

<uwaga, post zawierał sarkastyczną uwagę>

MagdaJulka

Ja tam nie chcę plecaka, na którym jest szczurek ! Fuuuj XDD

ocenił(a) serial na 10
sylww52

Cicho!
Ja tu próbuje opchnąć mopa z Tomasem. Wszystko co z Violetty należy kupić

ocenił(a) serial na 3
ocenił(a) serial na 6
Sissi_Annie_Romy

coś ty napisała, że aż cię zablokowali? :D:D

ocenił(a) serial na 3
Enterraz

Nie pamiętam już, wylane mam w to

ocenił(a) serial na 10
Sissi_Annie_Romy

Ile razy mam pisać, że Tomas jest światłem na mojej drodze i go kocham ;)

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Nie jest głupia i dla twojej wiadomości umiem odróżnić sarkazm od wypowiedzi, że tak powiem na serio

ocenił(a) serial na 3
Sissi_Annie_Romy

* nie jestem

ocenił(a) serial na 10
Sissi_Annie_Romy

No dobra. Rozumiem, że lubisz Tomasa, ale my tylko żartujemy :)

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Na tym forum robi się coraz nie przyjemniej... Ludzie nie chcą już żartować z Tomasa, fochają się o byle co, i tylko my dwie spamujemy ;( Tak smutno...

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Rozchmurz się! Tomas ma swych wiernych bodyguardów, trzeba wytrzymać ;d

ocenił(a) serial na 3
Leonetta4ever

Ooo, jak miło :) Ktoś jednak docenia wspaniałość osoby Tomasa! Jak dobrze mieć takie osoby!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Tomas i jego pieprzyk na słynnym sześciopaku są moim natchnieniem. Jednak nie afiszuję się tym, bo jak widać, jego psychofani mają ból dupy gdy go chwalę. ;< Kazdy chce mieć go tylko i wyłącznie dla siebie! ;d

ocenił(a) serial na 3
Leonetta4ever

Normalnie leję w gacie <sarkazm>

ocenił(a) serial na 3
Leonetta4ever

Jak bym napisała, powiedzmy:
León jest zarozumiałym pedałem w ładnych gatkach to by od razu krytyka posypała i tak się stanie :p

ocenił(a) serial na 3
Sissi_Annie_Romy

Dodałabym, że ładnym skoro już go obrażamy :)

ocenił(a) serial na 3
KeThA

To muszę Leónowi przyznać, boski to on jest pod względem wyglądu, ale Tomas też brzydki nie jest, ale mam do was jedno pytanie: aktora grającego rolę Tomasa czyli Pabla, też nie lubicie, czy pałacie niechęcią tylko do postaci granej przez niego?

ocenił(a) serial na 10
Sissi_Annie_Romy

Do postaci. Osobiście go nie znam, więc nie mogę określić jaki on jest z charakteru. :)

ocenił(a) serial na 3
Sissi_Annie_Romy

Powiem ci, że jako aktor na zdjęciach lepiej wygląda niż wiecznie zdołowany, garbiący się Tomas ;D

ocenił(a) serial na 3
KeThA

A żebyś wiedziała, a Leoś nie ma swoich wiernych bodyguardów, no coś mi się nie wydaję dziewczęta

ocenił(a) serial na 3
Sissi_Annie_Romy

Tak szczerze to nie rozumiem sensu twej wypowiedzi. Nie czaję o co ci chodzi... Zresztą, whatever!

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Dobra, ja też nie, sfixowałam chyba przez te wakacje....
Mam prawie 18 lat, matura za pasem, a zachowuje się jak 5 latka, ja tu powinnam dawać przykład młodszym, a nie się wdawać w jakieś bezsensowne kłótnie, co ten serial, ze mną zrobił?!

ocenił(a) serial na 3
Sissi_Annie_Romy

Oszalałaś na jego punkcie :D Nie przejmuj się, ja w 1 sezonie też byłam za Tomasem, ale później doszłąm do wniosku, że jednak jest trochę zabawny ^^

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Taa, ale ja 2 oglądam (i z niecierpliwością czekam na 2 cz,), a nadal go uwielbiam, ale Leóna polubiłam w 2 i to bardzo, chociaż nie tak bardzo jak słodkiego Marco

ocenił(a) serial na 3
Sissi_Annie_Romy

Jea, Marco jest zajefajny <3 Zapewne zaraz to będzie usunięte, więc szybko czytaj :D

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Marcesca <3
Mam nadzieje, że Fran nie wyjedzie i bd razem, jak ja bym chciała na nowej płycie (podobno takowa ma być) ich duet

ocenił(a) serial na 3
Sissi_Annie_Romy

Ja czekam na ich duet (chociaż Podemos też było genialne!) i na duet Naxi.
Ogólnie mnie wkurza, że postacie poboczne tak mało śpiewają :( Ja chcę ich więcej!

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Też mnie to wkurza, że poboczni mało śpiewają, najwięcej główni , ale Lodo, Xabi, Facu czy Alba też mają zajebiste głosy, ale częstotliwość ich występów solowych jest minimalna, najgorzej właśnie mają Facu i Alba ich wątki i występy są wręcz minimalne
Podemos mogli wypuścić całą wersje w języku angielskim śpiewaną przez Lodo i Xabianiegp, byłabym tym faktem wniebowzięta

ocenił(a) serial na 3
Sissi_Annie_Romy

nie tylko ty, ja również byłabym zachwycona :)
Lodo i Xabi jeszcze całkiem sporo śpiewają. Najmniej Candelaria, Facu, Alba, Nico. A ja tak lubię ich głosy <3
Alba była tylko w Peligrosamete bellas i raz zaśpiewała refren entre tu y yo ;/ Not enough

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Chociaż my dwie jesteśmy ;) Jakby spamu o boskim Tomasie nie było to by były rozmowy o tym serialu, a nie do tego służy to forum.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

No dokładnie. Przecież nie po to jest to forum, żeby rozmawiać na temat ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Żeby rozmawiać na temat każdego, zaczynając od Tomasa, którego nie lubimy i trochę się z niego śmiejemy, a kończąc na Federico czy Marco :D

MagdaJulka

na rozmowę powinniśmy brać przykład z hipisów ☮ ;)

ocenił(a) serial na 10
malaikat

Po co gadać jak jest wolna miłość?

MagdaJulka

ej nie ma tomasa! ;)

ocenił(a) serial na 10
malaikat

Niestety, wpisy mi usuwają na filmwebie. Nawet tutaj nie słucham regulaminu wychodzi.

MagdaJulka

za dużo reklamy robisz, nieładnie ✌

ocenił(a) serial na 10
malaikat

No niestety, ale ta suszarka Violetty była warta kupienia XDD

MagdaJulka

już wolałabym ten papier toaletowy (może byłby tańszy)