PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6693
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Który wolicie? Sorry jeśli już ktoś stworzył taki temat :)

Beezus688

Moim zdaniem wygląd Violki jest zdecydowanie lepszy w drugim sezonie, w sumie Fran też :D

ocenił(a) serial na 2
Beezus688

Violka chyba lepiej, Andres, León też na plus.

ocenił(a) serial na 2
tears_in_heaven

A, oczywiście chodziło mi o drugi sezon, zrobiłam skrót myślowy :>

Beezus688

Zdecydowane drugi, najbardziej widać to u Violi mniej motylkow, bo róż oczywiscie został, czasami ubierze też spodnie co jest na plusie.
Ale u wszystkich się poprawił styl: Leon zaczał nosic baseballowki nie tylko koszule, Fran nosi rzadziej spodnie (w ktorych jej nie lubilam , zgrabniej wygada teraz w sukienkach, chyba ze to tez dlatego ze jak mi się wydaje Lodo schudła od czasu 1 sezonu) i ma tą swoją charakterystyczną kokardke :D Maxi tez lepiej juz nie nosi jakis dziwnych rękawiczek na jednej ręce.
Tak więc ogólnie lepsze ciuchy mają, nawet Naty czy Cami (tej drugiej rzadziej), których styl od 1 sezonu mi sie podobał mają jeszcze lepsze stylówki :D

karolina199

Według mnie Naty gorzej wyglada w kucyku, a Violke lubiłamw kucyku, sezon 1

Izzie_

Ale Naty nie chodzi w 2 sezonie w kucyku? jedynie jak śpewała z Ludmi miała przedłużane włosy spięte w kucyk.
A ja wole Viole w krótszych pokręconych wlosach nie widać wtedy że ma taką "lisią" twarz , a jak miała na głodko kucyk zrobiony jak 1 sezonie to, to uwydatniała.

karolina199

Lubie kucyka Vilu w 1 sezonie , i ten fryz jak śpiewa z Tommym Entre tu y yo.
A co do kucyka był to bodajże 20 odc sezon drugi jak spiewali Euforię.
A Naty w Pelisogramente Bellas- tam wygląda zajjebiście <33333

Izzie_

To nie pamietam, kucyka Naty kojarze tylko z Pelisogramente Bellas i tak jak tobie tam mi się podoba, a nawet jeśli miała w tym 20 odcinku to to i tak był jakiś nieliczny wyjątek zazwyczaj ma te swoje śliczne kędziorki :D

karolina199

a znasz kogos kto robi szablony na bloga ?

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

zaczarowana-grafika.blogspot.com
Mi robiła stamtąd Craliven.

Lubię wcinać się w rozmowy. :D

MagdaJulka

a jak pobrać ten darmowy szablon ?

http://www.youtube.com/watch?v=qfqFp0HrTbk
rycze ze śmiechu .

ocenił(a) serial na 8
Izzie_

Dobre! :D

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Zrobiła ci ten szablon?
Nie zapominaj, że ja ci poleciłam, ha!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

I mi, i Julce.
http://marcesca.blogspot.com/
http://fedemila.blogspot.com/

Beezus688

Violka się trochę poprawiła, ale te jej zniszczone włosy i makijaż, który czasem jest mocniejszy od makijażu Ludmiły- szkoda gadać ;<
Styl się wszystkim poprawił. Angie ma ładniejsze włosy. ;D Mojej Cami w końcu nie niszczą, ale pokazują jej prawdziwy urok <3
Nie podoba mi się też zbytnio Ludmi w ciemnych szminkach. Włosy Fran w końcu nie są takie rzadkie. Jeśli chodzi o płeć przeciwną, to ja się nie znam, ale uważam, że Pablo się bardzo postarzał z wyglądu

Sebek7771

tak Pablo bez zarostu, wyglada o wiele starzej ;o

karolina199

Pablo ma zarost, tylko, że mniejszy xd Porobiło mu się więcej zmarszczek i nie stawia już grzywki na żel ;D

