PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

leon i federico

ocenił(a) serial na 10

Widzialyscie leona bez koszulki na zdjeciu oraz federico leon jest ladny i federico tez jest
ladny i klate ma umiesniona a leon nie i a waszym zdaniem kto ladniejszy?

ocenił(a) serial na 10
KeThA

No. My z Julką mamy przetłumaczony jeden fragment z Violetty, ale musimy mieć kamerę, która nagrywa z głosem :D

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

A nie macie? A w movie makerze nie możecie wrzucić napisów? :> Czy wy chcecie mówić za nich? To weźcie nagrajcie swoje głosy i później w movie makerze zsynchronizujcie ścieżkę dźwiękową waaszą z filmikiem (można wyciszyć filmik i będzie łądnie) Która udaje Xabusia? ;>

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Na windows 8 nie ma movie maker, ale miałyśmy kiedyś magixa, teraz mamy Wondershare. Chodzi o to, że chcemy jak oni mówią po hiszpańsku, a w cam studio nagrywa się bez głosu.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Aaaa...

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Taaak.

ocenił(a) serial na 10
KeThA

KeThA, kochana, coś dla Ciebie!! http://instagram.com/p/c2E3-wqwZu/# :D

ocenił(a) serial na 3
Nessie

Aaaaa!!! Tylko czemu tak krótko? :(

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Nie wiem, zamęcz Ruggero tym pytaniem, może dla Ciebie nagra cała piosenkę :)
A tu Xabi siłacz https://pbs.twimg.com/media/BRaNMmaCMAEo_Oq.jpg:large
Coś mi się wydaje, że chyba zaczynam ulegać jego urokowi... Ale Jorge i tak na pierwszym miejscu, ZAWSZE !!! <3

ocenił(a) serial na 3
Nessie

to widziałam :D Jak oglądałam filmik ztego koncertu to się zastanawiałam kto to i doszłąm do wniosku, że Xabuś
A na koncercie albo mieli problemy techniczne (że w odsłuchu im leciała inaczej melodia bo ruszali ustami nie do muzyki) albo ktoś źle nagrał :D
Taa, wmawiaj sobie dalej, niedługo ci przejdzie ;D

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Ja mam windowsa 8 i mam...A le możliwe, że ściągnęłam sama i nie pamiętam ^^