PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6699
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

en vivo

ocenił(a) serial na 8

Hej, znacie moze jakas dobra strone na ktorej mozna zobaczyc daty najblizszych koncertow en vivo?
Bardzo chce na to pojsc,ale ze stron jakie na razie zobaczylam nie da sie zbytnio dowiedziec

crulova

Podejrzewam, że zaczną gdzieś od listopada, też bardzo bym chciał iść xD

ocenił(a) serial na 8
Sebek7771

No wiem, ale najpierw musze znalezc strone,zeby zarezerwowac sobie miejsce ;)
Zamierzasz isc na spektakl w Warszawie ?

crulova

Bardzo by mi odpowiadała Warszawa, ewentualnie jeszcze Łódź, bo mam do niej niewiele dalej :P A ty?
Ej, a ty jesteś choć trochę zorientowana w tym kupnie biletów? xD Jestem w tym zupełnie zielony, mimo półgodzinnej rozmowy z koleżanką na ten temat :D
Przez internet się rezerwuje, płaci kartą kredytową, przelewem, czy jak? :D

ocenił(a) serial na 8
Sebek7771

No wlasnie sama nie mam pojecia, dlatego pytam ;)
Szukam strony na ktorej moglabym poznac daty, ale nie znajduje.
Ja zamkerzam jechac na koncert do Paryza,bo w moim miescie raczej nie bedzie. ;P

crulova

I jak, udało Ci się zdobyć bilety? :P

ocenił(a) serial na 8
Sebek7771

Tak, bilet kupiony ! :)
Dostalam na urodziny. Wyobraz sb,ze koncert jest w moim miescie :)
A jak tam u cb ? Premiera trzeciego sezonu po pl juz niedlugo :)

crulova

To gratuluję i zazdroszczę! :D
U mnie prawie wszystko dobrze, nie mogę się doczekać sprzedaży biletów w Polsce. :)
A jak kupowałaś? xD Chciałbym być przygotowany XD

ocenił(a) serial na 8
Sebek7771

Kupilam przez Internet. Ale mowie ci,duzo forsy. Te najtansze billety w jeden dzien wyprzedane. Na to radze uwazac - badz szybki.

crulova

Ile dokładnie? :o
Obserwuję codziennie strony internetowe czy nie ma, koleżanka mi mówiła, że w empiku są, więc i jak ciocia jechała to poprosiłem, by się spytała. Mam nadzieję, że mi się uda.
Ja właśnie chcę ten najdroższy, ze spotkaniem z obsadą, których, jak tak patrzyłem na te sale, będzie ok. 20. :c

ocenił(a) serial na 8
Sebek7771

Nie wiem nic o spotkaniu z obsada,ale ja zaplacilam,a wlasciwie moja mama 112 € za bilet z dostawa do domu. Nie wiem jak beda kosztowac w Polsce,ale nie radze ci wierzyc w to,ze drogie bilety na ten koncert bedzie w empiku.
Podam ci jakas strone gdzie da sie zamowic,ok ? Sprobuje poszukac.

ocenił(a) serial na 8
crulova

Ok, rzeczywiscie na razie nie ma,ale to dlatego,ze jeszcze nie ustalono miejsc w ktorych zagraja.
Ale polecam ci strone na ktorej ja kupilam - viagogo.
Wydaje mi sie,ze jest miedzynarodowa. Jak cos to sie odezwe

crulova

Dziękuję. :)
Przeglądałem te zagraniczne strony i też na początku nie widziałem tych biletów, ale się okazało, że bilet vip jest połączony z meet& greet, ale niestety kosztuje 500 euro, więc mam nadzieję, iż chociaż do 2000 złotych w Polsce stanieje. ;/
Co do empiku- poprosiłem ciocię, by się zapytała pani przy kasie czy sprzedają wgl takie bilety- powiedziała, że zwykle u nich są, jednak to zależy na jaki koncert.
A w tym vingogo jak dokonuje się płatności? Jeżeli kartą kredytową, to niestety nie mam szans na bilet.

ocenił(a) serial na 8
Sebek7771

We viagogo placi sie wlasnie karta, ale istnieja tez chyba inne opcje,trzeba by zajrzec.
Ja niestety nie mam tego vipa, ale i tak sie ciesze.
Mam nadzieje,ze uda ci sie je zdobyc.
A w jakim miescie mieszkasz ?

crulova

Tak w ogóle to sorry, że tak długo czekałaś na odpowiedź :<