PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

22 lipca ukazało się nowe czasopismo "Violetta.Prosto z ekranu". Gazeta jest jednorazowym wydaniem. Natomiast jesienią w Polsce ma się pojawić miesięcznik "Violetta.Oficjalny magazyn". Magazyn kosztuje 9.99 zł. Są w nim różne ciekawe rzeczy typu : wywiady , testy , tajniki makijażu no i oczywiście wszystko o VIOLETCIE:) W numerze pojawiły się również : Kalendarz szkolny Violetta( EXTRA!) , 10 plakatów , Wróżby spod długopisu , Narysuj serce i sprawdź czy to ten jedyny.POLECAM!

Violetta

Odkryj wszystkie tajemnice Violetty!

Wyjątkowy magazyn dla romantyczek, wielbicielek serialu „Violetta” oraz gorącej Argentyny już wkrótce! A w nim najciekawsze informacje o bohaterach serialu, testy, plakaty i ciekawostki z planu. Violetta jest pełną energii dziewczyną, ale żyje w samotności, pod kloszem nadopiekuńczego ojca. Odziedziczyła po mamie wyjątkowy głos. Po powrocie do Buenos Aires Violetta zaczyna uczęszczać na lekcje gry na pianinie w prestiżowej szkole muzycznej Studio 21. Odkrywa tam zupełnie nowy świat, a w nim swój talent, rodzinną tajemnicę i… miłość! Serial trzyma w napięciu do ostatniej sekundy!

ocenił(a) serial na 10
malaikat

O tak, papier toaletowy! Wyobrażam sobie Tomasa, który by grał w jego reklami i śpiewał "Papier Violettaaaa... Nigdy się nieee kończy"

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

natomiast nie wiem, dlaczego usunięto mój wpis :D nie wiem dokłądnie, który ale usunięto ;( CZEMU?!

KeThA

wpisy aż dwa ;) pewnie ktoś wam naklikał >zgłoś nadużycie<

ocenił(a) serial na 3
malaikat

Ludzie są bezczelni :) Spoko, to te dziewczyny co kochają Tomaska. Są zazdrosne, bo on woli nas ;D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ktoś nas nie kocha ;c

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Właśnie z tego powodu płaczę :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Włącz sobie Marco z 40 odcinka jak jest w tej bandamce i rozmawia z Francescą, która mówi , że musi wracać do Włoszech. Tak ładnie wygląda, że mi się zawsze humor poprawia.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Taa, ale tam sie Marcesca rozpada, to chyba tylko lody wyciągnąć i wielką łyżką jeść, tak jak robią zawsze w amerykańskich filmach :D Tak btw. zawsze chciałam coś takiego zrobić ;p No, a teraz oglądam 30 odcinek, bo dopiero tu doszłam :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Wiem, o tym, dlatego ja zawsze jak chce sobie poprawić humor to wyłączam dźwięk, bo zawsze dostaje furii jak słyszę, że wraca do Włoszech, a i tak oglądam ten filmik codziennie.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Uzależnienie, chyba czas się wybrać do gabinetu... If you know what i mean ;>

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ok. Mam nadzieję, że pomożesz mi psychologu.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

A tak btw. to jestem w momencie w którym Marco mówi Fran, że ją kocha po włosku <3 Jaaaaki on jest słoooodki!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Tak, tak, tak. Po zaśpiewaniu "Ti Credo" w 30 odcinku, a ona wcześniej mu zrobiła aferę, że ją zdradza.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Noo, wszystko przez Camilę ;p Fran najlepsza, jak szukała Cam ^^ Jak pies na tropie.

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Tak, i dlaczego jej szuka? Bo przez nią może stracić "najlepszego chłopaka na świecie".

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Paczaj na mojego avka <3 Wszyscy muszą go zobaczyć. Hot.

No, ja też bym utłukła tę lasencję. Jak mogła w ogóle podejrzewać MARCO o zdradę, którakolwiek z nich? Toż to chłopak marzenie!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Już pisałam o tym avatarze do Ciebie, ale w innym temacie.
24 minuty temu Baroni napisała o One Direction coś, a Ruggero jej odpsiał i wysłał linka do siebie z tą ich piosenką.
https://www.facebook.com/photo.php?v=579093932136616

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Nieee... Baroni odpisał jakiś Ruggero Brasil, ale ja żadnego takiego nie obserwuje to jak mi się wyświetliło, że jej odpisał ;o
Twitter mi się jebie.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Mnie rozwaliło, jak się Tini jarała Bibrem w Umix... Straszne :O

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Hahahahaha, ja Bieber nawet lubię. Podoba mi się jego "As long as you love me" i nawet zastanawiałam się z koleżanką, czy iść na jego koncert, ale stwierdziłyśmy, że nie ma co wydawać kasę, bo naszym ulubieńcem nie jest ;p

ocenił(a) serial na 6
KeThA

właśnie co tam napisałaś? :D
wgl cały ten post pachnie zwyczajną reklamą

ocenił(a) serial na 3
Enterraz

Właśnie nie wiem... Nie pamiętam ;p Ale ja nic nie reklamowałam - takie rzeczy Magdalena robi ;)

