A co, nie ma to jak wieczór panieński po ślubie. Wczoraj trzeba przyznać, że nieźle zabalowaliśmy (wszystko przez mleko)
i coś czuję, że dzisiaj będzie podobnie.Chciałam zrobić ten wieczór później, ale to by było bezsensu. A więc, komu mleka?
A nie lepiej jakby dzisiaj były poprawiny,a wieczór panieński kiedy indziej? Ale dobra ja się nie czepiam XD
JA CHCEM MLEKA!!!
Dziękuję.
(pije)
Przy okazji- pomogłabym wam w spamieniu, ale mam jeszcze tylko 2 posty do wykorzystania :/ Dlaczego?!
<nalewa mleka Justi i sobie, po czym piję do dna>
Nadal myślę trzeźwo hsjejdhd
Co się jeszcze robi na wieczorach panieńskich, bo nigdy nie byłam? XD
Oprócz picia :D
Też nie byłam, ale w niektórych filmach na panieński zamawiają striptizerów. HEHE XD
Masz, naleję Ci w kieliszek w krówki! <polewa i pije>
Tomi jest? A nie, chyba to mój ojciec xD To może Xabi wyskoczy z tortu (wesele Rugga i Sarry)
TO MLEEEKOOO JESTT GEENIALNE!!!!! KOCHAAAMM!!!! SDFGFDSCVFGB
<bierze karton mleka,wypija z gwinta za jednym łykiem i bierze następny karton>
Ja wstałam o... 7.35 i zdążyłam 5 minut przed dzwonkiem! xD U mnie jutro będziemy pączusie wcinać *u* A w piątek mnie calutki dzień w domu nie będzie: szkoła, 7 lekcji, o 14.20 trening, ale chyba tak 10 min po 15 pójdę do domu sie ogarnąć, bo o 16 całą klasa jedziemy na basen do Ciechocinka i do pizzeri, więc w domu o 20 będę :D Tez mleko przemycę, a co! Będzie niezłą imprezka w tłusty czwartek xD
Ja dzisiaj miałam 100 lekcje polskiego :c Jak ja tam wytrzymuje? T.T
A ja sobie jutro rano kupie, bo te dobre już są od 6 O.O
PRZEMYCAMY MLEEEEEKOOOO!!!