PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6693
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

esmeralda

ocenił(a) serial na 10

Nie lubię esmerlaldy, ale ma u mnie na to duży plus. tak, wiem, że to nie ma nic wspólnego z
serialem, ale i tak. Śmiałam się z tego z pół godziny. :)

www. youtube. com/watch?v=qbnYwKmrWOw

ocenił(a) serial na 7
Skailes

jakby rzucała w niego byłoby lepiej :D

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Hahahha zarąbiste :)

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Haha xd Jaki ma brzuszek;)

ocenił(a) serial na 4
Skailes

Niezłe xD
A ktoś z Was wie może z jakiego filmu to jest? ;)
http:/ /www.youtube. com/w atch?v=oC93UfOeup0

ocenił(a) serial na 10
Avanlee

Nie mam pojęcia, też to widziałam. Nawet mnie zaintrygowało i się zastanawiałam, ale nie wiem. :x
Ale esmeraldy w ciąży nic nie pobije! :D

ocenił(a) serial na 4
Skailes

No w sumie... xD
Chociaż właśnie mnie też intryguje ten film.... Najchętniej obejrzałabym po kolei wszystkie filmy Hitchcocka, ale nie jestem pewna, czy trafię akurat na ten ;D A w necie nie ma takich informacji :/

ocenił(a) serial na 10
Avanlee

Ja jestem strasznie ciekawa, ile Pandolfi ma lat. :o Obstawiam, że 30+ Ale nie ma nawet o niej wikipedii. A Ty nie wiesz może?

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Właśnie też mnie to ciekawiło i tyle szukałam na internecie i nic nie znalazłam. Jakby ktoś wiedział to niech napisze:)

ocenił(a) serial na 4
Skailes

Oczywiście, że wiem ^^ Tak szczerze (i nieskromnie xD), to jestem mistrzynią w zdobywaniu informacji o aktorach :D Ma równo 30 ;)

ocenił(a) serial na 10
Avanlee

Dałabym jej trochę ponad:)

ocenił(a) serial na 4
majka5454

Ja też ;) Jak to znalazłam, to przez 20 minut obliczyłam chyba ze 100 razy, czy osoby z rocznika '83 rzeczywiście mają 30 lat xD

ocenił(a) serial na 10
Avanlee

Hahaha xd Taka jesteś nie pewna swoich umiejętności matematycznych? Nie wygląda staro, ale porównując ją z niektórymi osobami które też mają 30 lat to wygląda starzej od nich ;p

ocenił(a) serial na 4
majka5454

Ja jestem pewna swoich umiejętności matematycznych - w końcu, jak będę wybierała studia, to ekonomia, albo coś w tym stylu ;D
Tylko, że ja przez cały czas nie mogłam w to uwierzyć i myślałam, że znowu przedawkowałam budyń xD
Nom, ona wygląda strasznie poważnie... Uroczo, ale poważnie ;)

ocenił(a) serial na 10
Avanlee

Na 40 bardziej niż 30:)

ocenił(a) serial na 4
majka5454

Właśnie :)
Ale i tak ją kocham <3 :D

ocenił(a) serial na 10
Avanlee

Ja też i mam dylemat kogo bardziej Gesmeraldę czy Pablangie:)

ocenił(a) serial na 4
majka5454

Kocham obie te pary ^^
1. Pangie... Pablo jest słodki, taki facet jak on to prawdziwy skarb <33 Zawsze się o nią troszczy, pomaga jej, wspiera... Zna ją najlepiej na świecie :))
2. Gesmeralda... Esma jeszcze po prostu nie uświadomiła sobie, że go kocha xD Przy niej German się ogarnął, przestał podrywać Angie (jak wtedy, gdy był z Jade). Widać, że kocha Esmę, troszczy się o nią, martwi... Jak wtedy, gdy ostatnio w jednym odcinku, podczas śpiewania Fede, on ją przytulił <33 To było taaakie urocze *-*
Tylko boję się, że rozwalą obie te pary i zrobią Germangie ;/ Nie przeżyję tego :c