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Pablo bez zarostu to nie Pablo. :P

Skailes

dokładnie, przed każdym odcinkiem mam nadzieje że może znow zapuści zarost ;p

ocenił(a) serial na 10
karolina199

No, Pablo bez zarostu to inny Pablo:)

majka5454

Jak dla mnie to on bez zarostu kojarzy się ze skrzatem xD

ocenił(a) serial na 10
Crazy12

Jakby był mniejszy to czemu nie...

ocenił(a) serial na 9
Beezus688

2 sezon <33

ocenił(a) serial na 8
Beezus688

Według mnie, wygląd postaci jest lepszy w drugim sezonie. Owszem, są wyjątki, jak na przykład Pablo, ale reszta jest okay! :)

ocenił(a) serial na 10
Beezus688

Drugi sezon zdecydowanie lepszy pod tym względem:)

użytkownik usunięty
Beezus688

wszyscy wyglądają lepiej w 2 sez. najbardziej podoba mi się zmiana Violi i Leona. tylko Pablo wygląda gorzej, no ale trudno. więc zdecydowanie wygrywa sezon 2.

ocenił(a) serial na 3

A Feeedeee? :> On to w ogóle zaszalał *.*

użytkownik usunięty
KeThA

a, zapomniałam jakoś o nim. ale on i w 1 sezonie był ciachem, więc dużo się nie zmienił :D

ocenił(a) serial na 3

Nieeet! W pierwszym był cudowny, ale teraz jest zajebisty :P

KeThA

Wgl ostatnio zauważyłam, że Fede/Ruggero i Zayn z ŁanDi mają taki sam fryz i wgl tak z profilu całkiem podobni są ;p

ocenił(a) serial na 3
karolina199

NIE MÓW MI TEGO! Nie chcę tego słuchać... Już mi wystarczy, że słucham ich piosenek, bo Rugg je śpiewa.

KeThA

Ale serio spójrz http://pbs.twimg.com/media/BJI7Z-_CYAEg4bM.jpg:large
Ja ostatnio też słuchałam ich piosenki bo był jakis filmik Femiły i Heartattack 1D leciało w tle ;p
A zresztą Zayn nie jest az taki zły ;p znaczy Ruggero lepszy <3 ale no są troche podobni ;p

ocenił(a) serial na 3
karolina199

No dobra, trochę tak... Ale Rugguś bez porównania o niebo lepszy :D
Wgl. boli mnie to, że on jest takim fanem Łaj Dajrekszyn :( Nie będziemy się w czymś zgadzać.

KeThA

Ja tam ŁanDi nie słucham ale jak leci w radiu czy coś to mi nie przeszkadza jakoś strasznie, jedna ich piosenka nawet mi sie podobala.
I tak Ruggero/Fede lepszy :D <3 Ale Zayn niczego sobie, całkiem spoko i tak najlepszy z nich tam wszystkich ;p

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Podzielam twą opinię, że jest najlepszy z nich wszystkich.
Ja tam 1D nie lubię za bardzo... Wkurzają mnie jakoś, ale podobał mi się teledysk do One Way or another - siostra mi pokazała :D ajny był

KeThA

Najlepsze jak tanczyli przed domem premiera XD tak to był całkiem fajny teledysk.
Mnie bardziej niz oni sami denerwuje taka, u niektórych obsesyjna jazda na ich punkcie ;o np dla mnie Harry Styles wygląda jak żaba i nie rozumiem jego fenomenu xD Bo głosy mają całkiem dobre moim zdaniem.

ocenił(a) serial na 3
karolina199

No cóż, talentu im nie odmówię.
Ale mnie to tak irytuje, że lata się za kimś chociaż nie ma w sumie za czym latać. Jak za Horhe :P

