PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6694
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

ocenił(a) serial na 10

Wie ktoś może ile oni mają lat ?
Chodzi mi o Fran,Leona ,Diego,Lu i innych, ale nie Violette.
Bo skoro jeżdżą na motorach, latają do Hiszpani to muszą być pełnoletni ?
No,nie ?

Mahtina

Oni wszyscy w podobnym wieku są z tego co wiem. Znaczy w serialu w podobnym bo aktorzy to wiadomo 17-26/7 chyba nawet xD (Oczywiście mówie to wciaz o uczniach studio)

ocenił(a) serial na 10
Mahtina

By latać za granicę musisz mieć 15 lat i zgodę rodzica na to, ale to w Polsce, w wieku 18 lat możesz już bez zgody rodzica, na motocykl trzeba mieć skończone 18 lat, ale to w Polsce, u nich może być inaczej.
Skoro podobno Viola miała 17 urodziny na początku serialu przed zaczęciem swojego pierwszego roku w Studio, to chyba logiczne jest, że w drugim roku ma 18.

Mahtina

Violetta I sezon-17 lat II sezon-18 lat.
Lu. I sezon- 18 II sezon-19.
Fran I sezon- 17/18 <nie wiem dokładnie> II sezon 18/19
León- Wydaje mi się, że on może mieć jakieś 18/19 w pierwszym sezonie, a był chłopakiem 18-letniej Ludmiły, myślę, że jest albo w tym samym wieku, albo rok starszy,czyli I sezon- 18/19 II sezon-19/20
Diego- 18/19/20

Sebek7771

Wiesz tak dokładnie? Skąd? xD

Bella21274

Violka w pierwszym sezonie kończyła 17 lat, a więc jej adoratorzy nie będą od niej młodsi ;D.
W którymś odcinku, jak tamci od świń przyszli do Ludmiły, było mówione, że jest pełnoletnia i może ponieść konsekwencje.
León był jej chłopakiem, więc nie wypada, by był od niej młodszy. Fran i Cami są albo w wieku Violi, albo rok starsze. Mógłbym Ci się rozpisać, ale mi się nie chce ;D