Hahaha, wiem, to rozbraja :D Ja uwielbiam tę jurorkę. Jak on śpiewa to ona szaleje prawie jak ja. Znaczy ona ma tylko taką minę, że wiem, że w środku szaleje. Ej, a ta piosenka w której z tyłu są jego zdjęcia w samych gatkach? Czekaj zaraz znajdę :P
Hm... Ja się zastanawiam skąd mu do łba przyszło dać w tle w telewizji takie zdjęcia :D
Mysle, ze to pewnie nie jego pomysł tylko narzucony przez XFactorową trenerke ;p
No chyba że sam to wymyśli,ł ale wtedy to nie wiem co nim kierowało xD
Wiesz... W sumie chyba nie chcę wiedzieć :D
Ale te występy z Xfactora potrafią nieźle rozbawić :)
Nie wszystkie oczywiście, bo kilka jego wykonanń... Mrrru *.*
Tak "Tu Vuo' Fa' L'Americano" czy "Crazy Little Thing Called Love" o którym ciągle mówisz są świetne :D
Ale ja myśle że za te zdjęcia jest odpowiedzialna ta starsza babka, ona zawsze się nim tak jara, pewnie sama chciala sobie pooglądać ;p
Bardzo mi się podoba wokal Ruggero (w sumie on cały jest bez wad :>), ale tylko przy tym miałam ciary: http://www.youtube.com/watch?v=rGR0oGaOm-A
Tak jakoś mnie ujęło
Tak, dobrze że był program Social King, bo jest co słuchać.
On jest cudowny *.*
http://www.youtube.com/watch?v=eCoFYyMw5Xg
Ale z całą moją miłością dla Ruggusia - wolę to :D Rozbraja mnie!
Ale to jest genialne! Jak macha tą rąsią, albo skacze z rękami do góry, żeby poderwać publiczność, a publiczności niii ma :D
Tsssa, zwłaszcza, że "Łan łej" to stary jak świat przebój Blondie, a oni go zaledwie coverowali (jest takie słowo?). W mojej klasie niedawno jeszcze szaleli na punkcie tej piosenki. Aj łona micia micia micia... -.-
Zayn ma najwięcej fanek w mojej klasie, i moim zdaniem jest lepszy od Fede (nic do niego nie mam, lubię go ale Zayna o wiele bardziej). W ogóle całe One Direction jest cudne. Ahh... ten Louis <3
Ja fanką 1D nie jestem, ale muszę przyznać że Zayn jest niczego sobie :) Ale niestety w moich oczach do Ruggero mu duzo duzo brakuje ;p
tak ogółem, to ile masz lat Julio ( kieruję się nickiem), bo ja tu nikogo nie znam więc muszę trochę to nadrobić?:D
Dwanaście. Czasami się zastanawiam, czy przypadkiem nie jestem tu najmłodsza. :D
Zdecydowanie w drugim sezonie, chociaz juz patrzac na Violke, tecza nie rzygam:-) Wszyscy zminili styl, zdecydowanie na plus, Francesca wyglada slicznie w sukienkach, styl Maxiego nie przypomina stylu 10-latka, Ludmi nic dodac, nic ujac, u Camili bardziej widac rude wlosy, a mimo, ze za nia nie przepadam, bardzo ladnie w nich wyglada. Leon bez grzywki, w stu procentach lepiej, mimo ze cudny nie jest, Naty nie zmienila bardzo stylu, ale i tak wyglada o duzo fajniej, Violetta zaczela nosic spodnie, choc i tak bije od niej ta cukierkowatoscia, a Federico, jak zwykle ideal. Czyli podsumowujac kazdy wydoroslal. I znowu przepraszam za bledy, ale nie wyrabiam z tym tabletem.