22 lipca ukazało się nowe czasopismo "Violetta.Prosto z ekranu". Gazeta jest jednorazowym wydaniem. Natomiast jesienią w Polsce ma się pojawić miesięcznik "Violetta.Oficjalny magazyn". Magazyn kosztuje 9.99 zł. Są w nim różne ciekawe rzeczy typu : wywiady , testy , tajniki makijażu no i oczywiście wszystko o VIOLETCIE:) W numerze pojawiły się również : Kalendarz szkolny Violetta( EXTRA!) , 10 plakatów , Wróżby spod długopisu , Narysuj serce i sprawdź czy to ten jedyny.POLECAM!
Violetta
Odkryj wszystkie tajemnice Violetty!
Wyjątkowy magazyn dla romantyczek, wielbicielek serialu „Violetta” oraz gorącej Argentyny już wkrótce! A w nim najciekawsze informacje o bohaterach serialu, testy, plakaty i ciekawostki z planu. Violetta jest pełną energii dziewczyną, ale żyje w samotności, pod kloszem nadopiekuńczego ojca. Odziedziczyła po mamie wyjątkowy głos. Po powrocie do Buenos Aires Violetta zaczyna uczęszczać na lekcje gry na pianinie w prestiżowej szkole muzycznej Studio 21. Odkrywa tam zupełnie nowy świat, a w nim swój talent, rodzinną tajemnicę i… miłość! Serial trzyma w napięciu do ostatniej sekundy!
Boże, i po co ten magazyn?
Kupicie wszystko związanego z Violettą?
"UWAGA! Mam do sprzedania papier toaletowy Violetta. Jedyny 29,99 za rolkę" XDDD
Ja tak se idę wczoraj przez me zacne miasto i widzę, jak dziecko wychodzi z siostrą z papierniczego i pokazuje na wystawę: A mama mi kupi? Paczę, a tam co?
Plecak z Violettą. Zaraz pobiegłam kupić.
<uwaga, post zawierał sarkastyczną uwagę>
Cicho!
Ja tu próbuje opchnąć mopa z Tomasem. Wszystko co z Violetty należy kupić
Nie jest głupia i dla twojej wiadomości umiem odróżnić sarkazm od wypowiedzi, że tak powiem na serio
Na tym forum robi się coraz nie przyjemniej... Ludzie nie chcą już żartować z Tomasa, fochają się o byle co, i tylko my dwie spamujemy ;( Tak smutno...
Ooo, jak miło :) Ktoś jednak docenia wspaniałość osoby Tomasa! Jak dobrze mieć takie osoby!
Tomas i jego pieprzyk na słynnym sześciopaku są moim natchnieniem. Jednak nie afiszuję się tym, bo jak widać, jego psychofani mają ból dupy gdy go chwalę. ;< Kazdy chce mieć go tylko i wyłącznie dla siebie! ;d
Jak bym napisała, powiedzmy:
León jest zarozumiałym pedałem w ładnych gatkach to by od razu krytyka posypała i tak się stanie :p
To muszę Leónowi przyznać, boski to on jest pod względem wyglądu, ale Tomas też brzydki nie jest, ale mam do was jedno pytanie: aktora grającego rolę Tomasa czyli Pabla, też nie lubicie, czy pałacie niechęcią tylko do postaci granej przez niego?
Do postaci. Osobiście go nie znam, więc nie mogę określić jaki on jest z charakteru. :)
Powiem ci, że jako aktor na zdjęciach lepiej wygląda niż wiecznie zdołowany, garbiący się Tomas ;D
A żebyś wiedziała, a Leoś nie ma swoich wiernych bodyguardów, no coś mi się nie wydaję dziewczęta
Tak szczerze to nie rozumiem sensu twej wypowiedzi. Nie czaję o co ci chodzi... Zresztą, whatever!
Dobra, ja też nie, sfixowałam chyba przez te wakacje....
Mam prawie 18 lat, matura za pasem, a zachowuje się jak 5 latka, ja tu powinnam dawać przykład młodszym, a nie się wdawać w jakieś bezsensowne kłótnie, co ten serial, ze mną zrobił?!
Oszalałaś na jego punkcie :D Nie przejmuj się, ja w 1 sezonie też byłam za Tomasem, ale później doszłąm do wniosku, że jednak jest trochę zabawny ^^
Taa, ale ja 2 oglądam (i z niecierpliwością czekam na 2 cz,), a nadal go uwielbiam, ale Leóna polubiłam w 2 i to bardzo, chociaż nie tak bardzo jak słodkiego Marco
Jea, Marco jest zajefajny <3 Zapewne zaraz to będzie usunięte, więc szybko czytaj :D
Marcesca <3
Mam nadzieje, że Fran nie wyjedzie i bd razem, jak ja bym chciała na nowej płycie (podobno takowa ma być) ich duet
Ja czekam na ich duet (chociaż Podemos też było genialne!) i na duet Naxi.
Ogólnie mnie wkurza, że postacie poboczne tak mało śpiewają :( Ja chcę ich więcej!
Też mnie to wkurza, że poboczni mało śpiewają, najwięcej główni , ale Lodo, Xabi, Facu czy Alba też mają zajebiste głosy, ale częstotliwość ich występów solowych jest minimalna, najgorzej właśnie mają Facu i Alba ich wątki i występy są wręcz minimalne
Podemos mogli wypuścić całą wersje w języku angielskim śpiewaną przez Lodo i Xabianiegp, byłabym tym faktem wniebowzięta
nie tylko ty, ja również byłabym zachwycona :)
Lodo i Xabi jeszcze całkiem sporo śpiewają. Najmniej Candelaria, Facu, Alba, Nico. A ja tak lubię ich głosy <3
Alba była tylko w Peligrosamete bellas i raz zaśpiewała refren entre tu y yo ;/ Not enough
Chociaż my dwie jesteśmy ;) Jakby spamu o boskim Tomasie nie było to by były rozmowy o tym serialu, a nie do tego służy to forum.
Żeby rozmawiać na temat każdego, zaczynając od Tomasa, którego nie lubimy i trochę się z niego śmiejemy, a kończąc na Federico czy Marco :D
Niestety, wpisy mi usuwają na filmwebie. Nawet tutaj nie słucham regulaminu wychodzi.