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Chyba za dużo piszę na forum, bo już nie ogarniam :D To moje nowe uzależnienie - forum na filmwebie ^^

ocenił(a) serial na 6
KeThA

też przez to przechodziłam XDD a wiesz że jak przeglądałam tematy, zauważyłam że jeden mój stary został zablokowany, nie miałam pojecia co ja tam pisałam. chodziło mi że ten temat jak żywcem z jakiejś reklamy skopiowany

ocenił(a) serial na 3
Enterraz

A no wiesz, trochę rozrywki trzeba sobie dostarczyć :) Trochę smutno tu bez tears się zrobiło, bo wyjechała a ty też ostatnio rzadko to same z Magdaleną musimy spamować ;p

ocenił(a) serial na 6
KeThA

oooou tears wyjechała? a wiesz czy na długo? :< potrzebna mi ona jest. Ja pojawiam się rzadko bo 50% mnie nie ma w domu, 48% się uczę a te ostatnie gospodarowane w każdej przerwie chwile, na bloga i drugi rozdział

ocenił(a) serial na 3
Enterraz

E... Mówiła, że chyba na dwa tygodnie, ale na pewno ci nie powiem :) W każdym razie mówiła też, że internetu tam nie ma. Jak coś to ALeksa można spytać, bo to z nim na forum rozmawiała na ten temat. On powinien wiedzieć na 100%

ocenił(a) serial na 6
KeThA

jakie konekszyn rilejszyn xddd lalala na pewno spytam. No żesz... wiolczur też wyjeżdza na dwa tygodnie w głuszę i potrzebuję kogoś żeby mi zbetował (poprawił błędy i wskazał elementy surrealistyczne) na rozdziały. ten mi jeszcze zrobi wiola ale w środę już wyjeżdża. Piszesz się na zadanie?

ocenił(a) serial na 3
Enterraz

Mogę spróbować :D Nie gwarantuję 100% skuteczności, nie mam w tym wprawy. Betowałam tylko kilka opowiadań jeszcze za czasów świetności chomiczka ^^ Ale jak potrzebujesz kogoś to mogę się nadać, byle to było do 13 sierpnia, bo później wyjeżdżam, ale wtedy już tears powinna wrócić :D

ocenił(a) serial na 3
KeThA

oni mają problem ze słowem "chomik" :D Chciałam napisać świetności chom,,,ika i mi dało, że jest niezgodne z regulaminem

ocenił(a) serial na 6
KeThA

ahahahahahahahhah może chomiki mają jakieś zboczenie czy cuś, nie wiadomo x3333 to jak napiszam trójke (bo z dwójką powinnam się wyrobić do wiolczur) to ci podeślę wiadmość na priv, chyba że przyjedzie tears. nie bierz tego do sb oczywiście :D bo betuje u Wioli, bo ona ciągle robi takie kosmetyczne poprawki i ma dużą wprawę, dlatego stawiam to mniej więcej w tej kolejnosci

ocenił(a) serial na 3
Enterraz

Ależ nie biorę tego do siebie :) To normalne,że bety które normalnie odwalają za Ciebie (leniu!) robotę są pierwsze w kolejności ;D

ocenił(a) serial na 9
ViolettaPolonia

Skad o tym wiesz ?

ocenił(a) serial na 6
ViolettaPolonia

Różowiutki,słitaśny magazynek a'la Hannah Montana!!! MUSZĘ go mieć!!!

ViolettaPolonia

Nie wytrzymam!MUSZĘ go kupić,zwłaszcza,jeśli będzie coś o cudownym Tomasie!!!!Inaczej umrę!

<Komentarz zawiera treści ironiczne>

A tak na serio,to ja go sobie kupię,nie wiem czemu wszyscy jesteście z gazetką na NIE

ocenił(a) serial na 3
Crazy12

Ej, to z sarkazmem w <> to moja idea! ;( Ale używaj, nie ma sprawy ;p
Poprawne nastawienie nr 1 ;)

Gazetę też bym kupiła, jakby były plakaty z Ruggero, czy Xabianim ^^ A i Facu <3

ocenił(a) serial na 9
KeThA

Ooo tak. Też bym kupiła gdyby były z Ruggery, Xabianim i Facu <333
Rzecz jasna Angie nie może zabraknąć <xd>

ocenił(a) serial na 9
Angie4Ever

Ruggero*

ocenił(a) serial na 3
Angie4Ever

dobra dupa, dobra dupa, dobra dupa!!!

ocenił(a) serial na 3
KeThA

usuwają mi moje posty to piszę jeszcze raz ;D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
KeThA

Widać Jorge się już nietylko mi znudził ^^

ocenił(a) serial na 3
Bella21274

Nie poraża mnie jego uroda, a głos ma fajny, ale nie szaleję :D A jak Ruggero śpiewa to owszem, szaleję :D Wolę moją trójcę <3

KeThA

Trójca zawsze spoko ^^

Maxi, jak słucham Ahi Estare ma taki marzycielski głos. Daliby mu więcej pośpiewać, zamiast ciągle rapować.

ocenił(a) serial na 3
Bella21274

Dokładnie! Jak dobrze się wsłuchać w Algo suena mi,czy Juntos somos mas to te,ż go słychać.
Ja chcę więcej śpiewającego Facuuuuu! <3

ocenił(a) serial na 10
ViolettaPolonia

Jak będzie test z Leonem to kupię <33333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333

ocenił(a) serial na 6
ViolettaPolonia

I na pewno będzie psychotest: Leon czy Tomas? Który byłby dla Ciebie lepszym partnerem? Muszę go mieć

ocenił(a) serial na 3
Kaoshi

Już czuję potrzebę zrobienia tego testu :)

ocenił(a) serial na 10
Kaoshi

celowo będę brała te punkty, które będą do Leona pasowały xd

ocenił(a) serial na 3
Leonetta4ever

Ale ty jesteś zła ;p