KeThA

Ale Horhe chociaż nie wygląda jak żaba xD
Bo mi sie na poczatu 1 sezonu podobał, ale potem się pojawił Fede i zmiótł całą konkurencje &lt;3 a w 2 sezonie doszedł do niego jeszcze Marco ;D no i w sumie Diego i Focu też niczego sobie w sumie (tylko czasem w serialu ma takie małe oczka! -.- ;p w sensie ze Diego)
A co do samego Jorhe to brzydko sie uśmiecha doszłam do wniosku takiego o to ;p

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Mnie Horhe rozczula tylko na zdjęciach z chrześniakiem. Nie, wróć, wtedy rozczula mnie chrześniak jego :D
Ja w sumie nigdy za nim nie latałam... Ani za jego głosem ani wyglądem. Bo głos ma ładny, ale nie ma tej oryginalnej barwy niczym Rugguś, Diego, Xabi (chociaż on śpiewa słabiej, ale oryginalnie :P) czy chociażby Facu.
Chociaż Xabiego wolę oglądać niż słuchać. Z drugiej jednak strony jak śpiewa z Lodo to idealnie się dopasowywują do siebie <3

KeThA

Tak Xabiego zdecydowanie lepiej oglądac ;p a Ruggero w sumie najlepiej oglądać i słuchac bo jak spiewa to jest jeszcze cudowniejszy :D
Ja na pukcie Jorhe nigdy nie szalałam jak np za Xabim i Ruggie, ale głos ma fajny to fakt. W sumie uwazam ze lepszy od Facu.
I mnie Horhe z tym chrześniakiem rozczulił, taki opiekuńczy to całkiem uroczy :D chociaż dalej z brzydkim uśmiechem.

ocenił(a) serial na 3
karolina199

On jest taki... Trudno określić. Jest przystojny, ma ładny głos, ale to wszystko jest takie... Klasyczne. A ja nie lubię klasyki. Nawet w muzyce klasycyzm był moją najbardziej znienawidzoną epoką. W każdym razie nie jest brzydki. Dla mnie jest po prostu nudny.

KeThA

Tak też tak potem stwierdzilam, ale głos mi sie dalej podoba.
Chociaż i tak Ruggero nikt nie pobije <3
i chciałoby się powiedzieć, że Xabiego też, ale no cóż, u niego z głosem gorzej, chociaż ostatnio ma taki mniej dziecinny głos niz zwykle, albo mi sie tylko wydaje

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Xabiego podziwiamy. Jak miał tę swoją szarą bluzkę z takim fajnym dekoltem... Tym, co z Bridget był na zdjęciu. Mrrru *.*

KeThA

Tak *.* Omnomnomnom aż sobie poszukam tej fotki i sie ponacieszam :D ;p
I ja się dalej będe pytać gdzie u mnie są acy faceci? Czy ja prosze o wiele tylko jakiegos sobowtóra Xabiego i Ruggero i jeszcze oczywiscie z zajebistym charakterem, poczuciem humoru, romantycznego. Czy to serio tak wiele? ;pp

ocenił(a) serial na 3
karolina199

No wiesz, ja nie narzekam. Znaczy, aż tak zajebistych jak Rugg i Xabi to nie ma (DLACZEGO?! DLACZEGO?!) ale mam chyba... 3 ? kolegów też całkiem fajnych ^^ Znaczy kolegów to mam kilkudziesięciu w sumie, bo wolę ich towarzystwo chyba, ale z nich tylko 3 jest... interesujących :P

KeThA

Ale takich zajebistych jak Xabi czy Rugg niestety nie ma ;p

ocenił(a) serial na 3
karolina199

No niestety... Ale wiesz, ja będę miała TAK zajebistego męża. Ruggarrra <3

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Lepszy Rugguś i rockendrollowe klimaty? ;D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Tak! <3 Znowu mi chodzi Crazy little thing... po łbie... W jego wersji, no nie mogę. Kocham po prostu. On ma głos do takich piosenek stworzony <3

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Wolę Crocodile rock i te cieniutkie "na, nanananananana, nana na na"