PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6716
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Ten serial to troche jak bajka zawsze główna bohaterka musi wygrać itp. niestety :/

Np. ostatnio z tym konkursem tanecznym to juz w ogóle przegięcie każdy doskonale wie, że Maxi pod wzgledem tanecznym miażdży wszystkich, a Ludmiła wiele mu nie ustępuje i bezdyskusyjnie powinni znaleść się w tej pierwszej dwójce.
I co do Ludmiły to ma świętą racje, bo gdyby to się działo w prawdziwym życiu, że cały czas wygrywa pupilek całego studia i Yumixu tak samo bym sądził, że to wszystko było ustawione, a reszta osób ze studia żenada jak zawsze cieszą się ze zwycięstwa Violci choć tak na prawde każdy ze soba rywalizuje, a jedyna Ludmiła która ma charakter żeby sie postawic jak zwykle jest uwazana za tą złą.
No ale czego się spodziewać po serialu dla dzieci :/ lubię ten serial ale czasami jest on tak idiotyczny, że nie da się wytrzymać a nie raz wręcz zajeb***ty do tego jeszcze ta wisienka na torcie w postaci piosenek.

PS. Zastanawia mnie czemu tam nie którzy zachowują się jak psychopaci nie licząc już Beto to np. taki Gregorio czy ta gosposia zachowują się jak debile może to ma być śmieszne ale mnie jakoś to w ogóle nie bawi, a sądzę, że to jest nawet żałosne. Jedyny facet który od samego początku tego serialu do teraz zachowuje się normalnie to Pablo większość osób zawsze musiała odwalić jakąś gafe.

ocenił(a) serial na 4
PawelFX

Pszeciesz Fiolka zawsze musi być najlepsza. Ona jezd muzykom, więc musi wygrać xD
Zgadzam się z Tobą. Ludmiła jest jedyną osobą, która sprawiedliwie osądza Fiolkę.

ocenił(a) serial na 10
PawelFX

Wydaję mi się, że Violetta nawet jakby zatańczyła najgorzej to by wygrała, bo jest wypromowana przez Y-Mix, jest taką gwiazdą. ;)

ocenił(a) serial na 8
PawelFX

Oczywiście, zgadzam się z tobą. Ludmiła i Maxi są najlepszymi tancerzami w Studio, ale nie...
Taka Violka przecież tańczy od nich o wiele lepiej! Jest idealna pod każdym względem.
Naprawdę nie rozumiem, dlaczego wszyscy - wykluczając oczywiście Ludmiłę - tak bardzo ją uwielbiają.

ocenił(a) serial na 10
julia_555

Jak ona tańczy najlepiej bo zaraz wybuchnie. Jak ona ma te nogi jak patyki.

ocenił(a) serial na 8
sara637

To był sarkazm. XD

ocenił(a) serial na 7
PawelFX

Też nie dziwie się Ludmi :) Ale wiesz to serial Violetta i Violetta musi byc najlepsza, najładniejsza, najbardziej utalentowana...

ocenił(a) serial na 10
PawelFX

Hmm, jakby się tak zastanowić, Ludmi ma po części rację. Violetta wygrywa zawsze (jak głosi tytuł serialu :), bo ona po prostu została wykreowana na tą najlepszą bohaterkę.Tak już jest...

ocenił(a) serial na 4
PawelFX

Macie racje jest główną bohaterką i tak została wykreowana nie mniej jednak jestem zdania, że nie zawsze powinno jej tak dobrze iść, że wszystko wygrywa i zawsze jest wybierana do głównej roli. Czasem np. taka Ludmiła czy kto kolwiek mógłby choć na chwile zająć jej miejsce.

ocenił(a) serial na 3
PawelFX

100% się zgadzam , bo potem wszystkie dziewczynki myślą, że zawsze będą najlepsze itd, a niestety rzeczywistość czasami jest brutalna

użytkownik usunięty
PawelFX

Dokładnie! Raz zamiast Violki mógłby ktoś inny wygrać, ktokolwiek... To się już po prostu robi monotonne... Ciągle i ciągle: ZWYCIĘSTWA VIOLETTY -.- Przecież życie nie jest kolorowe, nie zawsze się wygrywa...

PawelFX

You mix wygrał Federico.

Sebek7771

Chodzi mi oczywiście o konkurs you Mix, talenty 21.

ocenił(a) serial na 4
Sebek7771

O ile dobrze pamietam to wtedy wygrywała jedna dziewczyna i jeden chłopak wiec juz Violcia dwoch nagrod nie mogla zgarnac.

PawelFX

Nie rozumiem. Talenty 21 wygrał tylko Federico.

ocenił(a) serial na 4
Sebek7771

To być może coś mi się pomyliło, bo sądziłem że i Violetta z dziewcząt wygrała. W sumie to jeszcze bylo w pierwszym sezonie gdzie jeszcze tak idealnie jak obecnie nie miała.

ocenił(a) serial na 10
PawelFX

a przesłuchanie do 1 przedstawienia? wtedy główną rolę zgarnęła Ludmiła

marysia000_filmaniak

Ale potem rolę dostała Naty, a potem Violetta. :)

PawelFX

W pierwszym sezonie(o ile się nie mylę) Violetta przegrała w konkursie z Frederico.

ocenił(a) serial na 10
fanigrzysk

a teraz rozwiązała kontrakt z Youmixem i Ludmiła zajmie jej miejsce ;)

PawelFX

Do tego strasznie mnie denerwuje, że to Violetta zawsze jest najlepsza, najpiękniejsza. Dlaczego nawet jak śpiewa z Fran i Cami, to ona jest głosem prowadzącym a one często robią tylko za chórek, wcale nie śpiewa najlepiej zdecydowanie lepszy głos ma od niej Fran. I do tego jak śpiewają razem to ona jest albo przed nimi albo w centrum uwagi on gdzieś z tyłu, pamiętam taką piosenkę, którą śpiewały bodajże w drugim sezonie na takich platformach, to oczywiście najwyższą środkową zajęła Violetta. Ja wiem, że serial nazywa się Violetta i to ona gra w nim główną rolę ale inne postacie też tam grają i zasługuję chociaż na odrobinę docenienia a nie za robienie tła dla Violi. Wszystko się kręci wokół niej, każdy wątek jest jakoś z nią powiązany. Każdy chłopak, kocha albo kochał się w Violettcie, no błagam..