Nie powiedziała bym że ona się tak bardzo tapetuje. Na pewno ma makijaż ale nie aż taki duży. Poza tym zazdroszczę jej urody, figury i głosu. Jest po prostu perfekcyjna *,* chciałabym tak wyglądać i tak śpiewać. A co do jej wagi to może ma gdzieś 50 kg.
Figury jej zazdroszczę po części, bo jest chuda. Jednak trochę za chuda. Ok. 50 kg.
Spoko...
Wow... Mam 13 lat i jestem od niej wyższa o 6cm.
A co do tematu to wygląda jakby ważyła mniej...
Nie wiadomo ile waży na każdej stronie piszą inaczej.
57 na bank nie, na pewno mniej.
Piszą albo 52, albo 57. Ta pierwsza waga jest z czasów, kiedy zaczęła grać w V. Ja raczej nie mam wątpliwości ;p
Ta chudzinka miałaby ważyć 57? Proszę cię...
Gdzie znalazłeś to że ma 1,70 wzrostu? Na każdej stronie pisze 1,65...
Heh,tsa :D
Ale serio, Sebek to chyba jakieś złe dane ma,bo to niemożliwe,żeby ta prawie anorektyczka ważyła tyle co ja xd
I więcej ode mnie^^
I mam podobny wzrost do niej wierząc w to co pisał i nie mam jakichś patyków zamiast nóg...
A mi się wydaje,że Tinka ma trochę mniej niż 170 cm...
Ale jak by to była prawda to ja też mam podobny wzrost do niej. A ja niby mam taką samą wagę jak ona,a patyczkowata nie jestem w ogóle nawet nie koścista xd
Ona chyba jest niewysoka z 165cm moze 7 bedzie miala, więc myśle, że pewnie coś poniżej 50 bedzie wazyć.
Bo nie chce mi się wierzyć, że więcej waży. Ja mam 162 i jak wazylam 50kg to wcale nie bylam jakas chuda, a ona jest tylko o tych pare centów wyższa więc musi ważyć ponieżej 50kg, bo przecież ona na bank ma niedowage.