Chciałabym zaprosić was na mojego bloga:
blogi - z - violetty .blogspot. com - Usuń sppacje
Na tym blogu są różne konkursy, wywiady z blogerkami, recenzje. Mam nadzieję, że wpadniecie.
W następnym poście chciałabym zrobić wywiad, z społeczeństwem filmweba. Więc kto chce brać w tym udział, niech odpowie na ta pytania.
1. Opowiedz nam coś o sobie.
2. Co najbardziej lubisz z Violetty?
3. Prowadzisz bloga? Podaj link.
Kto chce brać udział w wywiadzie niech odpowie pod tym wpisem. Na blogu pojawią się odpowiedzi pierwszych 10 osób
Streszczę Jestem B. i jestem fanką Angie, Germangie, Clary Alonso i czekolady :D Oprócz tego kibicuje Caxi, Violka jest mi obojętna, Femile, Maresce :D Kocham piłkę nożną (FC Barcelona rządzi!) i HP. Prowadzę wraz z Skailes bloga an gie -m y -dia ry .blo g spot . c o m :D Więcej nie chce mi się pisać :D Nie musisz o mnie pisać. Ja napisałam, bo nie mam co robić XD
Ty czytałaś kiedyś moje wypociny. A tam roi się od Naxi, jak to wytrzymałaś? :D
Wytrwale przebrnęłam :D Zresztą czemu kiedyś? Czytam ilekroć coś dodajesz :D Po za tym bardzo lubię Naxi, ale nie zostawię Camili na pastwę Brodka :D
Właśnie coś mnie Bordek wkurzył i teraz wybiorę albo DJa albo Sebka, jeszcze nie zdecydowałam xD
No tak XD Już mi się blogi mieszają :D Tak jak wspólne golenie pach na imprezach :D
Ej, ktoś jeszcze gdzieś pisał coś takiego? :O Powiedz, że nie bo się załamię! Nie jestem oryginalna! (z pachami mówię w sensie xD)
Nie, jesteś najorginalniejszą pachogolenioopisywaczką :D Dlaczego nie ma właściwie takiego słowa "pachogolenioopisywaczka"? :D
haha, prawda że cudny? Nie ma to jak rozdziały pisane na... dobra, nie zdradzę, niech będą emocje!
Wiesz, ona chce by ludzie sami mówili "CHCEMY WYWIAD Z MAGDĄ <NAZWISKO>! PROSIMY, PROSIMY, PROSIMY. PLISSSSSSSSS." - ona nie da tak po prostu, bo to przyszła sława. Ludzie pomyślą, że co ona? Caritas, że będzie w takich tematach wywiadu udzielać? XD ~J
W sumie racja, ale czytając waszą historie sądzę, że ludzie będą niedługo drzwi wyważać po to byście rozdział dodali.
Właśnie, tu trzeba jeszcze pytaniami powalić, żeby Madzia się na coś takiego zgodziła. ;) ~J
Myślę, że dla męża by to przemyślała. STANĘŁYŚMY NA 27 KOMENTARZACH, NIEEE! ~J