PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

... jak ściąga się zdjęcia z grafiki google? Już dawno tego nie robiłam i zapomniałam, a mam bloga i chciałam ustawić sobie obrazek ... to wie ktoś? Pliiis! Pomóżcie osobie w potrzebie!

użytkownik usunięty
MartinaStoessel

A nie da się po prostu kopiuj-wklej? xd

ocenił(a) serial na 10

OMG ale siara! Och, jak to by powiedziała Ania z Zielonego Wzgórza, jestem w otchłani rozpaczy i moje życie to cmentarz pogrzebanych nadziei! XD Rzeczywiście, zapomniałam!

ocenił(a) serial na 3
MartinaStoessel

Czytasz Anię z Zielonego wzgórza - masz plusa :D Ile części i ile razy czytałaś? Muszę sprawdzić twą wartość rynkową :P

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Czytałam wszystkie części (jestem zauroczona Gilbertem ;D) a teraz sobie powtarzam. ;p

ocenił(a) serial na 3
MartinaStoessel

Gilbert! A później Kssy-sysiu Ford <3 Gilbercik jest spoczi w pierwszych 3 częściach, później go mało ;( Ale walczy o kobietę swego życia - to mu się chwali <3

ocenił(a) serial na 10
KeThA

A ja czytałam wszystkie części ze 4 razy, też mam plusa??

ocenił(a) serial na 3
violetta_fan12

Oczywiście! :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

To ja pewnie mam minusa ;c Popłaczę trochę, ale potem mi minie ;)

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

To dobrze, nie przejmuj się za bardzo :D Trochę możesz ;p

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Niestety, nie czytałam tej książki.
Zakładam bloga!

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Przecież masz już bloga ;p
O czym będzie?

ocenił(a) serial na 10
KeThA

o Violetcie.

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Magda ma już trzy blogi, a Julka dwa. Ten nowy wspólny. Drugi Magdy - dopiero dziś z niego skorzystała.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Ja dwa ledwo ogarniam ;D Jak coś podrzućcie linka. Bo nie wiem z którą rozmawiam to piszę w liczbie mnogiej ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Aktualnie z oboma. Założyłyśmy sobie blog, bo mamy zamiar pisać o Vilu. http://violetta-polonia.blogspot.com/

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

How sweet, Ruggero na początek! = dobrze się zapowiada ;D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

A jak! Poproszę kogoś o jakieś pozdrowienia dla polaków. Na razie tylko odkopuje stare twity ich.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

W jaki sposób ich poprosisz? Na twitterze? Tak btw. ja nie ogarniam tej stronki ;D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Nie ogarniasz twittera? Spoko, ja tam od razu każdą opcje wypróbowałam.
Będę prosić. Skoro innym odpawiadają. Ja już z tą Marty pisałam, ale zdjęć na razie nie może robić.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Jaką Marty, i jak pisałaś? OMG, jestem taka zacofana. Poczebujem instruktora ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Marty grała kuzynkę Francesci, śpiewała z dziewczynami Nel mio mondo. Martina Petrucci.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

aaa, i pisałaś z nią? Super ;D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Yeah Kssy-sysiu ;*** Właśnie. Coś jak Leoś ;)

ocenił(a) serial na 3
MartinaStoessel

Ej, a ten moment, co Jim wraca do domu: Wtorek - stary? Wtorek - zreumatyzowany? Wtorek - ledwo się poruszał? Nie, nie prawda. Wtorek był małym szczenięciem skaczącym u nóg swego pana.
Jak coś pisałam z pamięci - błędy sa na pewno :)
Jak Walter umarł to prawie płakałam - zawsze go uwielbiałam i chciałam, żeby był z Uną! <3

