Zapowiedź.....
Jakaś laska rzuca się Marco na szyję i "nie mogę uwierzyć, że znów Cię widzę". O co chodzi? Nie
mówcie mi, że mają mi zamiar rozwalić Marcescę.... Nie... Mało prawdopodobne.... Nie zrobią tego
mi.... To jego kuzynka.... Albo była dziewczyna.... Albo zaginiona 15 lat temu siostra.... Albo
znajoma z nocnych wypraw, tak z Maxim wydają mi się podejrzani, że tyle razem robią....
Broduey dowiaduje sie, że Cami jest z tym z Rock Bones
Ludmila słyszy, że Marotti chce wysłać z powrotem Fede do Włoch. NIEEEEEEE! Niech odda to
demo.
ja bym obstawiała byłą dziewczyne, patrząc na mine Marco jak ona sie rzuca (az chce sie jej wydrapac ozy), moze cos chociaz bedzie o Marcesce to mnie pciesza, mam nadzieje tylko ze Fran z zazdrosci czy cos czasem nie zerwie z Marco bo wtedy to juz wgl ta laska jest na mojej najczarniejszej liście.
myśle że Ludmi odda tą płyte było widac ze załuje tego.
a wgl to moze ty mi wytłumaczysz po co ona właściwie podmieniła te płyty?
No właśnie ja też nie rozumiem o co chodziło z tymi płytami, tylko narobiła kłopotów Fede i nawet nie wiem jak chciała na tym zyskać :/
Też nie wiem, jutro jeszcze raz obejrzę ten odcinek i postaram się wsłuchać czy ona coś mówi, dlaczego ją bierze :)
Teraz moim więlszym zmartwieniem jest ta dupa co się przyczepiła Marco, nie kładź rąk gdzie nie trzeba, bo pożałujesz.
Bo w sumie ta podmiena tylko, zaszkodziło Fede, więc po co to robiła? Nawet jak chciala dopiec chłopaką to im to oni na tym nic nie stracili.
Tak też mnie ta laska irytuje, niech lepiej trzyma dystans, bo na tym jednym przytuleniu ma się skończyc, tak wgl wziąłby ją odepchnął czy coś niech spada ;p a nie on stoi i nie wie co robic xD
Takie "dawne znajomości" są najgorsze. Wspomnienia, wiele wspólnych tematów..
BOŻE TYLKO NIECH FEDERICO NIE WYJEŻDŻA !!!!! Jeśli on wyjedzie a jakaś dupa rozwali mi MARCESCE to ten serial straci dla mnie sens !!! :CCCC
nie wyjedzie, Fede ma byc do konca ego sezonu, wiec musi byc Femiłą :D
a co do Marcesci to ja wierze w milosc Marco do Fran, tylko oby ona nie była zbyt zazdrosna ;o
Wie ktoś może o czym Cami rozmawiała z tymnchłopakiem jak zobaczył ich Broduey i Andres? A i czy to była ich randka
Fede raczej nie wyjedzie, bo jeśli ten "wielki koncert" na koniec sezonu będzie jego zakończeniem, to nasz ulubieniec pożegna się z nami na końcu 2 sez ;) Widziałam zdjęcia z tego przedstawienia i ewidentnie przewinęła mi się tam jego grzywka ;)
No ba, że się przewinęła :D Na zdjęciu co są te parys toi sobie z Ludmiłką... Wróć, nie pary - przypadkowe ustawienie :D
No wlasnie juz cie mialam ppprawiac z tymi parami (Marco i Andres serio? ) ;p moze przyjmijmy ze niektorzy (np Femila)stoja parami inni niekoniecznie ;d
Oczyfiście :D Chyba, że zrobią im niepewne zakończenie, żeby ich sparować w 3 sezonie z powrotem, bo Fran będzie zazdrosna o tę dziewczynę... Hm...
Ja uważam, że ich nie rozwalą tylko mówię, że mogłoby tak być, żeby zostawić jakiś wątek na ten 3 sezon, którego się boję...
ja w sumie myśle ze moga na chwile rozwalic Marcesce (to przez tych wszystkich ktorzy uwazają ich za za słodkich, choć tacy nie sa!)
ale teoretycznie lepiej by było, żeby ch rozwalili bo jak bede raze na konie 2 sezonu to w 3 moga dopiero namieszać :o
Nie wytrzymam 3 sezonu figury geometrycznej, niepoliczalnej: Jade-German-Esmeralda-Beto-Angie-Pablo-Jackie itd.
Oraz kolejnego adoratora Violki!
Tyle ode mnie ;D
Oj tam wątek Jade-German-Esmeralda-Beto-Angie-Pablo-Jackie-Jeremias (on też się liczy xD) jest najciekawszy ;D
Mam jednak wrażenie, że w 3 sezonie nie będzie ani Esmy (jeśli na koniec 2 sezonu nie spiknie się z Germanem) ani Jackie ;/ Szkoda :(
Violetta mogłaby wyjechać na cały sezon w podróż dookoła świata i od razu serial byłby fajniejszy :D
Dla mnie najlepiej z tatusiem i Esmeraldą, to by Angie się spiknęła z Pablem i byłoby dobrze!
A serial mógłby być o Ramalldze, Marcesce, Femile, Naxi, Bromi (ew. Semili), Pablangie i byłoby super :D
Oj tak, wszystkie te pary i byłoby genialnie <33 Ciekawe czy scenarzyści wezmą pod uwagę fanów Gesmeraldy (aww *-*) i Pangie (<33)... :c
No nie wiem... Zaczynam się łamać, ale dalej twierdzę, ze nie będzie Germangie, ponieważ postanowiłam tak twoerdzić do końca 2 sezonu :D
Ja chcę Gesmeraldę i koniec kropka <33 Na razie próbuję myśleć pozytywnie i cały czas wyrzucam z głowy myśli o Germangie na koniec sezonu ;D Jak zrobią Germangie, stracą jedną wielka fankę tego serialu (czyt. mnie ;D), która załamie się głupotą scenarzystów.
Ja rozumiem, że to telenowela, ale wątek Germangie jest moim zdaniem patologiczny i opiera się na zauroczeniu, nie na miłości... Oni nawet ze sobą nigdy nie chodzili! :( A Gesmeralda i Pangie to przykład uczucia pomiędzy dwoma osobami <33
tak poza tym jakby na siłe, przez ostatnich kilka odcinków pokazali że German zapomnial o Esme i znów kocha Angie to by była głupota i tak tez mnie razi ten nieco potologiczny aspekt Germangie :o :P
mysle ze 2 skonczy sie Germeraldą :D nie wiem jak w 3, bo wgl o 3 sezon sie niepokoje bo przyniesie na pewno jakies przetasowania w związkach w tym takze moich ulubionych Femile, Maresce i Naxii
Też się właśnie o to martwię. Tak z nudów walną Fran z Brodueyem, Napo wróci i będzie z Naty, Marco z tą dziewką, Maxi z jakąś kolejną (o, może Violetta się nada?) Fede wyjedzie, w tym czasie Ludmiła zakocha się w Leónie znowu, później Fede wróci będzie zrozpaczony i pójdzie do Camili, która myślała, że czuje coś do B, ale zakocha się w F.
Prawda że straszne? :O
o fak :o oby na to nie wpadli, w sumie wpasc na cos takiego to hyba tylko ty Saro potrafisz ;p
wgl to przeczytałam że Marco będzie z dzi*ką XD
Wiem, że tylko ja mam taką wyobraźnię, ale patrząc na to, co się w serialu wyprawia..> Wszystko jest możliwe :D