ocenił(a) serial na 10
Avanlee

Proszę tylko nie Germangie, wolę już nawet Diegettę (dobra może jednak nie) xxd

ocenił(a) serial na 4
majka5454

Ja osobiście nie lubię Germangie z kilku głównych powodów:
a) to trochę patologiczne...
b) duża różnica wieku
c) zero wspólnych tematów do rozmów oprócz Violki oczywiście :P
d) oni się ciągle kłócą
e) nawet nie potrafią przed sobą otwarcie przyznać, że się w sobie zadurzyli, ehh...
f) przez niego rozpadło się Pangie (<333) :'(
g) <najważniejszy punkt> to nie jest miłość, to jest tylko zauroczenie! Pangie budowało swoje świetne relacje latami, bardzo dobrze oboje się znali, wspierali, rozumieli swoje potrzeby... Natomiast Gesmeralda może nie trwa tak długo, ale German naprawdę wpadł po uszy. Zakochał się w Esmie bez pamięci, troszczy się i dba o nią, nie ma między nimi takiej przepaści wiekowej, poza tym stworzyliby szczęśliwą rodzinkę <33 Mieliby dwie świetne córki i ogólnie byłoby cudownie ^^
To jest moje zdanie :)

ocenił(a) serial na 10
Avanlee

a) racja, z mężem siostry???
b) to akurat dla mnie żaden problem
c) właśnie, co oni mają ze sobą wspólnego?
d) ich kłótnie są nawet fajne
e) ach, jak dzieci...
f) właśnie, moje kochane Pablangie:)
g) Pablo naprawdę ją kochał i zależało mu na niej o wiele bardziej niż Germanowi, który mógł być z Angie, gdyby o nią zawalczył, a wybrał Esmeraldę, a jego wielka miłość do Angie, co nagle się skończyła? Masz rację to było tylko zauroczenie. Jakoś za Angie nie tęskni, gdy jest z Esme, a to znaczy, że ją naprawdę kocha.

Boję się tylko, że jak German dowie się prawdy to zostawi Esme, a wtedy Angie pierwsza przyjdzie go pocieszać.
To jest moje zdanie :)

ocenił(a) serial na 4
majka5454

No właśnie to jest moje największe zmartwienie, co do tych naszych dwóch par... Bo jeśli German nie będzie naprawdę chciał wybaczyć Esmie, to Angie zapewne będzie tą osobą, która go pociesza, wybaczą sobie wszystko (ohh, to aż tak ckliwe, że nierealne w prawdziwym życiu :P) i mam pewne obawy, czy czasem nie skończy się Germangie... ;/

ocenił(a) serial na 10
Avanlee

Angie pierwsza do pocieszania, a jeszcze widać, że coś czuje do Germana, niestety ;p

ocenił(a) serial na 4
majka5454

I to jest właśnie największy problem :c Nie chcę Germangie! :'(
Okay, muszę na blogu zrobić Gesmeraldę :P

ocenił(a) serial na 10
Avanlee

Twoje argumenty muszę przyznać są całkiem trafne, ale ja jednak niezmiennie obstaję przy Germangie. :)

Avanlee

Oj taaak, zgodzę się z twoją wypowiedzią w 100% :)

ocenił(a) serial na 10
Avanlee

Oo, dziękuję za info. <3
Rzeczywiście, wygląda na trochę więcej. Ja dałabym jej 36, ale Alonso też nie wygląda na 23. ;)
Ja za nią nie przepadam (Germangie mi rozwala). Ale ta reklama z ciążą mnie powaliła. :D

Skailes

Nic a nic,ale znalazłam to:
http://www.youtube.com/watch?v=RBdCCH9RPrw
Dobrze mi się wydaje,że Carla zagrała w Argentyńskiej wersji "Niani'? Jeśli tak,to ma u mnie dużego plusa!

ocenił(a) serial na 10
Avanlee

Mówi na koniec - Alfred Hitchcook, w środy i soboty o 22. W kwietniu na TCM.

ocenił(a) serial na 4
MagdaJulka

Nom tak, ale Hitchcock to reżyser ;D

ocenił(a) serial na 10
Avanlee

No ale film też może się tak nazywać. Nie wiem - tak go przedstawili.

