PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6693
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Zauważyłam ostatnio że Tini się strasznie zmieniła.Jak patrzę na plakat z 1 sezonu to aż gały mi
wychodzą.Sława jednak zmienia ludzi.Mam nadzieję że się nie ztoczy.Niech rodzice na nią
uważają. Mam nadzieję ża na tym jednym tatuażu się skończy. I że będzie sobą, że nie zmieni na
kolejną pustą lalę.\Mam nadzieję.

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

Co wy macie do tego tatuażu? Ładny, nie jakiś wielki. Samego tatuażu nie uznałabym za oznakę gwiazdorzenia. Moja kuzynka także ma tatuaż, a gwiazdą nie jest i z tego co wiem to Magda też by chciała.~J

MagdaJulka

Też bym chciała! Martina mnie zainspirowała do zrobienia sobie kiedyś tatuażu. A nawet kilku.

MagdaJulka

Też nie wiem jak można łączyć robienie sobie tatuaży z gwiazdorzenie. Sama kiedyś chciałam mieć tatuaż, nawet w tym samym miejscu co ma Tini, obecnie z tego zrezygnowałam ale czas jeszcze pokaże ;p

karolina199

JA NIE NAPISAŁAM ŻE ONA GWIAZDORZY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Po prostu napisałam jak sie zmieniła;-)

Izzie_

nie odnosiłam się bezpośrednio do twojej wypowiedzi :)
bardziej ogólnie, bo już ostatnio był wątek o jej tatuazu i ludzie pisali że zaczyna gwiazdorzyć, nie uważam też żeby sława ją jakoś zmieniła, bardziej po prostu dojrzewa, nie będzie chodzić ciągle w kokardkach itd.,
Myśle że nie stoczy się też dlatego, że ona oddziela życie od serialu, takiej Miley kazali być 24 na dobe Hannah Montaną, więc potem już miała tego dosć i teraz chce pokazać jako to jest "sexi" i dojrzała, naprawde nie sadze żeby Tini spotkał taki los.

karolina199

Mam taka nadzíeje wyglada na madra dziewczyne :-)

MagdaJulka

Ja tam nic nie mam do tego tatuażv ale nie chce żeby Tini skoncyla jak Miley. To chyba jedna z najnormalniejszych aktorek jakie znam :-)
Tatuaź nawet spoko :-)