Zauważyłam ostatnio że Tini się strasznie zmieniła.Jak patrzę na plakat z 1 sezonu to aż gały mi
wychodzą.Sława jednak zmienia ludzi.Mam nadzieję że się nie ztoczy.Niech rodzice na nią
uważają. Mam nadzieję ża na tym jednym tatuażu się skończy. I że będzie sobą, że nie zmieni na
kolejną pustą lalę.\Mam nadzieję.
Co wy macie do tego tatuażu? Ładny, nie jakiś wielki. Samego tatuażu nie uznałabym za oznakę gwiazdorzenia. Moja kuzynka także ma tatuaż, a gwiazdą nie jest i z tego co wiem to Magda też by chciała.~J
Też nie wiem jak można łączyć robienie sobie tatuaży z gwiazdorzenie. Sama kiedyś chciałam mieć tatuaż, nawet w tym samym miejscu co ma Tini, obecnie z tego zrezygnowałam ale czas jeszcze pokaże ;p
nie odnosiłam się bezpośrednio do twojej wypowiedzi :)
bardziej ogólnie, bo już ostatnio był wątek o jej tatuazu i ludzie pisali że zaczyna gwiazdorzyć, nie uważam też żeby sława ją jakoś zmieniła, bardziej po prostu dojrzewa, nie będzie chodzić ciągle w kokardkach itd.,
Myśle że nie stoczy się też dlatego, że ona oddziela życie od serialu, takiej Miley kazali być 24 na dobe Hannah Montaną, więc potem już miała tego dosć i teraz chce pokazać jako to jest "sexi" i dojrzała, naprawde nie sadze żeby Tini spotkał taki los.