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Boski masz avek :P

ocenił(a) serial na 10
KarolciaLovciaDielari

(tu Skailes, limit. > . <)
Ten co mam teraz? Na Skai? Bo właśnie zmieniłam :D Ten z Clari i Dylankiem? No wiem, genialne zdjęcie. :D

ocenił(a) serial na 10
askala128

Nie poznałam Clari na tym zdjęciu:)

ocenił(a) serial na 10
askala128

Byli tacy młodzi... słodko wyszli_

ocenił(a) serial na 10
KarolciaLovciaDielari

Ja na początku też nie. Ale popatrzyłam chwilę i zorientowałam się, że to faktycznie ona. Wyszli baardzo słodko. :D

ocenił(a) serial na 10
askala128

A propos Clari się teraz farbneła na taki jakiś blond. Wedlug mnie ładnie jej :)
Ona zawsze ślicznie wychodzi.

ocenił(a) serial na 10
KarolciaLovciaDielari

Ona to jest zawsze, like a bos. :)
Ja już sama nie wiem, ona ma ciąge inne te włosy. Ale rzeczywiście jej ładnie. Przeglądałaś jej fotki na TT? Ładną miała sukienkę. ;)
Ombre miała swego czasu bodajże.

ocenił(a) serial na 10
askala128

No śliczna ta sukienka. Ona ma wogole super wlosy chociaz wole gdy miała dluzsze.
Kocham długie włosy !!!!

ocenił(a) serial na 10
KarolciaLovciaDielari

Tak, długie są śliczne. Ale w pierwszym miała jeszcze krótsze.
Ładnie jest też jej w koku. Chociaż też zależy jakim. Tu wyglądała moim zdaniem śliicznie.
www. youtube. com/watch?v=HW3udUaIxfk

A tak w ogóle założyli jej płaskie sandałki, żeby Ezequiel nie musiał stawać na palcach. xD Bo w szpilkach jest od niego wyższa. (ma 175 cm wzrostu).

ocenił(a) serial na 10
askala128

Wlasnie nie mogłam znaleźć ile ma wzrostu. Z góry dzięki :). Wysoka jest. W kucyku też jej ładnie takim jak miała ostatnio parę razy w drugim sezonie
Albo wtedy co byla w takiej dlugiej sukience z taka jeansową kamizelka( albo czym tam) co chyba się wyprowadzala z domu Germana. Slicznie wtedy wygladala.

ocenił(a) serial na 10
KarolciaLovciaDielari

Tak, bardzo ładnie. Mi się też podobała jak śpiewała Habla si Puedes albo ee... o wiem! Jak w 7 odcinku przyszła do domu Castillo, a German i Vilu śpiewali z Esmeraldą. Zresztą ona zawsze jest śliczna! :)

ocenił(a) serial na 10
askala128

Właśnie zawsze !!! Ale najbardziej wole w rozpuszczonych
W drugim sezonie ją coś lepiej ubierają, ale i tak parę stylizacji mnie trochę przeraza. No ale muszą ja jakos postarzac niestety...

ocenił(a) serial na 3
Skailes

Madziuchna mi to chyba wczoraj wysyłała. Piszę chyba, ponieważ nie włączyłam filmiku, ale zgaduję co na nim jest :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Zgadujesz, że Esmeralda w ciąży? Jeśli tak to zgadłaś! :D Genialne to jest. Znalazłam to kilka dni temu, bo jakoś tak mi się nudziło i w YT wpisałam "Carla Pandolfi". A dzisiaj jakoś mnie naszło, żeby się z tym z wami podzielić. :)