Widzialyscie leona bez koszulki na zdjeciu oraz federico leon jest ladny i federico tez jest
ladny i klate ma umiesniona a leon nie i a waszym zdaniem kto ladniejszy?
Hahahhahahaha! Dobre sobie! Już zajęte wszystkie miesiące. Ja i Nessie walczymy. Przykro mi.....wolny jeszcze Samuel, Diego D., Diego R., Alfredo A., Ezequiel itp. Jorge już zajęty przez dwie walczące o niego osoby. Zakańczam konwersacjęęęęęę.
Nie, nie, nie. Ty masz Ruggero w poniedziałki, środy, piątki i niedziele, a ja w te dni mam Xabianiego. We wtorki, czwartki i soboty ja mam Rugga, a ty Xabiego/
Jak tam, dziewczyny wczorajsza rozmowa z Xabim i Samu? Fajnie się wam rozmawiało? :)
Wczoraj (a właściwie już dzisiaj) był szybki twitcam z Xabim i Samu :) Xabi się nie pochwalił? Ale macie wrednego faceta, wstyd!! :D
Chyba jeszcze nie ma. Ale już zapowiedział, że 15.08 będzie kolejny, bo ten to był taki spontan - jakoś koło 2.45 pojawił się post, czy ma być szybki twitcam, a 15 min później już był link do niego.
JAK MOŻESZ MI TO MÓWIĆ?! WIesz, co ja przeżywaaaam teraz!!!! I jeszcz mnie nie ma 15 !!! No kurna, nieeeee!
Ręce mi się trzęsą, no choleraaa!
Oj no, przepraszam. Byłam pewna, że jest dobrym chłopakiem i was powiadomił. Z resztą mieli jakieś problemy techniczne i więcej ich nie było niż byli...
No właśnie wiem, przeczytałam już :D Ale mne dalej boli, że 15 mnie nie będzie!
Już to zrozumiałam, ale nadal nie mogę zrozumieć, że nie chcesz przyznać, że Rugg też.
Po pierwsze: Rugg to moje zdrobnienie dla mojego kochasia <3
Po drugie: On kocha mnie...
Nie, nie, nie. To cała prawda.
Dziś po głowie mi lata jak Valeria śpiewa z tym Rogerem "Nuestro amor".
Tak btw. nasi przyszli mężowie się kochają! (Ruggero jest mój a'propo). Widziałam tyle ich wspólnych zdjęć, ale ten filmik mnie rozwalił. Chociaż i tak pewnie widziałaś przeglądając twittera Jorge ;P
http://www.youtube.com/watch?v=eWE0KJrphGE
AmigooO! Amigooo!!!
Tak, tak, tak. Widziałam ten filmik, nawet chyba dawałam link na filmwebie kiedyś :D
Ja przed chwilą czytałam komentarze pod zdjęciem Xabianiego na instagramie z Mechi i jakaś dziewczynka "Xabiani, idź się ostrzyc", a zaraz pod nią komentarz "Xabiani z długimi włosami jest sexi." XDDD
Ogółem przeglądałam też odpowiedzi na jego twity i tam dziewczynki piszą, żeby je zaobserwował, a jak to argumentują? "Kocham Cię", "Będę twoją żoną"
Zgadnij, kto to -> https://twitter.com/_ruggero/status/360493136503508992/photo/1
Po co wstawiasz mi fotki Ruggusia z twittera?
A te ddziewczyny niech się nie łudzą, bo Xabi to twój facet, nie wygrają z tobą ;p
No oczywiście :D Ruggero miał na instagramie fotę i podpisał "Moja twarz jest dżunglą", a dziewczyny odpisywały "Twoja twarz jest idealna".
Hahahahahhaha! Mówiłam, że on Ciebie nie kocha. Jakby powiedział Julian "Pies na baby"
A tak zupełnie od tematu walnę: on ma coś na twarzy czy to tylko wynik zdjęcia zrobionego z bliska? xD
No super, jedna chce mi zabrać Ruggero, a drugq Xabianiego.
Wy się na mnie uwziełyście.
no masz pecha po prostu ;* chociaż Ruggero to też niezła dupa ! <3 chyba zacznę się z wami kłócić ! hahahaha
Whatever ;D
A propo, ja myślę, że Jest taka możliwość... Trudno byłoby mi to zaakceptować, ale tak wymyśliłam. Bo wiesz... W sumie Camila jest wolna w serialu. I potrzebują kogoś do pary dla Federico. A Cami jest po ciężkich związkach, żąrtuję,bo to nie były związki, ale w każdym razie...
Nie no, jakby scenarzyści tak zrobili! Cholera, to przez jedno głupie zdjęcie wszystko...
Ja widziałam takie zdjęcie co ktoś tam ich układał w pary i była Marcesca, Naxi, Leonetta, Diemila i na koniec Federico i Camila, więc niektórzy już myślą o takiej parze.
Ja pomyślałam, ale wcale by mnie to nie cieszyło ;/ Federico - cudowny, utalentowany, miły, myślący o innych Camila - egoistka, mały talent, nie zawsze miła i na pewno nie CUDOWNA
No właśnie, dokładnie tak samo myślę, ale podobno przeciwieństwa się przyciągają.
Jak wtedy, co pisałaś o Leomasie:
Fede - utalenotwany, Camila - eee, Fede - przystojny, Camila - eee, Fede gra na gitarze, pianinie i śpiewa, Camila - śpiewa i to nie powala, Fede - miły, Camila - eee, czasami, Fede - myśli o innych, Camila - ee, nie...
Mogę tak długo wymieniać :D
No właśnie, ale po wymieniu przy Leonie i Tomasie wyszło, że idealnie do siebie pasują.