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Właśnie! Ja nie mam zwyczaju płakać przy książkach, ale jakby ktoś zobaczył moją minę... To by się chyba sam popłakał xD A ten wtorek! Hahahhahhahha! Ale ten Walter mnie po prostu dobił. :c

ocenił(a) serial na 6
MartinaStoessel

Gilbert był słodki *<* i ta jego wyrwałość, cierpliwość, tak bardzo León. Obaj mają sporo wspólnych cech, tyle że gilbert musiał czekać dłużej, i leonettcie życzę takiego samego końca jak Gilbani XDD

ocenił(a) serial na 3
Enterraz

Gilbania? :D Jak on się za nią uganiał w trzeciej części <3 I "Księga Objawienia" by Ania - geniusz :D

ocenił(a) serial na 6
KeThA

pierwszy paring jaki mi przyszedł do głowy. jak dla mnie już od pierwszego dnia sql byli skazani na sb :3:3:3 i te pierwsze oświadczyny. Czy parada w sukience przez miasto

ocenił(a) serial na 6
Enterraz

Ale na początku jeżeli dobrze pamiętam to Gilbert i Ania byli wrogami <szpan>

ocenił(a) serial na 3
Kaoshi

on był jej wrogiem, a ona jego nie :D

ocenił(a) serial na 6
KeThA

serio? pamiętam,że nazywał ją marchewką,ale ona też go nie lubiła

ocenił(a) serial na 3
Kaoshi

On ją nazwał marchewką, bo nie chciała na niego zwrócić uwagi, w wyniku czego Ania roztrzaskała mu tabliczkę na głowie. Musiała stać pod tablicą, gdzie jej imię było napisane jako "Andzia" czego bardzo nie lubiła. Po południu za karę za spóźnienie nauczyciel jej kazał siedzieć z Gilbertem. I dlatego ona go nienawidziła. A on cały czas ją przepraszał i chciał się godzić, jak stwierdza w 3 części podczas oświadczyn: "Zakochałem się w tobie już tego dnia, gdy walnęłaś mnie tabliczką w głowę" End of story. Znaczy nie do końca end, bo później mieli jeszcze 6 dzieci + jedno które umarło, ale to pikuś.

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Tam pisało Anna a nie Andzia. I w ogóle nic nie było wspomniane o żadnej Andzi, ona nie lubiła jak ktoś się do niej zwracał Anna.

ocenił(a) serial na 3
MartinaStoessel

Andzia, dziecię, nie kłóć się z osobą, która to czytała po 10 razy co najmniej każdą część. Chyba, że jest inne tłumaczenie...

ocenił(a) serial na 6
Kaoshi

ania otrzymała rozkaz od maryli, być przykładnie grzeczna w sql bo juz i tak jako sierota miała gorszy start w społeczności, a gilbert ja zaczepiał bo chciał poflirtować, , nie reagowała, wiec nazwał ją marchewką, czym zarobił sb u niej wieloletnią nienawisc :D ale on był nią zainteresowany już od 1 dnia i mimo jej oporów zawsze był miły i starał się zaskarbić jej sympatię

ocenił(a) serial na 3
Enterraz

Ha! Byłam pierwsza ;p

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Właśnie <3 Gilbertem się zauroczyłam od razu *.* był taki urooooczy. Zwłaszcza, że to jeszcze mój ulubiony typ urody u facetów. Ajajajjjj Gilbercikowi się poszczęściło.

ocenił(a) serial na 6
MartinaStoessel

raczej ani xddd bo ania moim zdaniem raczej przeciętna, chociaż..

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Że aż przeciętna to nie, ale Gilbert był wytrwały, nie szedł od razu do innej (chociaż zalecał się trochę w Akademii do Ruby), która by go chciała, tylko wytrwale prosił o przyjaźń Ani.

ocenił(a) serial na 3
MartinaStoessel

Nie zalecał się do Ruby. Rozmawianie z kimś, żeby wywołać zazdrość u drugiej osoby to nie koniecznie zalecanie się xdd

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Nosił jej kurtkę, podwoził ją itd. I CZĘSTO z nią rozmawiał.

ocenił(a) serial na 3
MartinaStoessel

Znajomi się tak zachowują. A Gilbert był gentelmenem...

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Chyba gentlemanem?

ocenił(a) serial na 3
MartinaStoessel

Racja, nie wiem czemu tak napisałam.