Witajcie moji mili. Chcę zrobić coś bardzo ważnego. *wyjmuje
pierścionek(http_//twojasuknia._pl/slubny-blog/wp-content/uploads/pierscionki-za reczynowe-
apart/Pier%C5%9Bcionki-zar%C4%99czynowe-Apart-39_jpg) i klęka przed Adą* Ado... Czy uczynisz
mnie najszczęśliwszym mężczyzną i wyjdziesz za mnie?(z serii tematy nie na temat)
Będzie podwójny ślub bo jeszcze ślub Jacka(Black_Hunter) i Rose (One_Direction) xD
Tak wszyscy są zakochani tylko ja nie :( Miałam Bercika wilkołaka,ale ten mnie zdradził noo :( Ide się chyba kolejny raz opić mlekiem...
No z tą wredną,głupią babą Żakliną :( I jeszcze do tego powiedział mi,że jestem na niego za młoda :( (Tak,nudzi mi się xd)
O.O
Nie wiedziałam :C
<tuli>
Gdybym była wampirem, to bym się z nim policzyła!
Ale nie jestem żadna postacią nadprzyrodzoną...
No ja też nie wiedziałam... Ale zobaczyłam jak pisał sms'y jak mu dobrze było z tą Żakliną i jak ją kocha bardzo,jest podobno jedyną kobietą jaką pokochał :(
Dziękuje ciociu... <też tuli i wypłakuje się w ramię>
...
A to oszust, nie spodziewałam się tego po nim :C
Płacz, płacz, to pomaga... <tuli jeszcze mocniej>
Ach, dorwałabym go i przetrzebiła mu skórę...
No ja też... Myślałam,że jest mężczyzną,który mnie naprawdę pokochał i spędzi ze mną całe życie,a ten tu mnie z pierwszą lepszą paniusią zdradza :(
<płacze jeszcze bardziej>
Dziękuje... Ale mimo,że mnie tak bardzo skrzywdził nie chciałabym,żęby coś mu się stało...nadal go kocham niestety...
No cóż muszę o nim zapomnieć...Nie wiem jak,ale...
Jest jakieś mleko?Muszę się opić :( <przestaje powoli płakać>
Mam taką nadzieję...
Ale ja już wiem dlaczego on mi to zrobił...Ja jestem aż taka brzydka? :(
No jasne zapomniałam,ty zawsze masz ;) Dziękuje!
<pije do dna> Mogę jeszcze?
Jestem brzydka. Nawet imienia nie mam ładnego...
Dziękuje jeszcze raz! <pije znowu do dna i popłakuje przy tym>
A mi się jakoś nie podoba.
Ja nie marudzę tylko stwierdzam fakty,bo brzydka jestem,a do tego gruba.
<znowu się wypłakuje w ramię,bierze cały karton mleka i wypija wszystko>
Ale jest śliczne :D
Lubisz się kłócić, co nie? :D
Płacz, płacz. Masz tu drugie mleko <podstawia karton>
Nie jest śliczne.
No jasne. A szczególnie jeśli chodzi o moją "urodę" i ogólnie wszystko związane ze mną xd
<bierze karton i wypija całe mleko>
Ciioociuu faceci mnie już walą nie mam zamiaru przez nich cierpieć! Wszystkich trzeba najlepiej wysadzić w kosmos!! <mówi pijana i się prawie wywala>
Jest :D
Widzę właśnie, po kim Ty jesteś taka uparta? Pewnie po Adzie, bo to nasza cecha rodzinna chyba XD
Faceci Cię już walą? XDDD Ekhem... okej :D
Żartuję :D
Nie no, może parę wyjątków się znajdzie?
<w ostatniej chwili przytrzymuje siostrzenicę i chroni ją przed padnięciem twarzą na beton>
No dobra może jest,ale w zdrobnieniu :D
Pewniee taak XD
Czyżbym miała zboczoną ciocię? XDD To chodziło raczej o coś typu: "Walić wszystkich facetów!" XD
No dobra są niektóre wyjątki...
<buja się na obydwie strony i nagle traci równowagę i razem z ciocią wywala się w kartony z mlekiem,a przez wielką masę ciała Karoliny katony magicznego białka popękały>
Karolka? Karolcia? Też ślicznie :D
Gdzie, ja, zboczona? Nieee :D Po prostu dość niefortunny dobór słów :D
Nie przejmuj się, nie jesteś ani gruba, ani brzydka, a i mleka jeszcze jest od groma :D
Dobra, wstajemy!
<próbuje ustawić swoją siostrzenicę do pionu>
Karoluś,Karaa,Karcia,Karo <3 Ale dalej uważam,że mam brzydkie imię.
No wiem,trochę.
Jestem gruba i jestem brzydkaa!!
Nie ja chce się jeszcze w mleku pokąpać!!!!!!!!!
<nie daje się podnieść,pływa w mleku i wylizuje je z podłogi>
Uparte to... XDD
To w takim razie ja też jestem grubaa i jestem brzydkaaa!
Dobra, liż, liż. Może rodzice Cię przekonają, byś wstała, bo ja widocznie nie mam takiej siły przekonywania XD
Nie jestem uparta! No może tylko trochę... XD
Niee!! Nie możesz ciociu tak kłamać...!
No to poczekam se na rodziców. Ale mnie za bardzo kochają i mi pozwalają robić wszystko co chcę!
<dalej liżę podłogę>
Dziękuje tato,ale nie musisz go niszczyć,ja go za bardzo kocham i nie chce,żeby umarł,a szczególnie tak makabrycznie... :(
Ale zniszcz tą Żaklinę,bo nie mogę już patrzeć na nią i to gniazdo dla ptaków/kupę na jej głowie...